Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Ir vėl tos pačios gėlės ax.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Degutė: 26 birželio 2008 - 17:32
QUOTE(Anasko @ 2008 06 26, 17:13)
Bandau didesne foto ikelti 1100/733 kaip jums?
Fokusas ant laseliu, todel ziedai tokie gavosi
user posted image

man netelpa ... netgi visa apacia,kur juodas vazonelis, to nematau,jei noriu virsu matyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2008 06 26, 16:13)

Kokios orchidejos!!!!! swoon.gif swoon.gif swoon.gif Nerealios! Net nuotraukos kokybe ir esme pasidare nebesvarbi biggrin.gif
Man netelpa monitoriuje visas aukstis, visgi maloniau ziureti mazesne bet telpancia.

QUOTE(Kaktuke @ 2008 06 26, 16:42)
o sakykit ar verta pirkti fotoaparata su kitiniu objektyvu ar geriau nusipirkti pvz. 50-tuka?

As manau, kad verta, nes labai patobu zoom'as. Be to, pradzioje ne toks didelis ir sviesaus objektyvo poreikis (placios diafragmos), nes ir su mazesne diafragma yra ka veikti, kol ja perpranti. 50-tuka manau spesi nusipirkti ir veliau, jei noresis smile.gif

QUOTE(Degutė @ 2008 06 26, 17:27)
Ir vėl tos pačios gėlės  ax.gif

Labai grazu, gal grazu butu ir vertikalus kadras nukerpant tas smilgas desineje, bet cia tik 'gal' smile.gif
Beje, foto per auksti man irgi netelpa monitoriuje... norisi mazesnes...
Atsakyti
Vajeee, tik dabar pasiziurejau, kad kudroje pelkeje padidino uogu kieki iki 20 doh.gif o galvodavau, kad foto i pelke grizo, nes 14 uogu, o pelkeje lotuliukas.gif

Degute, labai grazi foto. gal tik tos smilgos desineje dvi nelabai

Anasko, idomi foto. bet dar nesuprantu ar patinka. doh.gif atlikta graziai. o kaip JB atrodytu?
Atsakyti
QUOTE(motiejuke @ 2008 06 26, 14:25)

atrodo prasosi labiau pasarpinti
kaip del nuotraukos padalijimo per puse? cia klaida? ko labiau reikejo imt, zemes ar dangaus?

Trukdo ir man tie zmones. Siaip, sutvarkius nuspalinus kadra butu visai liuks. Bet prie jo reik padirbeti.

QUOTE(motiejuke @ 2008 06 26, 15:07)
cia nakti ant greicio  blush2.gif prie Joniniu lauzo                                                 

1. labai patinka.
2, atsibodes vaizdas ir techniskai nelabai.
3,wb blogai, truksta erdves, nors mimikos tai juokingos zmogeliuku smile.gif

QUOTE(Grethenn @ 2008 06 26, 15:40)

Cia mano "geles"  biggrin.gif  truputi geda man jums jas rodyt, nesuprantu ar vertos kokio demesio, uz tat labai laukiu kritikos  ax.gif

ta pasisukus neblogai, bet norisi erdves.
QUOTE(Anasko @ 2008 06 26, 17:13)

Formatas mano kompui tinka, bet reik galvot ir apie kitus, tai jei kazkam per didelis, dedam, kad visi galetume normaliai matyt.
Kadangi fokusas ant laseliu, tai ir norisi didesniu planu laseliu, mazesniu gelyciu.
Atsakyti
Degute, labai grazios aguonos. O tu cia naudojai koki filtra?
Atsakyti
Dabar as paklausiu: A kur Elina pradingo? Irgi i STT padejejus isirase gal ir mus tyliai stebi? Elina! Lisk i sviesa ir rodyk ka ten su savo televyku prifotkinai! Agniuke va grizo, pakomentavo ie sirdies, bet va fotkes nei vienos neparode..Agniuke gal ka turi, klok kritikai!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZverisKLP: 26 birželio 2008 - 19:43
Ačiū už komentarus smile.gif Tas smilgas palikau, nes norėjau, kad aguonos šiek tiek šone būtų.
QUOTE(Loreli @ 2008 06 26, 20:40)
O tu cia naudojai koki filtra?

Naudojau Pol-Cir filtrą.
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2008 06 26, 18:13)
Na sviesos zaismas, spalvos, kokybe nerealios bigsmile.gif tik tos zaliuzes praklentos.. jei ne jos, butu labai nuostabu ax.gif

QUOTE(Degutė @ 2008 06 26, 19:05)
Šita, jei nebūtų apkarpyta, jei tilptų ir smaigalys, tai būtų liuks smile.gif Ir spalvos malonios.
Matau daug kam truksta erdevs.. kzkaip su ja as nesusitvarkiau, pameginsiu vakare ideti kitaip apkirpta ax.gif

QUOTE(Degutė @ 2008 06 26, 19:27)
Ir vėl tos pačios gėlės  ax.gif
Nuostabu nuostabu nuostabu bigsmile.gif pirmas ispudis sustingde, paskui pastebejau smilgas ir ta medi uz aguonu, juodulys toks fone, bet dzin ax.gif
O kas tas per filtras? cia koks tai ant objektyvo uzsideda? ar PS yra?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grethenn: 26 birželio 2008 - 19:56
Degute, man tavo aguonose kazko truksta... kazkas ne taip su kadravimu unsure.gif

Tai kaip del rytojaus? Ziuriu kad atvarytu tik Degute ir Smiltis su klaustuku. Tai gal tada kitai savaitei pasiplanuojam jei butu daugiau norinciu? Nes as ryt pas gydytoja is ryto vaziuoju, ir visa diena namie sedziu, nes masina mano atima vyras sad.gif
Atsakyti
Nusiziurejau nauja Canon Eos 1000D modeliuka. Kaip jus manot kaip jo visi parametrai? Turetu greitai pasirodyti prekyboje: čia

Patiko, kad is lengvesniu, kaina gera ir turbut neturi problemu del to varikliuko autofokusavimo?
Atsakyti
Degute gražios aguonėlės .. gal kiek prie antro plano kabinėčiaus, bet nesikabinėsiu smile.gif
Atsakyti