Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(laputaitė @ 2008 06 27, 10:17)
Stebukle, atidžiau įsižiūrėjus kilo klausimas - ką darei su siena  biggrin.gif Nes kur vaikai sėdi matosi atbraila, o toliau jau lygi siena. Man gal gražiau būtų jei ta atbraila ir toliau matytųsi  blush2.gif Nes dabar biški abra kadarba gaunasi  lotuliukas.gif
Aha as irgi galvoju ar klonuota is desines g.gif lyg kur lagaminas yra seselis ant sienos, vadinasi ten pabaiga, o is G. puses kazkaip baigesi stebuklingai bigsmile.gif man atrodo ir be klonavimo butu gerai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anasko: 27 birželio 2008 - 09:26
QUOTE(Stebukle @ 2008 06 27, 09:06)
Labas rytas,
Nu jau zvilgsniai, jau susigedes koks berniukas, o mergaite tikra dama wub.gif vienintele pastabele, truputi del apsvietimo, noretus jo ryskesnio smile.gif ir man taip pat lagaminelis truputi kliuva, viskas tobulai parinkta, noretus jo kokio raudono ax.gif bet cia tikrai smulkemenele. liux 4u.gif

QUOTE(Mylia @ 2008 06 27, 09:20)
1. Niekaip neuprantu, ka tu cia nuklonavai?
Tos karves ir tvoros turiu visokiu rakursu, yra ir beveik toks, koki padarei, tik kai nelieka to skresinio, man tarsi dingsta ispudis, kad karve uz tvoros.

2.  Su kitiniu, 18-135, f3.5-5.6

Anasko, Laputaite, Westa, aciu uz ivertinima.
Nes apskritai kazkaip galvojau kad sumalsit visi ta kadra i miltus ir viskas tuo pasibaigs  ax.gif

1.Nuklonavau tuos apvalius kryngelius, nes kitaip butu teke labai daug nukirsti tvoros. man jie taip pat labai graziai zaidzia, bet kadangi visas pirmas planas susiliejes, ryski bordo spalva, tai labai uzgozia lengva subtilu antra plana, uz tat pasiuliau lengvesni varianta smile.gif bet kuriuo atveju man sis kadras labai mielas smile.gif

2. o kitinis kaip fona islieja bigsmile.gif matyt toli buvo.. man niekaip taip nesigauna

QUOTE(Stebukle @ 2008 06 27, 11:15)
Laputaite, pasistengsiu ir viena mazyte nufotkint, tik vakar kai jie isiverke 11 val. kad einam fotkintis, tai ejau visai nepasiruosus ten fotkint smile.gif Vyras sake, jau ir vaiku nebesupranta, ne tik manes smile.gif
Nu faini vaikai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2008 06 27, 09:40)
1.Nuklonavau tuos apvalius kryngelius, nes kitaip butu teke labai daug nukirsti tvoros. man jie taip pat labai graziai zaidzia, bet kadangi visas pirmas planas susiliejes, ryski bordo spalva, tai labai uzgozia lengva subtilu antra plana, uz tat pasiuliau lengvesni varianta smile.gif bet kuriuo atveju man sis kadras labai mielas smile.gif

2. o kitinis kaip fona islieja  bigsmile.gif  matyt toli buvo.. man niekaip taip nesigauna
Nu faini vaikai  lotuliukas.gif

1. doh.gif dabar aisku

2. islieja, kai maksimaliai prizoominu (135 mm), placiausia imanoma diafragma (5.6). Be to, tas issiliejes fonas - tai medziai ir dangus, kadangi yra atokiau nuo smilgos, dar ir del to islieja.
Atsakyti
Niugi panos ir netik smile.gif Man masina vyras grazins 18val. smile.gif iki to laiko as namuose busiu... cool.gif Ar bus norinciu siandien kartu fotkint?
Atsakyti
Stebukle, labai faini vaikiukai.. gal kiek šviesesnės foto norėtųsi, bet šiaip faina

jaučiu šian neiškęsiu ir nueisiu į pardę fotoaparato unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2008 06 27, 10:56)
Niugi panos ir netik smile.gif Man masina vyras grazins 18val. smile.gif iki to laiko as namuose busiu...  cool.gif Ar bus norinciu siandien kartu fotkint?
As tik kita savaite mirksiukas.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif
QUOTE(Stebukle @ 2008 06 27, 10:56)
Niugi panos ir netik smile.gif Man masina vyras grazins 18val. smile.gif iki to laiko as namuose busiu...  cool.gif Ar bus norinciu siandien kartu fotkint?

aš tai dar Klaipėdoj ir dar nežinau kada išvažiuosiu. Plius dar reikia darbus susikabint ir kai paskutinėm parom miegojus po 3-4 val, tai fotkinti nelabai. Puodeliui arbatos vakare mielai susitikčiau, bet įtariu kad nelabai yra norinčių unsure.gif, vis tik penktadienis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smiltis: 27 birželio 2008 - 10:49
QUOTE(westa @ 2008 06 27, 11:46)
Stebukle, labai faini vaikiukai.. gal kiek šviesesnės foto norėtųsi, bet šiaip faina

jaučiu šian neiškęsiu ir nueisiu į pardę fotoaparato  unsure.gif
O tu dar be jo umn.gif biggrin.gif

As tai sedziu namie kai toks oras geras, o aisku kai pasveiksiu prades lyti mad.gif Gal vakare trumpam i soda isvaziuosiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2008 06 27, 11:50)
O tu dar be jo umn.gif  biggrin.gif 

tai va vis pigiau tikėjaus prasisukt, bet matyt nieko nebus smile.gif .. o savaitgalį man paroda su šuniais ir labai svarbi unsure.gif unsure.gif .. ech smile.gif liepos vidury išskrendam Kreton, tai jau iki jos tikrai turi būti visas kompliektas smile.gif vyras sako kad vėl trise atostogausim - jis, ji ir ... Nikonas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 27 birželio 2008 - 10:53
QUOTE(westa @ 2008 06 27, 10:52)
vyras sako kad vėl trise atostogausim - jis, ji ir ... Nikonas  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif Is savo patirties sakyciau Tu, Nikonas (mano atvieju Canon) ir... vyras
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2008 06 27, 12:01)
lotuliukas.gif  Is savo patirties sakyciau Tu, Nikonas (mano atvieju Canon) ir... vyras

kaip pirštu... biggrin.gif .. todėl ir bamba, nes žino, kad teks derintis prie mūsų hihihi.gif ..
Atsakyti