Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Vvvvv, aciu wub.gif bet siaip mano zydroji skrybilaite ne toks jau ir angelas kaip atrodo nuotraukose biggrin.gif

Tavo kadras man toks mamiskas, tiesiog norisi prieiti, pabuciuoti i skruostuka ir tyliai iseiti rolleyes.gif Nezinau, kodel rasai, kad nesusitvarkai su juosta, man visi tavo kudriniai darbai su ja labai patinka, ne visada rasau, bet as tikrai net ir taip nesugebeciau.

Baccardi, man tavo arklys patiko, siek tiek neryskus atrodo, perdeges, labai fotogeniski jie rolleyes.gif Ta vista, sakyciau kad tik vista ax.gif ir fokusas kazkur ant sparnu. Zmogus ant laiptu-norisi kad jis eitu i virsu, nezinau kodel, tiesiog taip jauciu. Ir norisi kazkaip kitaip matyti sita kadra. Man labai patiko Motiejukes kaip buvo pagautas rolleyes.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

QUOTE(westa @ 2008 06 27, 18:11)
o aš rankose pagaliau laikau 80 tuką ... neiškenčiau  cool.gif .. dar plius ir Sigma 10 - 20 mm turiu... pilnas komplektas kelionei  bigsmile.gif einu, bandysiu su juo susidraugaut

Oba, sveikinu labai labai su pirkiniu thumbup.gif

QUOTE(gitulia @ 2008 06 27, 19:21)
Aciu visoms uz nuomone. Kad veidrodiniu fotografuojant kokybe skiriasi, tai as suprantu, del to ir zvalgausi viena akim i juos, tik kol neiprates prie daikto ju matmenys tikrai neatrodo patys patogiausi aktyviam gyvenimo budui. Bet matyt tikrai cia reikia pajusti ir priprasti. Olympusais kaip supratau niekas is cia paveiksluojanciu nesinaudoja  g.gif

Man jis neatrodo juokingas, tuo labiau, kad tas i kisene telpancias muilines tikrai daug kas turi ir atskiro "ziguliuko" pirkt nereikia, uztai ir klausiu ar tam tikrose situacijose jums patogu su "dzipais" "pravaziuoti, prisiparkuoti".  mirksiukas.gif

Jei isigysi veidrodini, pajusi fotografijos malonuma ir tapsi biski fotografijos maniake, toks klausimas ir tau atrodys juokingas, tikrai mirksiukas.gif Nes dabar ne tik kad nekyla klausimas, ar i kelione veztis veidrodini, bet norisi keliauti del to, kad galetum ji isnaudoti biggrin.gif
As nikon'a muilinuka pasilikau ir veziaus atostogoms i kelione kaip atsargini smile.gif
Atsakyti
Baccardi. patiko labai lipantis zmogus. gerai pamatyta, idomiai. uz arkliuko kliuna trobesiai, o pauksciui erdves truksta. atrodo kazkokiu tuneliu lenda, kad net susikuprines biggrin.gif kokybe nebloga. JB dar galima tobulinti wink.gif

Anasko, as tai svaigstu nuo tavo mergytes grozio wub.gif kas karta pamacius lydausi, kad tokiu graziu vaiku buna wub.gif

vvvvv, angeliskas miegelis. gal kiek dekis tolumoje blasko g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 28 birželio 2008 - 07:53
QUOTE(gitulia @ 2008 06 27, 19:33)
Gera, itikinanti patirtis, aciu  thumbup.gif
Ko gero teks palaukti kol pasirodys Canon naujiena ir LT rinkoj  bei jungtis i jusu kluba ax.gif

O kuo tave tas 1000D taip suintrigavo?

Man Olympus E-420 patinka dėl savo dydžio. Ypač, jei jis dar su tuo nauju 25mm objektyvu.
Apžvalgą gali paskaityti taip:
http://www.dpreview....ws/olympuse420/
Atsakyti
QUOTE(Baccardi @ 2008 06 27, 22:33)
Manau su spalvom jau susitvarkai smile.gif ypac man patiko antroji, tos "vistos" margumas zaliam fone, tik gaila kad fokusas ant tu plunksnu blink.gif zinoma reikia erdves, koju nedrisk taip kapoti! pirmojoj arklio grazios spalvos, bet truputi per daug kontrasto ax.gif paskutijniojoj nuotraukoj man uztektu zemyn einanciu laiptu i apacioj i sona, to zigzago jau per daug

QUOTE(vvvvv @ 2008 06 27, 22:49)
cia gal jau matytas Kudroj.. paskutinis.. daugiau kaip ir neturiu nieko parodyt.. gal kai skaitmena isigysiu tongue.gif
Nelabai turiu pastabu ax.gif mamiskas, bet mielas ir siaip kokybiskas kadras smile.gif o kaip su juostele tai is vis super!

Papildyta:
http://fotokudra.lt/...115964&nav=topd
va tokius arkius norisi matyt biggrin.gif
Atsakyti
Baccardi, tavo nuotraukytes jau geriau, bet kabliuku dar yra smile.gif
1. isdegimai. 2,fokusas. 3. kadras per puse dalinasi.

vvvv, man cia tavo dukrytes nuotrauka labai wub.gif net nesinori kalbet, kad nepazadint. Liuks, jauciasi nuotaika. Ir su pavydu ziuriu, kad taip su juosta draugauji.
Atsakyti
Jei neturit ka pasakyt, tai nesakykit

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grethenn: 28 birželio 2008 - 12:37
QUOTE(Grethenn @ 2008 06 28, 12:32)

user posted image

man patinka, tik lapelis kaireje apacioje kreipia zvilgsni, is pradziu net nesupratai kas cia tokio, turbut nudziuve ziedeliai kazkokios geles?
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2008 06 28, 13:32)

Man per daug margumo, nesusijusio tarpusavy. Šiuo atveju nebaisiai įdomus kadras g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaktuke @ 2008 06 28, 14:47)
man patinka, tik lapelis kaireje apacioje kreipia zvilgsni, is pradziu net nesupratai kas cia tokio, turbut nudziuve ziedeliai kazkokios geles?
Taip, cia (kaip tycia pamirsau pavadinima verysad.gif ogi tokia paprasta gele doh.gif )..bet tie violetiniai fone tai like nenuzydeje ziedai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2008 06 28, 12:32)

user posted image

Šitoj nuotraukoj visko per daug, akys laksto iš vieno kampo į kitą ir nežino kur užsikabinti tame spalviniame chaose.
Atsakyti
Grethen, del irisu wink.gif pritariu visiems komentarams.
Atsakyti