Smiltis sveikinimai as labai suprantu tavo dziaugsma Po mokslu pabaigos man rugsejo 1 nesvente 21 metai cia nuo pirmos klases
Westa perduok sveikinimus O gal paroda buvo Vilniuje? Siandien vingio parke maciau tokius suniukus kaip Elinos. Jei zinociau kad buvo paroda, atliekciau nors viena akim paziureti
QUOTE(Anasko @ 2008 06 29, 21:14)
Westa perduok sveikinimus O gal paroda buvo Vilniuje? Siandien vingio parke maciau tokius suniukus kaip Elinos. Jei zinociau kad buvo paroda, atliekciau nors viena akim paziureti
šiandien nebuvo Vilniuj.. Vilniuj dvi dienas didelės parodos bus rugpjūčio 1-2 dienomis Litexpo
Niugi, buvom rengini, matem...
ir matem minia zmoniu, kur daug pazystamu veidu internete matytu, taip keista.... Viena porele pavare "fotografu". Sako : "ziurek, cia tie vaikai is kudros" vyras i mane taip paziurejo, sako: "kokioj kudroj tie musu vaikai?" Nuotaika pakele visam menesiui.
ir matem minia zmoniu, kur daug pazystamu veidu internete matytu, taip keista.... Viena porele pavare "fotografu". Sako : "ziurek, cia tie vaikai is kudros" vyras i mane taip paziurejo, sako: "kokioj kudroj tie musu vaikai?" Nuotaika pakele visam menesiui.
turiu kvaila klausimuka nusimanantiems apie fotoaparatus..
kuo skiriasi tiesiog Nikon D80 ir Nikon D80 SLR?
planuoju pirktis, ziurineju ir radau taip pavadinta tai susimeciau
QUOTE(westa @ 2008 06 29, 19:11)
vvvv, latoya, smagu matyt senas koleges
taip noreciau, kad cia butu dar daugiau senu kolegiu juk taip smagu buvo
fotolama, cia tu konstruktyviai
teks kazkaip ir tai istvert tokie lyriniai nukrypimai pas mus pasitaiko gi syki temoj.
Stebukle, saunuole, nuejai iki renginio. as pamacius minias zmoniu pasukau priesinga kryptim.
teks kazkaip ir tai istvert tokie lyriniai nukrypimai pas mus pasitaiko gi syki temoj.
Stebukle, saunuole, nuejai iki renginio. as pamacius minias zmoniu pasukau priesinga kryptim.
Na truputi juk galim pablevyzgot, nuotaikele pasikelt sau ir kitiems ..?
QUOTE(bald.nomad @ 2008 06 29, 21:29)
Stebukle, saunuole, nejai iki renginio. as pamacius minias zmoniu pasukau priesinga kryptim.
tai kad iki pat vieto privaziavom paziurejom 11 masiniuku ir vaziavom valgyt i Trakus. O po to prasukom pro pieva kaimynu tai per masinos langa fotkinau Cia va kur kvieciu kartu fotografuot
QUOTE(motiejuke @ 2008 06 29, 21:53)
is ko sprendi?
Geras aguonu laukas, stebukle
Zveriau, uz ka sergam?
Zveriau, uz ka sergam?