Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Sansara @ 2008 06 28, 15:46)
Grethen, del irisu wink.gif pritariu visiems komentarams.
IRIIIISAI doh.gif biggrin.gif taip ant liezuvio voliojosi.. bet niekaip neprisiminiau blush2.gif

Aciu visiems uz komentarus 4u.gif
Atsakyti
o ką reiškia prie fotoaparato parašyta: (EOS Rebel XSi)? Prie šio fotiko Canon EOS 450D (EOS Rebel XSi)
Atsakyti
QUOTE(Loreli @ 2008 06 28, 14:29)
o ką reiškia prie fotoaparato parašyta: (EOS Rebel XSi)? Prie šio fotiko Canon EOS 450D (EOS Rebel XSi)

Tai amerikietiškas šito fotoaparato pavadinimas.
Atsakyti
westa, sveikinam wub.gif , nepasigailesi schmoll.gif del pirkinio wub.gif

patinka tas paukstis nuotraukoje, arklys perdeges verysad.gif
vvvv, super miegaliuke wub.gif
Atsakyti
dar šiek tiek gėlių smile.gif aišku, kritikai ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Degutė @ 2008 06 28, 17:22)
dar šiek tiek gėlių smile.gif aišku, kritikai  ax.gif
Visu pirma truputi didoka nuotraukyte, bent jau mano ekranui ax.gif
o siaip, kadangi aguona krypsta kairen, vis tik noretus ten daugiau erdves, o dar geriau jei ji kryptu i desine, dabar nejauciu pusiausvyros nuotraukoje ax.gif spalvos nuostabios, bet praeitoje nuotraukoje buvo kerincios bigsmile.gif
Atsakyti
Degute, nuostabios gėlės, o jei kritikuoti, tai nebent, kad vienas foto šonas tamsus, o kitas šviesus, man kažkaip krenta į akis. Bet tokia iš manęs ir žinovė bigsmile.gif
Atsakyti
na atlekiu atsimojuot. ryt keliam sparnus. 4u.gif
geru kadru, gero oro, geros nuotaikos wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 06 28, 17:05)
na atlekiu atsimojuot. ryt keliam sparnus.  4u.gif
geru kadru, gero oro, geros nuotaikos wink.gif

Sėkmės! Geros kelionės!
Atsakyti
Sansara wub.gif kaip tu pamalominai mano mamiska sirdele wub.gif
cray.gif Mes lauksim tave, ir tikuosi nepasveiksi nuo SMmanijos tongue.gif

Grethen, kad viska ir pasake, mano zvilgsnis irgi neranda uz ko uzkibti unsure.gif As irgi bandziau prie irisu prieiti, bet neisejo

Degute, spalvos nuostabios, kazko truksta, o gal ir ne, reikia dar pagalvoti g.gif
Atsakyti
ND "vanduo" jau 17 foto thumbup.gif
o ND "as myliu" vis dar tuscia unsure.gif
O mano fotikai prostitutai iskeliavo pas drauges.. kam pristatyma, kam baliu pafotkinti doh.gif o dbr tokia nuotaika... ech..
Atsakyti
Už pastabėlės ir padrąsinimus visiems dėkui didelis. Apie išdeginimus norėjau dar paklausti. Aš ne visada skiriu, gėda prisipažinti, kur saulės apšviesta, o kur išdeginta. Čia be abejo, minusas buvo tas, kad saulėta diena buvo, bet kartais nuotraukose neatrodo kaip išdeginta, bet jei bandau koreaguot su PS ir bent kiek kontrasta didint tai paskui ta balta spalva man atrodo kaip išdeginta vieta. Ar aš klystu? Gal tai tik išryškėja? Kaip jūs atskiriat ar tikrai išdeginta ar tiesiog apšviesta saulės? Dėl "vištos" ir "arkliuko" tai abi foto darytos neišlipus net iš automobilio, pro pravirą langą, todėl ir kojas nukirtau (kas ir man pačiai kliūna) ir abi per daug centre. Fotografavau su paskolintu objektyvu 70-200mm kurį reikia irgi išmokt valdyt ir atstumas buvo abiejais atvejais per mažas. Jums leidus įdedu dar foto ir vėl tas pats klausimas dėl išdeginimų? (Čia išdeginta, taip? - foto nekoreaguotos su PS):

user posted image

user posted image
Atsakyti