Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Grethenn @ 2008 06 26, 21:55)
O kas tas per filtras? cia koks tai ant objektyvo uzsideda? ar PS yra?
Ai cia musiet tam tikros rusies poliarizacinis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2008 06 26, 20:55)

O kas tas per filtras? cia koks tai ant objektyvo uzsideda? ar PS yra?

Aha, poliarizacinis. Kur ant objektyvo smile.gif

QUOTE(westa @ 2008 06 26, 20:59)
Degute gražios aguonėlės .. gal kiek prie antro plano kabinėčiaus, bet nesikabinėsiu  smile.gif

Nu ko dabar.. kabinėkis smile.gif Aš juk nesikandžioju. Kuo daugiau kritikos, tuo geriau.
Va, miškas tolumoj užkliuvo tik po Stebuklės pastebėjimo. Prieš tai nekrito į akį.

Stebukle
, nu žiūrėk, kaip tau geriau. Tik Smiltis kitą sav jau ko gero nebeatvažiuos? Nu bet su ja, tikiuosi, Klp susitiksim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Degutė @ 2008 06 26, 22:09)
Va, miškas tolumoj užkliuvo tik po Stebuklės pastebėjimo. Prieš tai nekrito į akį.
Cia matyt vel Stebukle su manim sumaise biggrin.gif arba as kazka praleidau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2008 06 26, 21:15)
Cia matyt vel Stebukle su manim sumaise  biggrin.gif  arba as kazka praleidau  ax.gif

Oi, atsikrapštau blush2.gif sumaišiau. Ten buvo Grethenn pastebėjimas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Degutė @ 2008 06 26, 22:17)
Oi, atsikrapštau  blush2.gif sumaišiau. Ten buvo Grethenn pastebėjimas  ax.gif
Niekis! Tik labai juokinga, nes jau antra kart per pora dienu mus sumaiso, matyt vis per ta varda doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grethenn: 26 birželio 2008 - 20:20
Noriu tiesios kritikos del tokio kadro. Cia visai sh... ar ne? Aciu smile.gif Spalvos naturalios.

Anapus tvoros
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Degutė @ 2008 06 26, 18:27)
Ir vėl tos pačios gėlės  ax.gif

uz ju is kaires ta juoda" deme " schmoll.gif

bet siaip thumbup.gif

QUOTE(Mylia @ 2008 06 26, 19:47)
Kokios orchidejos!!!!! swoon.gif  swoon.gif  swoon.gif Nerealios! Net nuotraukos kokybe ir esme pasidare nebesvarbi biggrin.gif

drinks_cheers.gif
QUOTE(Stebukle @ 2008 06 26, 20:32)
Trukdo ir man tie zmones. Siaip, sutvarkius nuspalinus kadra butu visai liuks. Bet prie jo reik padirbeti.
1. labai patinka.

ot aciu thumbup.gif
taip,.. tie zmones.. doh.gif ieskosiu gal vln vietos, kur laiptai i dangu butu wub.gif bigsmile.gif o del poreles, as tai pirmakart kaip .. pagavau wub.gif nors banalu , aisku bigsmile.gif
Atsakyti
Niu ir dar vienas bandymas, irgi kritikai smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Mylia @ 2008 06 26, 21:46)

Anapus tvoros

Gerai karvės ir tvoros spalvos susišaukia. Ir toks dangus gerai kontrastuoja.
Kirpčiau iš dešinės gal ties penkto iš kairės pagalio šonu, kad jau tų rankenų nebūtų. Ir viršaus kiek. Ir apačioj nepalikčiau horizontalaus pagalio. O tada žiūrėčiau, ar kas gavosi ax.gif

QUOTE(Mylia @ 2008 06 26, 21:55)
Niu ir dar vienas bandymas, irgi kritikai smile.gif

Čia trūksta kokio užnugarinio apšvietimo, kad kontūras išryškėtų. Gražiai išplaukęs fonas, bet pati smilga neįdomi ir tamsi.
Atsakyti
Nu ka komentuosiu bigsmile.gif

Agniuke, Zuzu, Degute aciu uz komentarus 4u.gif

Motiejuke, man tavo muzikantas liuks, toks euforijoje biggrin.gif Kokybe spalvos liuks, man taip vakare dar nepavyko nufotografuoti.
Porele, kaipp jau sake -banali, bet pats kadras visai neblogas, tik ten maiselis nuo cipsu visa romantika gadina
Tryjule, man nelabai. Bet idomiai tu ten palindai bigsmile.gif

Agniuke bigsmile.gif sveika, trauk fotika ir lauksim foto, kol vasara tikrai galima nuo fotodepresijos pasveikti mirksiukas.gif

Grethen 1foto- spalviskai liuks, bet siap nepatinka. O antra spalviskai irgi liuks, bet truksta erdves visam tam kabliui ir galui. Ir isdegimai yra.

Degute, man tavo geles patinka, trukdo tik tas kazkokia tamsi deme antrame plane

Mylia blink.gif liuks kadras!!! Kirpciau is apacios siek tiek. Topas! Man bigsmile.gif
Antra foto siaip, norisi kad butu visa fokuse

Atrodo nieko nepraleidau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anasko: 26 birželio 2008 - 21:06
Mylia, prie kokybes nera ko kabinetis. super. tiek smilga, tiek karve. karve del tvoros daug idomesne uz smilga 4u.gif del karves kadravimo, man visai ir toks tinka. blush2.gif

del pamirstos stebukles foto. man su futbolu nieko bendro ten ax.gif kazkaip ne tokias emocijas isivaizduoju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mylia @ 2008 06 26, 19:47)
Kokios orchidejos!!!!! swoon.gif  swoon.gif  swoon.gif Nerealios! Net nuotraukos kokybe ir esme pasidare nebesvarbi biggrin.gif

QUOTE(motiejuke @ 2008 06 26, 21:46)
Amen orchidejoms atejo verysad.gif nesuprantu kas atsitiko, mama isvaziavo dave jas priziureti, as tik viena fotosesija padariau ir nuvyto verysad.gif Tikrai labai grazios, kazkokios nikstukines
QUOTE(Sansara @ 2008 06 26, 20:30)
Anasko, idomi foto. bet dar nesuprantu ar patinka.  doh.gif atlikta graziai. o kaip JB atrodytu?
Vat ir dariau del j/b bet ziuriu kazkaip man nesigauna visai unsure.gif

QUOTE(Stebukle @ 2008 06 26, 20:32)
Formatas mano kompui tinka, bet reik galvot ir apie kitus, tai jei kazkam per didelis, dedam, kad visi galetume normaliai matyt.
Kadangi fokusas ant laseliu, tai ir norisi didesniu planu laseliu, mazesniu gelyciu.
Laseliu niekaip neisejo didesniu paimti, objektyvas neleido arciau prieiti rolleyes.gif

QUOTE(Grethenn @ 2008 06 26, 20:55)
Na sviesos zaismas, spalvos, kokybe nerealios  bigsmile.gif  tik tos zaliuzes praklentos.. jei ne jos, butu labai nuostabu  ax.gif
Tos zaliuzes dave seselius ir sviesa, bet fone ar trukdo dar pati nesuprantu unsure.gif

Atsakyti