Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(fotolama @ 2008 06 26, 13:51)

Nevykęs patarimas. Jei printeris nekalibruotas (ir aš įsitikinęs, kad printerio kalibravimo įrangos čia neturi beveik niekas), tai spausdins kokias tik nori spalvas, bet ne tikrąsias smile.gif

Na nezinau, pas mane printeris spausdina tokias spalvas, kokias as matau monitoriuje bebe.gif

Anasko 4u.gif
Atsakyti
Aš tai neturiu printerio biggrin.gif Bet nešant spausdinti į fotolabus būna įvairiausių nutikimų su spalvom doh.gif
Monitorius pas mane irgi sukalibruotas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laputaitė @ 2008 06 26, 13:01)
Bet nešant spausdinti į fotolabus būna įvairiausių nutikimų su spalvom  doh.gif

man vakar graziai pilkai-rozines padare doh.gif ir nekontrastingas. doh.gif

o prie namu minilabas zino kad broka daro ir vis tiek daro. pas juos "ateiviai" skraido po kadra, pilna demiu. tai sako "ai, tai ant visu taip buna, nesutaisom niekaip masinos" blink.gif po tokio pasakymo, pas juos nebesirodziau. nors iki tol pakankamai gerai gamino... bet uzsisakinejant A4 formata, galejo ir perspet apie broka... juk tokiam formate tie ateiviai visais kosminiais laivais tampa doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 06 26, 14:10)
man vakar graziai pilkai-rozines padare  doh.gif ir nekontrastingas.  doh.gif

o prie namu minilabas zino kad broka daro ir vis tiek daro. pas juos "ateiviai" skraido po kadra, pilna demiu. tai sako "ai, tai ant visu taip buna, nesutaisom niekaip masinos"  blink.gif po tokio pasakymo, pas juos nebesirodziau. nors iki tol pakankamai gerai gamino... bet uzsisakinejant A4 formata, galejo ir perspet apie broka... juk tokiam formate tie ateiviai visais kosminiais laivais tampa  doh.gif

O tai turejai pilna teisia neimt brokuotos "prekes" ir nemoket pinigu. cool.gif
Atsakyti
Mano giminaitei tai raudonų taškiukų nespalvotose nuotraukose pridarė ax.gif Tai neėmė tokių nuotraukų - atsiėmė pinigus.
Atsakyti
tik siandien suzinojau kas tas CDR formatas, paieskojau kompe, ziu nera lotuliukas.gif
pasirodo tai CoREL DRAW blush2.gif man reikia viena sumaketuoti reikaliuka , bet programa is neto siunciasi virs 2val doh.gif

fotolama na ,patarimas gal vykes, jei isspausdins super duper laboratorijoje , pries tai pasakius, kad enkoreguotu, tada pridedi prie monitoriaus foto ir ziuri kokios spalvos grybauja blush2.gif g.gif

cia jum is Kernaves kritikai .. tik shaarp padariau abejose foto, ir desurate vienoje biggrin.gif
user posted image
atrodo prasosi labiau pasarpinti
kaip del nuotraukos padalijimo per puse? cia klaida? ko labiau reikejo imt, zemes ar dangaus?

user posted image
Atsakyti
motiejuke, man dalinimas nemaišo, maišo tie žmonės viršuj,, jb visai dailiai žiūrėtųsi.. gražus žolyčių ornamentas
Atsakyti
Motiejuke, man irgi tie zmones ne vietoje islindo doh.gif nebutu ju, o butu tik tas vienas, foto butu liuks! Man j/b variantas patinka
Atsakyti
aga, zmoniu marios buvo.. sad.gif pagauti sunku kadra be nereikalingu zmoniu unsure.gif paieskosiu dar ko nors gero savo Kernaves albume g.gif
Atsakyti
cia nakti ant greicio blush2.gif prie Joniniu lauzo user posted image
porele:
user posted image

ir sitas man super, tik netobulinau per daug..gal vakare
user posted image
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 06 26, 00:59)
mano Sansaros variantas
Cia man per daug melynos, ji rezia aki ir dingsta raudonas stogas, kas ir yra sios foto pagrindas: melyna, bordo ir balta smile.gif

QUOTE(Stebukle @ 2008 06 26, 01:05)
As va istraukiau kritikai savo nelabai senai daryta nuotrauka, kaip ir i tema : "ziuri futbola"
Patinka zvilgsnis, bet fone per daug betvarkeles ax.gif

QUOTE(Stebukle @ 2008 06 26, 01:16)
blink.gif

QUOTE(Stebukle @ 2008 06 26, 11:46)
"kaip Jusu dantukai miegojo sianakt?"
Kadangi toks sterilus fonas, noretusi sterilesnes mergaites, t.y.svelnesniu spalvu, kaip is pieno plaukusios odos. ir ar man vaidenas ar akiu baltymus isbalinai? biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

Aš žiuriu i jusu nuotraukas, nu sakes, visi kaip fotografai, su mano nuotraukom, man po rudeniniais lapais reikia sleptis biggrin.gif
Buvom gamtoj visa ilgaji savaitgali, tai puse nuotrauku sulietu arba fokusas nugrybaves, tik is arti kur fotografuoti zmones, tai dar dar ryskesnes...

Bandysiu komentuoti,ir tikiuosi jau surasiu laiko prisijungti, kadangi pasiilgau savo fotoaparato wub.gif

Sea_ (Nemielas pasaulis) : Man truksta erdves kaireje, ten kur berniukas ziuri.. ir truksta fokuso, nzn, noreciau ryskesniu akyciu. Ir viskas per daug pilka...

Anasko (pirmoji meile) : grazi, ryski nuotraukele, tik man noretusi mergaites ryskesnes, nes kazkaip nugara nudeginta truputuka...

westa : labai idomiai atrodo, taip lyg jauciasi svoris..atrodo tuoj oskris is ekrano smile.gif

Gaziulka : man norisi fokuso i akis, labai blankios akys kazkaip...

Zverisklp - pirma foto labai patiko, toookia ryski. super.
Antroj, man trukdo desinys kampas virsutinis ir kairys apatinis, nu tiesiog kreipia zvilgsni ten..
Trecia, banalu, bet man lb grazu wub.gif

Mylia (Ak, tas pasaulis dar toks nepazistamas...) : kazkaip norisi erves desineje, o ne kaireje, nes lyg kaciukas ziuredamas i siena atsitrenkia smile.gif o siaip grazu, silta ir miela.

Sillwio : vanduo teka graziai, bet man trukdo namai tolumoj, pradzioj raudoni,toliau rusvi, nu ir aki atitraukia labai.. o noretusi ziureti tik i vandeni ...

Sea_ - pirma foto neidomi tiesiog, ir antras planas lb trukdo,o
antra foto man labai patiko, tas zvilgsnis fantastiskas wub.gif

Stebukle - ta lempa nei trukdo nei netrukdo, bet per tamsi nuotrauka, vis meciau zvilgsni, galvojau gal cia kamuoliuke fokusas, gal vaike, nzn.. neidomi tiesiog, per tamsi..

Motiejuke - neidomi nuotraukele, tiesiog per daug visko, truputi sone susilieje..

Grethen - MAN nerealiai patiko dangaus foto, nerealiai. ypac antroji.. tokia galingai atrodanti... thumbup.gif
o su kamane, tai antroji geriau ziurisi, tik noretusi kamanes ryskesnes.

Degute (kažko baisoka)- nerealios spalvos (nu kaip jus tokias "padarot" doh.gif ), geras kadras pagautus. liuks

Mylia - dangaus foto labai patiko , ir spalvos ir siaip viskas

Grethen - pieva grazi, pirmoji man labai patiko.

Sansara
- man trukdo ir apacia ir virsus, akys begioja po foto ir pacios nesupranta kur riek ziuret biggrin.gif tik poto sustoja ties lempa..

Anasko- man labiausiai trecia patinka, super atrodo smile.gif labai grazu, ir viskas vietoj. o paskutine man nea...... pirmos dvi irgi grazios,tik tas atsplavis lb trukdo, man melsvuma meta.. bet siaip SUPER thumbup.gif

Stebukle - trukdo fonas uz vaiko, atrodo kad nuotrauka tuoj nusvirs, net galva palenkiau ziuredama smile.gif

Stebukle ("kaip Jusu dantukai miegojo sianakt?") - sita nerealiai patiko, tas chalatuka sbaltas ir tas fonas, taip graziai susilieja, lyg koks angeliukas stovi smile.gif labai grazu thumbup.gif

Laputaite - nuotraukos grazios, bet fonas... pirmoj pilkumas,antroj melsvumas, noretusi jo baltesnio...

Motiejuke - zmones ziauriai trukdo... visa foto sugadina...
o kitos foto.. pirmoj dangus traukia aki smile.gif bet siaip nelabai idomi, bent jau man.. antra banaloka.. o trecia unsure.gif

VISKAS... daugiau stengsiuos nepraleidineti biggrin.gif ir toliau komentuoti biggrin.gif

O del meete'o pajuryje, as irgi prisijungciau blush2.gif

Atsakyti