Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(gitulia @ 2008 06 27, 20:21)
Man jis neatrodo juokingas, tuo labiau, kad tas i kisene telpancias muilines tikrai daug kas turi ir atskiro "ziguliuko" pirkt nereikia, uztai ir klausiu ar tam tikrose situacijose jums patogu su "dzipais" "pravaziuoti, prisiparkuoti".  mirksiukas.gif

Bet užtai nereik ieškot, kurioj kišenėj pasimetė smile.gif
Čia ko gero pgl gyvenimo būdą. Va, mano viena draugė irgi nesupranta, kaip galima į kelionę vežtis tokią "bandūrą" smile.gif Aš tai tampausi visiškai visur, ir man visai netrukdo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Žūžū @ 2008 06 27, 20:26)
kai nusipirkau canon eos400, pasilikau ir olympus mini (muilinuke) kaip sakai isvykoms kad nesitampyt didelio, bet, deja, nei karto nebeistraukiau is stalciaus (tik kai kam paskolint reik)  4u.gif
Jeigu patinka fotografija tai paturejus normalu fotika pajusi skirtuma ir 100% nesinores grizt prie muilinukes  mirksiukas.gif

Gera, itikinanti patirtis, aciu thumbup.gif
Ko gero teks palaukti kol pasirodys Canon naujiena ir LT rinkoj bei jungtis i jusu kluba ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2008 06 27, 13:19)
Turejau tokia ideja, bet igyvendint normaliai nepavyko sad.gif
"kas man valo batukus, geda pasakyti, kad kas ryta batukus, valo man sesytė"
user posted image

zinai fainos tavo sitos serijos foto. .tos spalvos smagios, siuzetas..
bet va su klonavimu labai labai prastai.. sad.gif patobulink sia sriti ir foto taps dar geresnes.. nes dabar aki rezia kaip matosi atsikartojantys sienos rastai, demeles ir visi kiti sulipdymai wink.gif

QUOTE(sillwio @ 2008 06 27, 18:01)
Visi šiemet, žiū, traukia į Kretą. Aš rytoj išskrendu savaitei, o po to Lietuvon. Planavom šią vasarą aplankyt Toskaną, bet  nestuke.gif pakoregavo planus smile.gif

o mes ne i Kreta tongue.gif mes is Tuniso ka tik grizom.. tai niekam nerekomenduoju ten vaziuot.. brrrrr.. is visu matytu pasaulio saliu pati neidomiausia, negraziausia, neskaniausia.. turbut sekantis mano zingsnis irgi bus Kreta biggrin.gif

tiesa kai LT busit tai zinokit as nepasikuklinsiu prisijungti tongue.gif susipazinti smile.gif

ir zinoma sveikinimai pilvotukams smile.gif

QUOTE(westa @ 2008 06 27, 18:11)
gero kelio ir gerų foto  smile.gif ...

o aš rankose pagaliau laikau 80 tuką ... neiškenčiau  cool.gif .. dar plius ir Sigma 10 - 20 mm turiu... pilnas komplektas kelionei  bigsmile.gif einu, bandysiu su juo susidraugaut

uuuuuuuuuuuuuuuu Westa, pagaliau atsiradai... neskaiciau temos, tai klok kur buvai dingus

as savo 40to jau ir nebeturiu smile.gif
galvojau 200ini pirkt, bet pagalvojau kam man jo reik.. tad tuoj turesiu 80 tongue.gif
tau i kompanija smile.gif na tas tuoj dar negreit bet sia vasara manau isigysiu smile.gif vis gi be skaitmenos ziuriu negaliu... su juosta sunkiai susikalbu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vvvvv @ 2008 06 27, 20:39)
zinai fainos tavo sitos serijos foto. .tos spalvos smagios, siuzetas..
bet va su klonavimu labai labai prastai.. sad.gif patobulink sia sriti ir foto taps dar geresnes.. nes dabar aki rezia kaip matosi atsikartojantys sienos rastai, demeles ir visi kiti sulipdymai wink.gif

assa.gif kokie zmones sitam skyrelyje sokiai.gif miela malonu matyti. Aciukas, tobulinuos, bet jauciu geriau iskart aplinka susitvarkyt ir neklonuot man smile.gif

westa, sveikinimai su nauju SEIMOS NARIU.

silwio, jei Vilniuj busit ir turesit laisvo laiko tik cia garsiau pasakyk bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stebukle: 27 birželio 2008 - 20:03
westa, sveikinu 4u.gif

sillwio, geros keliones. mirksiukas.gif

pradzioje savo veidrodinio gedijausi ir tingedavau nesiotis... pagalvodavau "ir vel tisti kartu ta tranta...", bet greit pripratau ir dabar kuprine atrodo per lengva ir nepatogi, kai joje nera mano veidrodinuko. turiu muiline tik ekstra kelionem (kaip baidares, jura ir t.t., kur suslapinti veidrodini butu per didele rizika). be veidrodinio saves nebeisivaizduoju. o su parkavimusi su dzipu persedus nuo kibiriuko, tas pats, pradzioje niekur netelpi, visi maiso, skini bordiurus, o po to pripranti ir net kitaip neisivaizduoji wink.gif

stebukle, man tavo sios foto kiek perkrautos, tiek pirma, tiek antra. nezinau kodel, bet rodomos dvasios nesijaucia g.gif kam antroje sketis - visai nesuprantu. pirma kiek maziau apkrauta, bet kazkas vis tiek kliuna.

Zuzu, pritariu, kad neisiskiria is fono tavo artojai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 27 birželio 2008 - 20:07
Stebukle, man irgi tas klonavimas schmoll.gif Pats kadras man apkrautas unsure.gif Be galo fotogeniskas skietis (lauksiu su juo daugiau foto), suo, rauduoni batukai, dar zaislas ant grindu, ir sepetys. Apacios truksta. Vienu zodziu cia buvo tik repeticija pries tikra darba mirksiukas.gif

Zuzu, man tavo darbas toks juokingas, negaliu kritikuoti, nes del pacio siuzeto neturiu prie ko prikibti bigsmile.gif

As savo atostoguose turejau veidrodini, apie muilinuke net negalvojau, ji man visa gyvenima sugadino cool.gif Pats nepatogumas objektyvuose, o jei zinai koks reikalingas tuo momentu, tada ir vargo nematai mirksiukas.gif Kaba sau ant peties ir netrukdo.

Westa bigsmile.gif kuo didziausi sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif Tikrai uztarnavai savo darbais toki fotoaparata, ir manau jis dar labiau pades tau tobulinti savo meistriskuma smile.gif Dabar jau baltai pavydziu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2008 06 27, 20:02)
assa.gif kokie zmones sitam skyrelyje sokiai.gif miela malonu matyti. Aciukas, tobulinuos, bet jauciu geriau iskart aplinka susitvarkyt ir neklonuot man smile.gif

aha mama paklydele as biggrin.gif biggrin.gif
del aplinkos tai kas be ko biggrin.gif visada geriausia kai nereikia nieko klonuoti smile.gif
as tai jauciu jog pajudejau i prieki siuo klausimu, nes dabar tenka tik siuksles nuo skanerio klonuot biggrin.gif biggrin.gif o anksciau ko tik nelipdziau, ko tik nekuriau biggrin.gif
Atsakyti
Sansara blink.gif telepatija
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2008 06 25, 22:44)
Na va, vakar siek tiek pazaidziau i fotostudija lotuliukas.gif  fonas-staltiese, pakabinta ant lovytes, as po stalu tupiu su 50tuku hihihi.gif Kaip jums, ar yra kokybe unsure.gif Spalvos svelnios, nes traukiau is seseliu RAW, bet man ir patinka kaip gavosi ax.gif Kokias pastabas galit parasyti?
user posted image

as isimylejau tavo zydra skrybelaite! wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Puriena6 @ 2008 06 24, 17:02)
Sansaros darbai. user posted image

user posted image

o geras!!!! sveikinu Sansara..! kaip smagu.. paroda.. man skamba kaip kazkas tooookio smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vvvvv: 27 birželio 2008 - 20:21
Labas vakaras,

Kol keleto dienų pasisakymus perskaitau pamirštu kokios foto buvo įdėtos komentarams smile.gif Reikės pradėt rašytis. Kas įstrigo, tai: žibintas patiko, tik gal norėtųsi apačios šiek tiek nurėžti, o spalvos tai superinės smile.gif Dama su skrybėlaite nereali, man net "nukapotos" galūnės nesumaišė grožėtis. Patiko muzikantai judesy ( džiazovi tokie ), karvė - fantastiška. Man su manosiomis nuotraukomis tai slėptis smile.gif kuo daugiau sužinau, tuo labiau įsitikinu, kad dar nieko nežinau. Įdetu kelias nuotraukas komentarams. Ta "višta" tai vis vaikščiojo ir pro mašinos langą atidaryta fotkinau, tai ir fokusas matyt nukentėjo. Gal ir nieko įdomaus, bet kol kas bandau tvarkytis su fokusu, šiek tiek spalvomis. Kernavės vieną foto įdedu ir aš, bet gal čia kadravimas netinkamas? Lauksiu komentarų. smile.gif
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baccardi: 27 birželio 2008 - 20:39
QUOTE(westa @ 2008 06 21, 23:19)

as ir kudroj ir cia vis ziurejau i si kadra ir dar iki dabar nesugalvojau kaip ji ivertint biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
o del poziurio i savo sugebejimus tai ennuleisk nosies.. puikiai suprantu kaip jautiesi, nes kasdien sakau sau ta pati.. nieko nemoku, nieko nesugebu.. ypac paziurejusi grazius kitu zmoniu darbus.. bet po to vel suimu save i rankas ir sakau nemoku-ismoksiu.. ir tu ir as manau gyslele kazkokia turim smile.gif tad tik PIRMYN :*

-------------

p.s. o as visai nebeturiu ka parodyt.. su juosta pasizaidziu ant vaiko ir tiek... sad.gif
o taip noreciau istrukt tiesiog pafotografuot... bet nera tokios galimybes ir net kelionej SU VAIKU jos neturejau.. velniava.. na bet ateis ir i mano namus svente biggrin.gif
cia gal jau matytas Kudroj.. paskutinis.. daugiau kaip ir neturiu nieko parodyt.. gal kai skaitmena isigysiu tongue.gif
o tusciai nenoriu iseit biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vvvvv: 27 birželio 2008 - 20:55
Westa, nugi dideliausi sveikinimai!!! 4u.gif neistverei ilgai... Saunuole, mars pazindintis su nauju seimos nariu, nes iki atostogu nedaug laiko ir susigyvent reikia biggrin.gif
vvvvv - na kokie zmones renkasi drinks_cheers.gif prasom nepamirst musu ir dalyvaut aktyviau 4u.gif
Atsakyti