Visu pirma truputi didoka nuotraukyte, bent jau mano ekranui
o siaip, kadangi aguona krypsta kairen, vis tik noretus ten daugiau erdves, o dar geriau jei ji kryptu i desine, dabar nejauciu pusiausvyros nuotraukoje spalvos nuostabios, bet praeitoje nuotraukoje buvo kerincios
Degute, nuostabios gėlės, o jei kritikuoti, tai nebent, kad vienas foto šonas tamsus, o kitas šviesus, man kažkaip krenta į akis. Bet tokia iš manęs ir žinovė
ND "vanduo" jau 17 foto o ND "as myliu" vis dar tuscia O mano fotikai prostitutai iskeliavo pas drauges.. kam pristatyma, kam baliu pafotkinti o dbr tokia nuotaika... ech..
Už pastabėlės ir padrąsinimus visiems dėkui didelis. Apie išdeginimus norėjau dar paklausti. Aš ne visada skiriu, gėda prisipažinti, kur saulės apšviesta, o kur išdeginta. Čia be abejo, minusas buvo tas, kad saulėta diena buvo, bet kartais nuotraukose neatrodo kaip išdeginta, bet jei bandau koreaguot su PS ir bent kiek kontrasta didint tai paskui ta balta spalva man atrodo kaip išdeginta vieta. Ar aš klystu? Gal tai tik išryškėja? Kaip jūs atskiriat ar tikrai išdeginta ar tiesiog apšviesta saulės? Dėl "vištos" ir "arkliuko" tai abi foto darytos neišlipus net iš automobilio, pro pravirą langą, todėl ir kojas nukirtau (kas ir man pačiai kliūna) ir abi per daug centre. Fotografavau su paskolintu objektyvu 70-200mm kurį reikia irgi išmokt valdyt ir atstumas buvo abiejais atvejais per mažas. Jums leidus įdedu dar foto ir vėl tas pats klausimas dėl išdeginimų? (Čia išdeginta, taip? - foto nekoreaguotos su PS):