Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(bald.nomad @ 2008 06 26, 23:39)
Valio, ispanai laimejo! as ryt varau teleobjektyvo - nusipelniau uz tuos nervus smile.gif

Jo neblogai suzaide vyrukai thumbup.gif drinks_cheers.gif
Tiesa, Silwio kada pasirodai tevynej? Gal i dziazo festivali spesii? Gera svente thumbup.gif Ir aleliaus yr drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 06 27, 00:03)
Ir aleliaus yr  drinks_cheers.gif

thumbup.gif skamba rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Degutė @ 2008 06 27, 00:21)

Aha, ir neblogai atrodo drinks_cheers.gif Beje, as tau skolingas savo parasa ant fotkes blush2.gif A pameni?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZverisKLP: 26 birželio 2008 - 23:28
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 06 27, 00:28)
Aha, ir neblogai atrodo  drinks_cheers.gif Beje, as tau skolingas savo parasa ant fotkes blush2.gif A pameni?

Aha bigsmile.gif Kai pasakei, tai ir prisiminiau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Degutė: 27 birželio 2008 - 00:03
Labas rytas,
user posted image

Atsakyti
Labas rytas smile.gif

Aciu visiems uz komentarus ir pastabas del nuotrauku.
Sansara, aciu, kad jau ne pirma karta pagiri nuotrauku kokybe, gerai zinot, kad su tuo susitvarkau 4u.gif Dabar reikes pradet rimciau "tvarkytis su" nuotrauku siuzetais.

QUOTE(Anasko @ 2008 06 26, 21:15)
Amen orchidejoms atejo  verysad.gif  nesuprantu kas atsitiko, mama isvaziavo dave jas priziureti, as tik viena fotosesija padariau ir nuvyto  verysad.gif Tikrai labai grazios, kazkokios nikstukines

Nu durnas klausimas, bet palieti nepamirsai?

QUOTE(motiejuke @ 2008 06 26, 21:16)
Mylia, tamsi antra foto  unsure.gif
su karve foto idomi, bet kazko per daug, tvoros gal neimciau..  g.gif  o ir ja pacia, karva, paimciau i fokusa..
o kur foto  kas buvo po ? atrodo lijo poto? gal audra nupyskinai?  bigsmile.gif

Man kaip tik ta tvora patinka, nes be jos butu eilinis kaimiskas vaizdelis. Cia jau buvo po stipraus lietaus, debesys nueidinejo ir is priesingos puses islindo vakarine saule, apsviete juoda dangu ir uz tai spalvos labai isryskejo.

QUOTE(Grethenn @ 2008 06 26, 21:57)
1. Spalvos nerealios, kokybe superine, ideja taip pat, tik noretus kad butu taip  ax.gif kadangi cia klonuota, suprantu kad originale tai padaryti sunku..

2. Nu sits kadras visai nieko, bet nesuprantu as kas ne taip..  g.gif kazkaip nepaprastai per paprasta..
o su kokiu objektyvu cia daryta?

Aciu.
1. Niekaip neuprantu, ka tu cia nuklonavai?
Tos karves ir tvoros turiu visokiu rakursu, yra ir beveik toks, koki padarei, tik kai nelieka to skresinio, man tarsi dingsta ispudis, kad karve uz tvoros.

2. Su kitiniu, 18-135, f3.5-5.6

Anasko, Laputaite, Westa, aciu uz ivertinima.
Nes apskritai kazkaip galvojau kad sumalsit visi ta kadra i miltus ir viskas tuo pasibaigs ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mylia: 27 birželio 2008 - 07:43
QUOTE(Mylia @ 2008 06 27, 08:20)
Nu durnas klausimas, bet palieti nepamirsai?
Nepamirsau unsure.gif turbut liudeti pradejo bigsmile.gif

Stebukle, labai fotogeniska vieta, patinka man tavo ieskojimai siuzetuose. Jei labai kabinetis, norisi kad is M. puses butu apsvietimas, bet cia jei labai labai kabinetis irnesakyk.gif Sunku man tave kritikuoti rolleyes.gif kaip ir kitus senbuvius, plius dar ir sioks toks nesaliskumas blush2.gif

Grethen, gele kokybiska, sunku pasakyti koks variantas geresnis, ir jb graziai gavosi ir spalvotas grazus. Vaizdas grazus, bet negaliu pasakyti kad sedeuras.
Atsakyti
Degute, man patinka, ir kadravimas, ir minimalizmas, ir siuzetas, du isimylejeliai ir kazkoks stebetojas tolimesniame plane... smile.gif

Grethenn, kadravimas ir kokybe patinka, ziuriu ziuriu... gal visgi man graziau spalvotai, nes j/b gaunasi tokia apypilke, o spalvotoje geriau ziedo faktura, lasaeliai isryskeja.

Stebukle, super thumbup.gif neturiu prie ko prisikabinti, o ir nenoriu. Man viskas tinka ir patinka, labai. Gal tik barbinis mergytes krepsiukas galetu buti kitoks, bet cia jau smulkmena. Vaiku nuotaika, rubai, gele wub.gif 10 balu 4u.gif
Atsakyti
Stebukle, labai nuotaikinga nuotrauka thumbup.gif Ypač mergaitė atrodo jėgovai, tokia panelė pasiruošus pasimatymui - labai norėčiau ir jos vienos tokios foto - "Laukiu princo"
Atsakyti
Aciu aciu smile.gif
Anasko, tu mane gali labai labai kritikuot, nesivarzyk wink.gif Juk visi cia mokomes 4u.gif

Mylia, as tavo karvytes nepokomentavau, as nieko nekeisciau, labai fainas kadras thumbup.gif

Laputaite, pasistengsiu ir viena mazyte nufotkint, tik vakar kai jie isiverke 11 val. kad einam fotkintis, tai ejau visai nepasiruosus ten fotkint smile.gif Vyras sake, jau ir vaiku nebesupranta, ne tik manes smile.gif
Atsakyti
Stebukle, atidžiau įsižiūrėjus kilo klausimas - ką darei su siena biggrin.gif Nes kur vaikai sėdi matosi atbraila, o toliau jau lygi siena. Man gal gražiau būtų jei ta atbraila ir toliau matytųsi blush2.gif Nes dabar biški abra kadarba gaunasi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laputaitė @ 2008 06 27, 10:17)
Stebukle, atidžiau įsižiūrėjus kilo klausimas - ką darei su siena  biggrin.gif Nes kur vaikai sėdi matosi atbraila, o toliau jau lygi siena. Man gal gražiau būtų jei ta atbraila ir toliau matytųsi  blush2.gif Nes dabar biški abra kadarba gaunasi  lotuliukas.gif

Jie ten sedi nisoj, bet kazkaip nesiziuri ta puse nisos sitoj sienoj, tai as ja "uzpakliavau:. O del abros kadabros, ai gal ir i tema, juk jo gimtadienis biggrin.gif
Atsakyti