Laputaites nestuke man
aciu uz kritika, Agniuke..
na ta paskutine man delto faina, nes nekiekvienas po kojom atsiklaups norint nufotografuoti, mes ten su spaudos atstovais ant kaleniu slaiuziojom kaip pasiute..
bet jausmas pykst pykst pykst ech..koks cia dar renginys nusimato juros svente Klp
QUOTE(motiejuke @ 2008 06 26, 15:21)
Laputaites nestuke man
na ta paskutine man delto faina, nes nekiekvienas po kojom atsiklaups norint nufotografuoti, mes ten su spaudos atstovais ant kaleniu slaiuziojom kaip pasiute..
bet jausmas pykst pykst pykst ech..koks cia dar renginys nusimato juros svente Klp
jojo,juros svente, si savaitgali lyg ir dziaso svente, ar kazkas tokio me sklaipedieciai, begsim jauciu pe rjuros svente is cia nors kiekvienais metais buvo kaip tradcija is Vilniaus lekdavau i klp
QUOTE(westa @ 2008 06 26, 12:12)
Siūlau laisvus ND sukonkretint kiek.. pvz ,,geriausia vasaros foto" .. terminas - rugsėjo sakykim 2d.. (antradienis kaip tik) ką manot?
Liux! as su ta meile nieko nesugalvosiu jau net pamirsus buvau apie ja..QUOTE(laputaitė @ 2008 06 26, 14:18)
Vakar nusipirkau baltą foną studijai, kaip tik ir išbandžiau, turėjau labai gražų modelį
na man su spalvom taip normaliai patinka man saltumas nuotraukose. tik pirmoje foto mergina tarsi suspausta, zvigsnis ne ten, antroji patinka manes irgi praso nescioji ja pafotografuot, suku galva ka cia sugalvot gaila neturiu kur fotkint..bet galvoju kokia paklode pasikabint vietoj fono
QUOTE(motiejuke @ 2008 06 26, 15:25)
cia jum is Kernaves kritikai
Patinka nespalvota, tie 2 zmones, taip, trukdo, jei ne jie, butu tikrai super foto ir man gal net laiptu noretus daugiau, graziai jie suzaidzia, o dangus nelabai idomus nors ir dalinimas per puse cia visai netrukdoQUOTE(motiejuke @ 2008 06 26, 16:07)
cia nakti ant greicio prie Joniniu lauzo
Pirma sauni, patinka man tokie sustabdyti momentai tik kaires noetusi daugiau.. kad tas sustinges vyras butu centre antra neypatinga, bet neturiu jai kritikos, mieli isimylejeliai o trecia visai nepatinka gal labiausiai cia trukdo seseliai ant zmoniu veiduPapildyta:
Cia mano "geles" truputi geda man jums jas rodyt, nesuprantu ar vertos kokio demesio, uz tat labai laukiu kritikos
QUOTE(motiejuke @ 2008 06 26, 13:25)
cia jum is Kernaves kritikai .. tik shaarp padariau abejose foto, ir desurate vienoje
Labai neblogas bandymas. Pritaru, nebutu tu zmoniu virsuj, butu labai gerai. J/b daug geriau, spalvota nesiziuri. Tik as dar pabandyciau kirpti kiek virsaus, kad sumazetu dangaus desiniame virsutiniame kampe.
Kitos trys nuotraukos:
1-a: idomus bugnininko zvilgsnis, bet man trukdo sujudejimai.
2-a: daryciau j/b ir kirpciau didesne dali dangaus, nes dangus isdeges ir neisraiskingas, o darant kontrastinga j/b jis taptu visai baltas.
Daryciau kazkaip taip:
3-a: rakursas idomus, bet labai stipriai nekabina...
Zdraste
Prisijuokiau i s pokalbiu apie Zverius- ruonius
Del meet'o juodai pavydesiu jei susiorganizuosit
Del nd "As tave" sakyciau keliam iki rugpjucio pirmo 2dienio? kazkas sake pvz nieks neikelia tai jmj gi kiek visur meiles pvz: mamos-vaiko susikibe rankutes (juk kalbam ne apie vyro-moters meile? ), 2kavos puodukai (ner meiles?), 2dantu sepetukai (kaip ten tie dantukai miegojo ) nd "dviese" panasi tematika
del komentaru: labiausiai uzkliuvo Anasko fotostudija net nzn kuri labiausiai patiko.. spalvos lb lb patiko... tie apkarpymai gal kiek trukdo (ir 2foto akys vis i petuka krypsta ), bet visumoj
Siena su sviestuvu visiskai nekabino, gal jei daaug apacios pakirpus bet siaip ne mano skoniui
Dantu pastos reklamoj (mes tokia pacia turim ) noretusi kitokio fono (dbr gryn kaip reklama atrodo) vonios, duso, kriaukles etc.
Kernaves reportaze laiptai grazu, bet jau kaip pastebeta be pasaliniu butu super. del kirpimo tai ziurnt ko nori: "sunkesnes" foto- kirpk virsu, "lengvesnes"- apacia, balanso- palik tokia
Studijines noretusi labiau akcentuoto pilvelio, o ne vien mamuko veido
Prisijuokiau i s pokalbiu apie Zverius- ruonius
Del meet'o juodai pavydesiu jei susiorganizuosit
Del nd "As tave" sakyciau keliam iki rugpjucio pirmo 2dienio? kazkas sake pvz nieks neikelia tai jmj gi kiek visur meiles pvz: mamos-vaiko susikibe rankutes (juk kalbam ne apie vyro-moters meile? ), 2kavos puodukai (ner meiles?), 2dantu sepetukai (kaip ten tie dantukai miegojo ) nd "dviese" panasi tematika
del komentaru: labiausiai uzkliuvo Anasko fotostudija net nzn kuri labiausiai patiko.. spalvos lb lb patiko... tie apkarpymai gal kiek trukdo (ir 2foto akys vis i petuka krypsta ), bet visumoj
Siena su sviestuvu visiskai nekabino, gal jei daaug apacios pakirpus bet siaip ne mano skoniui
Dantu pastos reklamoj (mes tokia pacia turim ) noretusi kitokio fono (dbr gryn kaip reklama atrodo) vonios, duso, kriaukles etc.
Kernaves reportaze laiptai grazu, bet jau kaip pastebeta be pasaliniu butu super. del kirpimo tai ziurnt ko nori: "sunkesnes" foto- kirpk virsu, "lengvesnes"- apacia, balanso- palik tokia
Studijines noretusi labiau akcentuoto pilvelio, o ne vien mamuko veido
QUOTE(motiejuke @ 2008 06 26, 14:07)
cia nakti ant greicio prie Joniniu lauzo
O man šita foto patinka. Skirtingai nei Myliai, man kaip tik patinka tai, kad muzikantų rankos sujudėjusios. Tai suteikia nuotraukai dinamiškumo. Jei jos būtų nesujudėjusios, foto taptų ne tokia įdomia.
Dar šita foto yra labai šauniai atlikta žiūrint iš techninės pusės. Gaila, nuotraukoje nėra EXIF, tad fotografė lai papasakoja kaip fotografavo, iš kur apšvietimas ir t.t.
Klausimas visiems: kodėl taip žiauriai mažinate nuotraukas? Negi jums patinka žiūrėti į tokias nykštukines foto?
QUOTE(Grethenn @ 2008 06 26, 14:40)
Cia mano "geles" truputi geda man jums jas rodyt, nesuprantu ar vertos kokio demesio, uz tat labai laukiu kritikos
Oho, cia jau ne geles, cia visi "svogunai"
Pirma man nelabai, nelabai suprantu, kas cia yra ir i kuria vieta tureciau ziureti.
Antroje "kringelis" idomus bet tik tiek. Ta juoda erdve apacioje kliuna
QUOTE(Agniuke* @ 2008 06 26, 15:25)
jojo,juros svente, si savaitgali lyg ir dziaso svente, ar kazkas tokio me sklaipedieciai, begsim jauciu pe rjuros svente is cia nors kiekvienais metais buvo kaip tradcija is Vilniaus lekdavau i klp
kaip tik vyrui atostogos tuoj susimatysim netycia.. turbut
QUOTE(Grethenn @ 2008 06 26, 15:40)
Cia mano "geles" truputi geda man jums jas rodyt, nesuprantu ar vertos
aciu uz kritika..
pirma nepataisoma, antra
QUOTE(Mylia @ 2008 06 26, 15:49)
Kitos trys nuotraukos:
2-a: daryciau j/b ir kirpciau didesne dali dangaus, nes dangus isdeges ir
Daryciau kazkaip taip:
2-a: daryciau j/b ir kirpciau didesne dali dangaus, nes dangus isdeges ir
Daryciau kazkaip taip:
idomus karpymas
QUOTE(Žūžū @ 2008 06 26, 15:52)
del kirpimo tai ziurnt ko nori: "sunkesnes" foto- kirpk virsu, "lengvesnes"- apacia, balanso- palik tokia
hmmmm nezinojau del tu sunkumu lengvumu aciu!
As sutinku su fotolama - nemazai nuotrauku noretus didesniu... bet buvo cia viena tokia vertikali - tai man niekaip i monitoriu netilpo - tai apacios juostele kertasi, tai virsaus...
QUOTE(fotolama @ 2008 06 26, 15:58)
Klausimas visiems: kodėl taip žiauriai mažinate nuotraukas? Negi jums patinka žiūrėti į tokias nykštukines foto?
todel, kad neisplestu sm puslapio ir nereiktu vazinet su pele norint skaityti postus tame psl
i meiles tema traukiu (ne komentarams ) pirma foto daryta prisijungus sitoj temoj
aciu fotolama
Производитель Nikon
Модель D80
Разрешение, пикс. 600x896
Разрешение, точек/дюйм 300 x 300 inches
Фокусное расстояние, мм. 16.0mm
Фокусное расстояние (35-мм эквив.), мм. 16.0mm (35mm equivalent: 24.0mm)
Диафрагменное число 2.8
Выдержка, с. 1/6
Чувствительность, ед. ISO 500
Кратность цифрового "зума" 1
Режим вспышки Off
Баланс белого Auto
Режим экспозамера Multi-segment
Ориентация Horizontal (normal)
Цветовое пространство sRGB
Контраст Low
Насыщенность Normal
Тип сцены Standard
Резкость Hard
Кроп-фактор 1.5
na is trecio kadro gavosi, apsvietimas hmm, net nzn atrodo kazkas filmavo , taigi man pasiseke
Производитель Nikon
Модель D80
Разрешение, пикс. 600x896
Разрешение, точек/дюйм 300 x 300 inches
Фокусное расстояние, мм. 16.0mm
Фокусное расстояние (35-мм эквив.), мм. 16.0mm (35mm equivalent: 24.0mm)
Диафрагменное число 2.8
Выдержка, с. 1/6
Чувствительность, ед. ISO 500
Кратность цифрового "зума" 1
Режим вспышки Off
Баланс белого Auto
Режим экспозамера Multi-segment
Ориентация Horizontal (normal)
Цветовое пространство sRGB
Контраст Low
Насыщенность Normal
Тип сцены Standard
Резкость Hard
Кроп-фактор 1.5
na is trecio kadro gavosi, apsvietimas hmm, net nzn atrodo kazkas filmavo , taigi man pasiseke
QUOTE(Žūžū @ 2008 06 26, 17:18)
todel, kad neisplestu sm puslapio ir nereiktu vazinet su pele norint skaityti postus tame psl
atleiskit, bet man tiek kambary vietos neuztenka, kad atsitraukus i nuotrauka pziureciau jei rimtai tai gal priklauso prie kokio kompo sedi, jei stacionaraus ekranas toliau, tai gal ir gerai ziuret foto per visa ekrana, bet pvz man, kai as prie laptopo, tai geirau akys aprepia mazesne foto. gal ei butu keliais cm didesnes, tai nesiskusciau
o del pacios foto, jei tokia parasta, reiktu sterilumo. o dabar bardakelis