Ir vėl tos pačios gėlės
QUOTE(Anasko @ 2008 06 26, 17:13)
Bandau didesne foto ikelti 1100/733 kaip jums?
Fokusas ant laseliu, todel ziedai tokie gavosi
man netelpa ... netgi visa apacia,kur juodas vazonelis, to nematau,jei noriu virsu matyti
QUOTE(Anasko @ 2008 06 26, 16:13)
Kokios orchidejos!!!!! Nerealios! Net nuotraukos kokybe ir esme pasidare nebesvarbi
Man netelpa monitoriuje visas aukstis, visgi maloniau ziureti mazesne bet telpancia.
QUOTE(Kaktuke @ 2008 06 26, 16:42)
o sakykit ar verta pirkti fotoaparata su kitiniu objektyvu ar geriau nusipirkti pvz. 50-tuka?
As manau, kad verta, nes labai patobu zoom'as. Be to, pradzioje ne toks didelis ir sviesaus objektyvo poreikis (placios diafragmos), nes ir su mazesne diafragma yra ka veikti, kol ja perpranti. 50-tuka manau spesi nusipirkti ir veliau, jei noresis
QUOTE(Degutė @ 2008 06 26, 17:27)
Ir vėl tos pačios gėlės
Labai grazu, gal grazu butu ir vertikalus kadras nukerpant tas smilgas desineje, bet cia tik 'gal'
Beje, foto per auksti man irgi netelpa monitoriuje... norisi mazesnes...
Vajeee, tik dabar pasiziurejau, kad kudroje pelkeje padidino uogu kieki iki 20 o galvodavau, kad foto i pelke grizo, nes 14 uogu, o pelkeje
Degute, labai grazi foto. gal tik tos smilgos desineje dvi nelabai
Anasko, idomi foto. bet dar nesuprantu ar patinka. atlikta graziai. o kaip JB atrodytu?
Degute, labai grazi foto. gal tik tos smilgos desineje dvi nelabai
Anasko, idomi foto. bet dar nesuprantu ar patinka. atlikta graziai. o kaip JB atrodytu?
QUOTE(motiejuke @ 2008 06 26, 14:25)
atrodo prasosi labiau pasarpinti
kaip del nuotraukos padalijimo per puse? cia klaida? ko labiau reikejo imt, zemes ar dangaus?
Trukdo ir man tie zmones. Siaip, sutvarkius nuspalinus kadra butu visai liuks. Bet prie jo reik padirbeti.
QUOTE(motiejuke @ 2008 06 26, 15:07)
cia nakti ant greicio prie Joniniu lauzo
1. labai patinka.
2, atsibodes vaizdas ir techniskai nelabai.
3,wb blogai, truksta erdves, nors mimikos tai juokingos zmogeliuku
QUOTE(Grethenn @ 2008 06 26, 15:40)
Cia mano "geles" truputi geda man jums jas rodyt, nesuprantu ar vertos kokio demesio, uz tat labai laukiu kritikos
ta pasisukus neblogai, bet norisi erdves.
QUOTE(Anasko @ 2008 06 26, 17:13)
Formatas mano kompui tinka, bet reik galvot ir apie kitus, tai jei kazkam per didelis, dedam, kad visi galetume normaliai matyt.
Kadangi fokusas ant laseliu, tai ir norisi didesniu planu laseliu, mazesniu gelyciu.
Degute, labai grazios aguonos. O tu cia naudojai koki filtra?
Dabar as paklausiu: A kur Elina pradingo? Irgi i STT padejejus isirase gal ir mus tyliai stebi? Elina! Lisk i sviesa ir rodyk ka ten su savo televyku prifotkinai! Agniuke va grizo, pakomentavo ie sirdies, bet va fotkes nei vienos neparode..Agniuke gal ka turi, klok kritikai!
Ačiū už komentarus Tas smilgas palikau, nes norėjau, kad aguonos šiek tiek šone būtų.
Naudojau Pol-Cir filtrą.
QUOTE(Loreli @ 2008 06 26, 20:40)
O tu cia naudojai koki filtra?
Naudojau Pol-Cir filtrą.
QUOTE(Anasko @ 2008 06 26, 18:13)
Na sviesos zaismas, spalvos, kokybe nerealios tik tos zaliuzes praklentos.. jei ne jos, butu labai nuostabu Fokusas ant laseliu, todel ziedai tokie gavosi
QUOTE(Degutė @ 2008 06 26, 19:05)
Šita, jei nebūtų apkarpyta, jei tilptų ir smaigalys, tai būtų liuks Ir spalvos malonios.
Matau daug kam truksta erdevs.. kzkaip su ja as nesusitvarkiau, pameginsiu vakare ideti kitaip apkirpta QUOTE(Degutė @ 2008 06 26, 19:27)
Ir vėl tos pačios gėlės
Nuostabu nuostabu nuostabu pirmas ispudis sustingde, paskui pastebejau smilgas ir ta medi uz aguonu, juodulys toks fone, bet dzin O kas tas per filtras? cia koks tai ant objektyvo uzsideda? ar PS yra?
Degute, man tavo aguonose kazko truksta... kazkas ne taip su kadravimu
Tai kaip del rytojaus? Ziuriu kad atvarytu tik Degute ir Smiltis su klaustuku. Tai gal tada kitai savaitei pasiplanuojam jei butu daugiau norinciu? Nes as ryt pas gydytoja is ryto vaziuoju, ir visa diena namie sedziu, nes masina mano atima vyras
Tai kaip del rytojaus? Ziuriu kad atvarytu tik Degute ir Smiltis su klaustuku. Tai gal tada kitai savaitei pasiplanuojam jei butu daugiau norinciu? Nes as ryt pas gydytoja is ryto vaziuoju, ir visa diena namie sedziu, nes masina mano atima vyras