Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(fotolama @ 2008 06 29, 20:29)
Nesiskiria.

DEKOJU
Atsakyti
QUOTE(bald.nomad @ 2008 06 29, 21:59)
Geras aguonu laukas, stebukle  4u.gif
poster_offtopic.gif Zveriau, uz ka sergam?

Aciu 4u.gif
As uz ispanus sokiai.gif
Atsakyti
beje.. gaila Sillwio nera..
nu pasimeciau visai tarp tu Nikonu..
jau D200 atsisakiau..
ziuriu D80, bet kuo dauggiau skaitau tai randu atsiliepimu kad D70s daug geresnis.. cia idomu tik del tos "s".. kaip ir buvo su D40 ir D40x del "x"?
zodziu jauciuos totali blondine kuo giliau i miska biggrin.gif tuo tamsiau, o plaukai vis labiau sviecia biggrin.gif atrodo tiek prisiskaicius, kad ir Sm ir ne tik, tiek prisiklausius, o vel dvejoju biggrin.gif
gal kazkas savo mintis bei zinias pakartotu jei nesitingi..

o gal bloge kokia medziaga imesta? hm. .reiktu pasizvalgyt, seniai buvau
Atsakyti
sillwio atostogauja savaitele, kiek supratau smile.gif
as ir uz ispanus wink.gif (nu gerai, kaip visad, bo portugalus isspyre)
Atsakyti
QUOTE(vvvvv @ 2008 06 29, 21:18)
ziuriu D80, bet kuo dauggiau skaitau tai randu atsiliepimu kad D70s daug geresnis.. cia idomu tik del tos "s".. kaip ir buvo su D40 ir D40x del "x"?
zodziu jauciuos totali blondine kuo giliau i miska biggrin.gif tuo tamsiau, o plaukai vis labiau sviecia biggrin.gif atrodo tiek prisiskaicius, kad ir Sm ir ne tik, tiek prisiklausius, o vel dvejoju biggrin.gif
gal kazkas savo mintis bei zinias pakartotu jei nesitingi..

D70s turi geresnį užraktą: galimas trumpesnis išlaikymas (1/8000 pas D70s ir 1/4000 pas D80) bei trumpesnį sinchronizacijos su blykste išlaikymą (nepamenu kokie). Toliau visose srityse geresnis D80.
Beje, neskubėk pirkti D80. Sklando gandai, kad jau liepos pradžioje Nikon paskelbs apie D80 pakaitalą D90 (bei apie FX formato D700), o tai reiškia, kad D80 kainos turės kristi.

¡Viva España!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fotolama: 29 birželio 2008 - 21:41
QUOTE(fotolama @ 2008 06 29, 21:40)
D70s turi geresnį užraktą: galimas trumpesnis išlaikymas (1/8000 pas D70s ir 1/4000 pas D80) bei trumpesnį sinchronizacijos su blykste išlaikymą (nepamenu kokie). Toliau visose srityse geresnis D80.
Beje, neskubėk pirkti D80. Sklando gandai, kad jau liepos pradžioje Nikon paskelbs apie D80 pakaitalą D90 (bei apie FX formato D700), o tai reiškia, kad D80 kainos turės kristi.

¡Viva España!

noreciau palaukt, girdejau gandu..
bet velnias nezinau kiek istversiu biggrin.gif fotografuot noriu biggrin.gif

dar karta didelis dekuj uz issamia susisteminta informacija!
visgi tuomet apsistosiu ties d80 ir nesiblaskysiu smile.gif
ir zinoma lauksiu dar siek tiek.. gandu pasitvirtinimo.. o jei nesulauksiu pirksiu uz kiek yra biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 06 29, 20:13)
Man bobteilai patinka, as is vis viska megstu dideliu ismatavimu: sunis , fotoaparatus, masinas, net... moteris... blush2.gif
Papildyta:
OOO peppi matau prisijungus. Nagi nagi parodyk veideli smile.gif 4u.gif

rodau biggrin.gif

po keliones ir as grisiu ax.gif
Atsakyti
Sveikinimai visiems, sirgusiems uz ispanus!!!
Futbolas laimejo smile.gif

Peppi, smagu matyt sugrizusia 4u.gif

fotolama, nu nesakyk, kad nesidziaugi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bald.nomad: 29 birželio 2008 - 22:39
QUOTE(bald.nomad @ 2008 06 29, 22:39)
fotolama, nu nesakyk, kad nesidziaugi smile.gif

Aš labai džiaugiuosi. Be galo džiugu, kad laimėjo tokia komanda kaip Ispanija. Sunku prisiminti kada paskutinį kartą tokią nuostabią komandą matėme.

Atsakyti
va butent smile.gif
Atsakyti
AS NE I TEMA :
ISPANAI clap.gif: clap_1.gif assa.gif

Ir dar ne i tema smile.gif
LABAI MALONU MATYTI SENUOSIUS PABEGELIUS VEL SIOJE TEMOJE wub.gif wub.gif aisku smagu kai ir nauji nariai cia prisijungia, bet senieji kai sugryzta, tikrai miela malonu, turiu vilti, kad ir daugiau cia uzsuks rolleyes.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(fotolama @ 2008 06 28, 09:39)
O kuo tave tas 1000D taip suintrigavo?

Man Olympus E-420 patinka dėl savo dydžio. Ypač, jei jis dar su tuo nauju 25mm objektyvu.
Apžvalgą gali paskaityti taip:
http://www.dpreview....ws/olympuse420/

Idomu bus paciupineti kai pasirodys tas 1000D, raso, kad mazesnis uz kitus Canon (kurie man rankose atrode siek tiek per dideli ir nepatogus), o ir kaina su kitais palyginus nedidele (kaip zaliai naujokei brangaus nesinori).
O tas Olympusas man rankose labai patiko, tik va kas liecia visas kitas charakteristikas, tai renkuosi kaip "blondine" - prieinama kaina ir patogus plius naudotoju atsiliepimai blush2.gif

O kuom tas 25 mm objektyvas geresnis uz pvz, situ dvieju komplekta ?http://www.fotofabrikas.lt/items/Olympus/Skaitmeniniai-fotoaparatai/65672f.2-Olympus-E-420-su-14-42mm-ir-40-150mm-objektyvais.html

Gal kas galetu trumpai paaiskinti ka tie skaiciai prie objektyvu reiskia, kas kam naudojamas arba dar geriau gal kokia nuoroda kur butu galima pie tai paskaityti?
Pvz. Tas 25 mm f2.8 kam butu naudojamas? ka reiskia f2.8 ar diafragma su juo reguliuojasi ar ji t.b. butent 2.8?
Itariu kam nors tie klausimai vel juokingi bus biggrin.gif bet man idomu ir noriu suprasti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gitulia: 29 birželio 2008 - 23:19