Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Mylia @ 2008 06 27, 13:57)
biggrin.gif
Bet kaip faina... i Kreta...!!! Du kartus buvom ir trecia karta mielai ten vaziuociau, nereali sala! Sorry uz offtopic  blush2.gif
O gal ka galetumei parekomenduoti? ax.gif ka verta aplankyt, pamatyt.. nes ir mes ruosiames ten traukti ax.gif

QUOTE(Stebukle @ 2008 06 27, 15:19)
"kas man valo batukus, geda pasakyti, kad kas ryta batukus, valo man sesytė"
[
Nas man detaliu jau kiek per daug, grindys labai nenaturaliai nuklonuotos ir jei jau tiek virsaus, butinai reikia palikti ir apacios, o kedes kojos nukapotos ax.gif dar remas labai nepatinka ax.gif

QUOTE(gitulia @ 2008 06 27, 16:40)
Labas vakarelis,
Jau kuris laikas vis skaitineju sia tema, bandau pasivyti skaitydama ir nuo pat pirmos temos, nusipirkau keleta knygu apie skaitmenine fotografija, v.z. bandau isigilinti kas per zveris tas fotoaparatas  biggrin.gif
Tuo paciu renkuosi ir ta "zveri". Norejau pasiklausti ar kas is cia fotografuojanciu naudoja Olympus veidrodini? Gal kas kokia svaria nuomone apie juos turi susidare? Pati ciupinejau parduotuveje 420 modeli - rankoje guli patogiai, gerokai patogiau lyginant su Canon 450 (sis mano rankai pasirode per didelis), bet va apie technine puse nieko nenusimanau (internete dazniausiai sutinkami komentarai apie Canon, Nikon, Pentax).
Taip pat dar vis abejoju ar imt veidrodini, ar uzteks kokio Canon G9  g.gif  Ar jus i keliones veziojates veidrodinius? Ar tokiems buitiniams atvejams turit muilinukes? Kazkaip bijau dar veidrodinio ir del jo gabaritu.
Zinau, kad tema truputi ne apie tai, bet gal padesit apsisprest? G9, laukt Canon 1000 ar imt ta rankoje maloniai prigulusi Olympus?  unsure.gif
Na as is savo patirties galiu pasakyt tiek: kai rinkausi nieko nesuprasdama, sukau galva, o kaip bus kelionese, kaip bus vakareliuose, baisu visur tampytis veidrodini! bet jei jau ruosiesi rimciau fotografuoti (o ne bet sau i kaire i desine noredama uzfiksuot kaip drauge rodo liezuvi). Juk butent is kelioniu nori atsivezt geru foto, butent ten gali pamatyti tai, ko nera lt, uzfiksuot netradicini kadra. masciau apie canon g9, dabar dekoju kazkam tai biggrin.gif kad isigyjau veidrodini.. kadangi jau dabar noris nauju objektyvu, o praejo tik puse metu
Atsakyti
Visi šiemet, žiū, traukia į Kretą. Aš rytoj išskrendu savaitei, o po to Lietuvon. Planavom šią vasarą aplankyt Toskaną, bet nestuke.gif pakoregavo planus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2008 06 27, 19:01)
Visi šiemet, žiū, traukia į Kretą. Aš rytoj išskrendu savaitei, o po to Lietuvon. Planavom šią vasarą aplankyt Toskaną, bet  nestuke.gif pakoregavo planus smile.gif

gero kelio ir gerų foto smile.gif ...

o aš rankose pagaliau laikau 80 tuką ... neiškenčiau cool.gif .. dar plius ir Sigma 10 - 20 mm turiu... pilnas komplektas kelionei bigsmile.gif einu, bandysiu su juo susidraugaut
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 06 27, 20:11)
o aš rankose pagaliau laikau 80 tuką ... neiškenčiau  cool.gif .. dar plius ir Sigma 10 - 20 mm turiu... pilnas komplektas kelionei  bigsmile.gif einu, bandysiu su juo susidraugaut
Baisai sveikiju bigsmile.gif ir baltai pavydziu ax.gif sekmes
Atsakyti
Westa, sveikinu su pirkiniu 4u.gif

O as ziurineju savaitgalines foto ir neapsisprendziu ar idomu? g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Žūžū @ 2008 06 27, 20:45)
O as ziurineju savaitgalines foto ir neapsisprendziu ar idomu?  g.gif
Jei atvirai, siuzetas man asmeniskai labai idomus thumbup.gif ti 2 dedules taip gerai ziurisi. bet jb ngrazus, dangus perdeges, noretus gal erdves..taip taip, erdves ypatingai virsuje!gal dar kas papildys mane, kol kas nelabai suprantu kas ne taip ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grethenn: 27 birželio 2008 - 19:01
Gal kas nors gali pasakyt, kas per žvėris objektyvas SIGMA 28-70mm f/2.8-4 DG? Kažkaip įtartinai man garantavo, kad AF veiks ir ant Nikon D40...
Atsakyti
westa, sveikinimai su rimtu pirkiniu!

QUOTE(Žūžū @ 2008 06 27, 19:45)
Westa, sveikinu su pirkiniu  4u.gif

O as ziurineju savaitgalines foto ir neapsisprendziu ar idomu?  g.gif
user posted image

Geras! Inteligentas pasikinkęs valstietį hihihi.gif
Tik gal kontrasto trūksta? Sunkiai išsisikiria iš aplinkos veikėjai. Bet kadras tai linksmas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2008 06 27, 19:59)
Jei atvirai, siuzetas man asmeniskai labai idomus  thumbup.gif  ti 2 dedules taip gerai ziurisi. bet jb ngrazus, dangus perdeges, noretus gal erdves..taip taip, erdves ypatingai virsuje!gal dar kas papildys mane, kol kas nelabai suprantu kas ne taip  ax.gif

nu vo o as spec pakitpau dangu man jis nereiksmingas pasirode ax.gif
spalvotas variantas
ir dar is tos serijos
Atsakyti
QUOTE(Žūžū @ 2008 06 27, 21:07)
nu vo o as spec pakitpau dangu man jis nereiksmingas pasirode  ax.gif
spalvotas variantas
ir dar is tos serijos
Antrojo nebelieka efekto, nes vyriskiai issitiese,t as susikuprinimas tokios itampos nuotraukai duoda, judesio, leidzia pajaust nuotaika, uoj kaip jiem sunku hihihi.gif ir dar noretus kad uznugaris ne toks nukirstas butu ax.gif
Atsakyti
Aciu visoms uz nuomone. Kad veidrodiniu fotografuojant kokybe skiriasi, tai as suprantu, del to ir zvalgausi viena akim i juos, tik kol neiprates prie daikto ju matmenys tikrai neatrodo patys patogiausi aktyviam gyvenimo budui. Bet matyt tikrai cia reikia pajusti ir priprasti. Olympusais kaip supratau niekas is cia paveiksluojanciu nesinaudoja g.gif
QUOTE(Stebukle @ 2008 06 27, 15:55)
Atsiprasau, bet labai juokingas klausimas hihihi.gif Cia tas pats butu, jei manes paklaustu, ar jus vaziuojat i kaima su dzipu ar turit i kaima koki ziguliuka vaziavimui.

Man jis neatrodo juokingas, tuo labiau, kad tas i kisene telpancias muilines tikrai daug kas turi ir atskiro "ziguliuko" pirkt nereikia, uztai ir klausiu ar tam tikrose situacijose jums patogu su "dzipais" "pravaziuoti, prisiparkuoti". mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Degutė @ 2008 06 27, 20:04)
Tik gal kontrasto trūksta?

tada isdegimai dar labiau jauciasi... ax.gif
Papildyta:
QUOTE(gitulia @ 2008 06 27, 20:21)
Man jis neatrodo juokingas, tuo labiau, kad tas i kisene telpancias muilines tikrai daug kas turi ir atskiro "ziguliuko" pirkt nereikia, uztai ir klausiu ar tam tikrose situacijose jums patogu su "dzipais" "pravaziuoti, prisiparkuoti".  mirksiukas.gif

kai nusipirkau canon eos400, pasilikau ir olympus mini (muilinuke) kaip sakai isvykoms kad nesitampyt didelio, bet, deja, nei karto nebeistraukiau is stalciaus (tik kai kam paskolint reik) 4u.gif
Jeigu patinka fotografija tai paturejus normalu fotika pajusi skirtuma ir 100% nesinores grizt prie muilinukes mirksiukas.gif
Atsakyti