Vvvvv, aciu bet siaip mano zydroji skrybilaite ne toks jau ir angelas kaip atrodo nuotraukose
Tavo kadras man toks mamiskas, tiesiog norisi prieiti, pabuciuoti i skruostuka ir tyliai iseiti Nezinau, kodel rasai, kad nesusitvarkai su juosta, man visi tavo kudriniai darbai su ja labai patinka, ne visada rasau, bet as tikrai net ir taip nesugebeciau.
Baccardi, man tavo arklys patiko, siek tiek neryskus atrodo, perdeges, labai fotogeniski jie Ta vista, sakyciau kad tik vista ir fokusas kazkur ant sparnu. Zmogus ant laiptu-norisi kad jis eitu i virsu, nezinau kodel, tiesiog taip jauciu. Ir norisi kazkaip kitaip matyti sita kadra. Man labai patiko Motiejukes kaip buvo pagautas
Labas rytas
Oba, sveikinu labai labai su pirkiniu
Jei isigysi veidrodini, pajusi fotografijos malonuma ir tapsi biski fotografijos maniake, toks klausimas ir tau atrodys juokingas, tikrai Nes dabar ne tik kad nekyla klausimas, ar i kelione veztis veidrodini, bet norisi keliauti del to, kad galetum ji isnaudoti
As nikon'a muilinuka pasilikau ir veziaus atostogoms i kelione kaip atsargini
QUOTE(westa @ 2008 06 27, 18:11)
o aš rankose pagaliau laikau 80 tuką ... neiškenčiau .. dar plius ir Sigma 10 - 20 mm turiu... pilnas komplektas kelionei einu, bandysiu su juo susidraugaut
Oba, sveikinu labai labai su pirkiniu
QUOTE(gitulia @ 2008 06 27, 19:21)
Aciu visoms uz nuomone. Kad veidrodiniu fotografuojant kokybe skiriasi, tai as suprantu, del to ir zvalgausi viena akim i juos, tik kol neiprates prie daikto ju matmenys tikrai neatrodo patys patogiausi aktyviam gyvenimo budui. Bet matyt tikrai cia reikia pajusti ir priprasti. Olympusais kaip supratau niekas is cia paveiksluojanciu nesinaudoja
Man jis neatrodo juokingas, tuo labiau, kad tas i kisene telpancias muilines tikrai daug kas turi ir atskiro "ziguliuko" pirkt nereikia, uztai ir klausiu ar tam tikrose situacijose jums patogu su "dzipais" "pravaziuoti, prisiparkuoti".
Man jis neatrodo juokingas, tuo labiau, kad tas i kisene telpancias muilines tikrai daug kas turi ir atskiro "ziguliuko" pirkt nereikia, uztai ir klausiu ar tam tikrose situacijose jums patogu su "dzipais" "pravaziuoti, prisiparkuoti".
Jei isigysi veidrodini, pajusi fotografijos malonuma ir tapsi biski fotografijos maniake, toks klausimas ir tau atrodys juokingas, tikrai Nes dabar ne tik kad nekyla klausimas, ar i kelione veztis veidrodini, bet norisi keliauti del to, kad galetum ji isnaudoti
As nikon'a muilinuka pasilikau ir veziaus atostogoms i kelione kaip atsargini
Baccardi. patiko labai lipantis zmogus. gerai pamatyta, idomiai. uz arkliuko kliuna trobesiai, o pauksciui erdves truksta. atrodo kazkokiu tuneliu lenda, kad net susikuprines kokybe nebloga. JB dar galima tobulinti
Anasko, as tai svaigstu nuo tavo mergytes grozio kas karta pamacius lydausi, kad tokiu graziu vaiku buna
vvvvv, angeliskas miegelis. gal kiek dekis tolumoje blasko
Anasko, as tai svaigstu nuo tavo mergytes grozio kas karta pamacius lydausi, kad tokiu graziu vaiku buna
vvvvv, angeliskas miegelis. gal kiek dekis tolumoje blasko
QUOTE(gitulia @ 2008 06 27, 19:33)
Gera, itikinanti patirtis, aciu
Ko gero teks palaukti kol pasirodys Canon naujiena ir LT rinkoj bei jungtis i jusu kluba
Ko gero teks palaukti kol pasirodys Canon naujiena ir LT rinkoj bei jungtis i jusu kluba
O kuo tave tas 1000D taip suintrigavo?
Man Olympus E-420 patinka dėl savo dydžio. Ypač, jei jis dar su tuo nauju 25mm objektyvu.
Apžvalgą gali paskaityti taip:
http://www.dpreview....ws/olympuse420/
QUOTE(Baccardi @ 2008 06 27, 22:33)
Manau su spalvom jau susitvarkai ypac man patiko antroji, tos "vistos" margumas zaliam fone, tik gaila kad fokusas ant tu plunksnu zinoma reikia erdves, koju nedrisk taip kapoti! pirmojoj arklio grazios spalvos, bet truputi per daug kontrasto paskutijniojoj nuotraukoj man uztektu zemyn einanciu laiptu i apacioj i sona, to zigzago jau per daugQUOTE(vvvvv @ 2008 06 27, 22:49)
cia gal jau matytas Kudroj.. paskutinis.. daugiau kaip ir neturiu nieko parodyt.. gal kai skaitmena isigysiu
Nelabai turiu pastabu mamiskas, bet mielas ir siaip kokybiskas kadras o kaip su juostele tai is vis super!Papildyta:
http://fotokudra.lt/...115964&nav=topd
va tokius arkius norisi matyt
Baccardi, tavo nuotraukytes jau geriau, bet kabliuku dar yra
1. isdegimai. 2,fokusas. 3. kadras per puse dalinasi.
vvvv, man cia tavo dukrytes nuotrauka labai net nesinori kalbet, kad nepazadint. Liuks, jauciasi nuotaika. Ir su pavydu ziuriu, kad taip su juosta draugauji.
1. isdegimai. 2,fokusas. 3. kadras per puse dalinasi.
vvvv, man cia tavo dukrytes nuotrauka labai net nesinori kalbet, kad nepazadint. Liuks, jauciasi nuotaika. Ir su pavydu ziuriu, kad taip su juosta draugauji.
Jei neturit ka pasakyt, tai nesakykit
QUOTE(Grethenn @ 2008 06 28, 12:32)
man patinka, tik lapelis kaireje apacioje kreipia zvilgsni, is pradziu net nesupratai kas cia tokio, turbut nudziuve ziedeliai kazkokios geles?
QUOTE(Grethenn @ 2008 06 28, 13:32)
Jei neturit ka pasakyt, tai nesakykit
Man per daug margumo, nesusijusio tarpusavy. Šiuo atveju nebaisiai įdomus kadras
QUOTE(Kaktuke @ 2008 06 28, 14:47)
man patinka, tik lapelis kaireje apacioje kreipia zvilgsni, is pradziu net nesupratai kas cia tokio, turbut nudziuve ziedeliai kazkokios geles?
Taip, cia (kaip tycia pamirsau pavadinima ogi tokia paprasta gele )..bet tie violetiniai fone tai like nenuzydeje ziedai QUOTE(Grethenn @ 2008 06 28, 12:32)
Šitoj nuotraukoj visko per daug, akys laksto iš vieno kampo į kitą ir nežino kur užsikabinti tame spalviniame chaose.