Smiltis, as mielai ir kavos isgerciau
westa grazi jusu seima
QUOTE(Stebukle @ 2008 06 27, 10:56)
Niugi panos ir netik Man masina vyras grazins 18val. iki to laiko as namuose busiu... Ar bus norinciu siandien kartu fotkint?
QUOTE(Anasko @ 2008 06 27, 11:47)
As tik kita savaite
Nu aš galiu ir šnd, ir kitą savaitę Gal kitą savaitę mūsų daugiau susirinktų? Va, Anasko pasveiktų
Na, kita savaite tai kita...
Eisiu dabar padaryt tokia nuotrauka.... kuri mano galvoj stovi, parodysiu, kai igyvendinsiu
Eisiu dabar padaryt tokia nuotrauka.... kuri mano galvoj stovi, parodysiu, kai igyvendinsiu
QUOTE(Anasko @ 2008 06 27, 13:41)
O! zinai ten nuostabus vaizdai pavydziu juodai tikrai. Mes ten buvom pries kokius 5-6 metus, gaila kad tada dar nefotografavau, jauciu teks grizti Ir kalnai, ir jura, ir gatves... ir dar be vaiku- tikrai pavydziu
aš irgi gailiu ne vienos savo kelionės, kad tuo metu dar nefotografavau ... vien Karibų jūra ką reiškia .. ech kaži ar ten begrįšiu.. teks kitur atsigriebt
QUOTE(westa @ 2008 06 27, 12:02)
kaip pirštu... .. todėl ir bamba, nes žino, kad teks derintis prie mūsų ..
Tau gerai...mano fotiką MB nugvelbia dažniausiai, todėl man tenka už jį kovot arba pamiršt tokį malonumą
QUOTE(Stikline @ 2008 06 27, 13:51)
Tau gerai...mano fotiką MB nugvelbia dažniausiai, todėl man tenka už jį kovot arba pamiršt tokį malonumą
o aš sakau kur dingus, kodėl foto nerodai
QUOTE(westa @ 2008 06 27, 13:55)
o aš sakau kur dingus, kodėl foto nerodai
Šiaip tai nėr įkvėpimo... gal sugrįš kadanors ... baisiai noriu veidrodinio fotiko, bet be jo dar yra ką pirkt
Turejau tokia ideja, bet igyvendint normaliai nepavyko
"kas man valo batukus, geda pasakyti, kad kas ryta batukus, valo man sesytė"
"kas man valo batukus, geda pasakyti, kad kas ryta batukus, valo man sesytė"
Labas vakarelis,
Jau kuris laikas vis skaitineju sia tema, bandau pasivyti skaitydama ir nuo pat pirmos temos, nusipirkau keleta knygu apie skaitmenine fotografija, v.z. bandau isigilinti kas per zveris tas fotoaparatas
Tuo paciu renkuosi ir ta "zveri". Norejau pasiklausti ar kas is cia fotografuojanciu naudoja Olympus veidrodini? Gal kas kokia svaria nuomone apie juos turi susidare? Pati ciupinejau parduotuveje 420 modeli - rankoje guli patogiai, gerokai patogiau lyginant su Canon 450 (sis mano rankai pasirode per didelis), bet va apie technine puse nieko nenusimanau (internete dazniausiai sutinkami komentarai apie Canon, Nikon, Pentax).
Taip pat dar vis abejoju ar imt veidrodini, ar uzteks kokio Canon G9 Ar jus i keliones veziojates veidrodinius? Ar tokiems buitiniams atvejams turit muilinukes? Kazkaip bijau dar veidrodinio ir del jo gabaritu.
Zinau, kad tema truputi ne apie tai, bet gal padesit apsisprest? G9, laukt Canon 1000 ar imt ta rankoje maloniai prigulusi Olympus?
Jau kuris laikas vis skaitineju sia tema, bandau pasivyti skaitydama ir nuo pat pirmos temos, nusipirkau keleta knygu apie skaitmenine fotografija, v.z. bandau isigilinti kas per zveris tas fotoaparatas
Tuo paciu renkuosi ir ta "zveri". Norejau pasiklausti ar kas is cia fotografuojanciu naudoja Olympus veidrodini? Gal kas kokia svaria nuomone apie juos turi susidare? Pati ciupinejau parduotuveje 420 modeli - rankoje guli patogiai, gerokai patogiau lyginant su Canon 450 (sis mano rankai pasirode per didelis), bet va apie technine puse nieko nenusimanau (internete dazniausiai sutinkami komentarai apie Canon, Nikon, Pentax).
Taip pat dar vis abejoju ar imt veidrodini, ar uzteks kokio Canon G9 Ar jus i keliones veziojates veidrodinius? Ar tokiems buitiniams atvejams turit muilinukes? Kazkaip bijau dar veidrodinio ir del jo gabaritu.
Zinau, kad tema truputi ne apie tai, bet gal padesit apsisprest? G9, laukt Canon 1000 ar imt ta rankoje maloniai prigulusi Olympus?
QUOTE(Stebukle @ 2008 06 27, 13:19)
Turejau tokia ideja, bet igyvendint normaliai nepavyko
jei leisit įsiterpt (jau kokį tūkstantajį kartą)
tos serijos tavo foto- man superinės. bet va šitoj prapuola ir grindys, ir siena ankstesnėj "pašpakliuota" vieta dar nieko, bet čia visai nenatūraliai pasirodė- lyg iš atskirų kadrų sulipdyta
QUOTE(gitulia @ 2008 06 27, 15:40)
Ar jus i keliones veziojates veidrodinius? Ar tokiems buitiniams atvejams turit muilinukes? Kazkaip bijau dar veidrodinio ir del jo gabaritu.
Atsiprasau, bet labai juokingas klausimas Cia tas pats butu, jei manes paklaustu, ar jus vaziuojat i kaima su dzipu ar turit i kaima koki ziguliuka vaziavimui.
Po tokio klausimo, net nezinau ka ir patart. Veidrodinio aparaciko kokybe labai skiriasi nuo tik skaitmeninio. As rinkciausi is tikruju pentax arba sony is veidrodiniu. Tik idomu, ko jums reikia.
Papildyta:
QUOTE(luokė @ 2008 06 27, 15:48)
jei leisit įsiterpt (jau kokį tūkstantajį kartą)
tos serijos tavo foto- man superinės. bet va šitoj prapuola ir grindys, ir siena ankstesnėj "pašpakliuota" vieta dar nieko, bet čia visai nenatūraliai pasirodė- lyg iš atskirų kadrų sulipdyta
oi, mes cia viska leidziam
Na, siena kaip ir yra. Tik grindys dingo
Aciu uz komentara.
Gitulia, cia tavo klausimas geras buvo - ka i keliones vezames As saviski veidrodini turiu nesenai, bet ir kelionese (2 jau) nesigailejau, kad tai ne muiline, kuria anksciau nuolat kisenej tampiau. Pripranti ir viskas gerai, o kai dar nuotraukos aiskiai kokybiskesnes - is vis kaifas.