Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Anasko @ 2008 06 29, 15:13)
ypac kai ijungtas RAW blush2.gif
O galite paaiskinti kuo gi taip skiriasi tas RAW? blush2.gif man irgi labai geda.. zinau kad geriau apdirbant PS.. bet konkreciau, kodel? ax.gif

QUOTE(viktorija09 @ 2008 06 29, 16:23)
man kazkaip mieliau fotografuot gyvus padarus biggrin.gif , todel dedu pirmaji savo bandyma
[
Pritariu bald.nomad smile.gif dabar matau eilini kadra, dar su blykste fotografuota kas labai matosi ir nelabai ne vietoj. fotkinant reik atsizvelgt i aplinka ir aplinkybes, cia jos buvo nepalankios:)

QUOTE(bald.nomad @ 2008 06 29, 20:22)
bet niekaip neturiu laiko iki galo issiaiskint  blush2.gif  nu man geda, net labai  blush2.gif  as arba instrukcija skaitau arba fotkinu...
Na tikrai geda geda.. visiskai nevykes pasiteisinimas! as irgi megstu taip teisintis, bet gerai jei man kas dazniau ikrestu wink.gif geriau ne cia pasedet, o praleist kelis lapus forumo ir pasiskaityk pagrindus, kaip reguliuot islaikyma, diafragma ir iso. dar apie baltos balansa.. o visa kita ne taip svarbu, as perskaiciau, pasianalizavau, bet nieko nenaudoju smile.gif

O nuotrauka man per daug blanki, truksta erdves pajausti bokstu galingumui, dar kzkokie seseliai desinej ir tas smelio gruntas man ne vietoj schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grethenn: 29 birželio 2008 - 19:07
bald.nomad susidraugavau greit su naujoku.. tiesą sakant visai neturėjau laiko su juo šį savaitgalį draugaut.. visą laiką atėmė kitas hobi smile.gif - mano šuniai.. pavargau baisingai, bet va nuo šian net du čempionus turiu namie smile.gif .. prisijungsiu kai pasiilsėsiu mirksiukas.gif .. o Tu irgi bandyk su savo Pentax'u susidraugaut mirksiukas.gif

vvvv, latoya, smagu matyt senas koleges bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Sveiki,

aš ir pagaliau užbaigiau sesiją, tai tikiuosi vėl aktyviau dalyvauti. Stebukle, užvakar tik devintą valandą atsilaisvinau, tai jau nedrįsau skambinti mirksiukas.gif Nelabai supratau dėl namų darbų, tai taip išeina kad jų per vasarą kaip ir nebus g.gif kaži ar taip yra gerai g.gif Manau kad techniniai vis tik galėtų būti g.gif O jau interpretaciniams riktis laisvą temą , nes kaip supratau Sansara kaip ir neprieštarautų unsure.gif Ir techniniams galima būtų rinktis laisvesnę tematiką, kreipiant daugiau dėmesio į tokius dalykus kaip kompozicija ar pan g.gif
Atsakyti
Grethen, zinau, kad kadras netobulas... bet didybes tikrai nera, ir aplink smeliu uznestas miestas... Beje, blanku del to - kad tai dykuma ir saules perteklius sad.gif dar yra keli kadrai, bet juose musu vairuotojas - nenoriu det. Pabandysiu ryt surat koki kadra su bokstais ir erdve ax.gif
Zinau, kad kvailas pasiaiskinimas del laiko, bet dirbu 10-12 valandu kasdien, ir savaitgaliais gan daznai sad.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 06 29, 20:11)
bet va nuo šian net du čempionus turiu namie  smile.gif ..

Nugi sveikinam su čempionais!

QUOTE(Smiltis @ 2008 06 29, 20:16)
aš ir pagaliau užbaigiau sesiją,

Vat taip pat labai sveikinam nugalėjus mokslus!

QUOTE(bald.nomad @ 2008 06 29, 20:18)

Zinau, kad kvailas pasiaiskinimas del laiko, bet dirbu 10-12 valandu kasdien, ir savaitgaliais gan daznai sad.gif

Pilnai suprantu. Va, kai dirbau čia neperseniausiai kiauras dienas ir savaitgalius, tai visiškai neėmiau fotiko į rankas. Noras tai buvo, bet fantazijos 0.
Užtai dabar atostogauju ir mėgaujuosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Degutė @ 2008 06 29, 20:31)
Vat taip pat labai sveikinam nugalėjus mokslus!

ačiū smile.gif

Ir nuo manęs sveikinimai Westos šuniukams 4u.gif Tik kad kiek pamenu jie kur bedalyvautų, visur laimi g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(bald.nomad @ 2008 06 29, 19:22)
Beje, zmones, kur Elina dingo? Zveriau, ten tavo valdos, kodel ner tvarkos?

As pats jos pasigedau sad.gif Velnias ir tel. Nr. neturiu galetu paskambint, tik nezinau ..gal vyras labai pavydus, nesinori supykint. Westa turiu kontakta gal. bat ko gero gal ji atostogauja. Tikesimes pasirodys smile.gif

QUOTE(westa @ 2008 06 29, 20:11)
bald.nomad susidraugavau greit su naujoku.. tiesą sakant visai neturėjau laiko su juo šį savaitgalį draugaut.. visą laiką atėmė kitas hobi smile.gif - mano šuniai.. pavargau baisingai, bet va nuo šian net du čempionus turiu namie  smile.gif .. prisijungsiu kai pasiilsėsiu  mirksiukas.gif .. o Tu irgi bandyk su savo Pentax'u susidraugaut  mirksiukas.gif
vvvv, latoya, smagu matyt senas koleges  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif

Na sveikinam sveikinam, panest jei kartais pavargsi , padesiu (Fotika, ne sunis:) P juos ir sveikinu supergale, nors man sita veisle .. g.gif siaip..

QUOTE(Smiltis @ 2008 06 29, 20:16)
Sveiki,

aš ir pagaliau užbaigiau sesiją, tai tikiuosi vėl aktyviau dalyvauti.

Ir tave sveikinam, mokykis - mokslas yra GERIS biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZverisKLP: 29 birželio 2008 - 19:57
Ačiū už sveikinimus smile.gif .. perduosiu smile.gif

Smiltis mokslus baigt - gėris.. mokytis - jokio gėrio biggrin.gif

QUOTE(ZverisKLP @ 2008 06 29, 20:56)
....
nors man sita veisle ..  g.gif  siaip..

irnesakyk.gif niek tu nesupranti, Zveri tongue.gif tongue.gif

Eliną buvau kaip tik vakar sutikus.. parodoj, su savo šuniais smile.gif .. fotikas pas vyrą rankose buvo hihihi.gif .. pas ją kudlotas mazgis, kurio akių niekaip nėjo pamatyt .. turbūt šis hobi kol kas ima viršų .. tikėkimės ras laiko ir pas mus užsukt 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 29 birželio 2008 - 20:04
QUOTE(westa @ 2008 06 29, 21:03)
Smiltis mokslus baigt - gėris.. mokytis - jokio gėrio  biggrin.gif

na matyt žiūrint ką wink.gif tai ką dabar mokausi, tai man žiauriai patinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2008 06 29, 20:06)
O galite paaiskinti kuo gi taip skiriasi tas RAW?  blush2.gif  man irgi labai geda.. zinau kad geriau apdirbant PS.. bet konkreciau, kodel?  ax.gif
apie RAW
Va cia apie RAW, kas jis toks ir su kuo jis valgomas bigsmile.gif o siap as neseniai tik pradejau su juo fotografuoti, visko dar nemoku, bet pvz. jei kadras persviestas, koreguoji expozicija-ir be kokybes nuostoliu kadras isgelbstamas, su PS taip neiseina, matosi negrazumai. Jei kadras labai tamsus, irgi expokorekcija padeda 4u.gif Daugiau privalumu ir nezinau blush2.gif kol kas
Atsakyti
QUOTE(Smiltis @ 2008 06 29, 21:06)
na matyt žiūrint ką  wink.gif tai ką dabar mokausi, tai man žiauriai patinka  thumbup.gif

nesiginčysiu.. visada buvau šiek tiek tinginė blush2.gif .. nors mokydavaus gerai.. dabar jau nebenorėčiau.. blush2.gif ..tinginė aš smile.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 06 29, 21:03)
Ačiū už sveikinimus  smile.gif .. perduosiu  smile.gif

irnesakyk.gif niek tu nesupranti, Zveri  tongue.gif  tongue.gif

Man bobteilai patinka, as is vis viska megstu dideliu ismatavimu: sunis , fotoaparatus, masinas, net... moteris... blush2.gif
Papildyta:
OOO peppi matau prisijungus. Nagi nagi parodyk veideli smile.gif 4u.gif
Atsakyti