Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(laputaitė @ 2008 06 26, 12:51)

Stebukle, tavo futbolistas irgi smile.gif Nuotraukoj su dantų pasta man akytės per baltos atrodo  blush2.gif

smile.gif Aha, ne ten issibalino nuo dantu pastos, jau matau, aciu 4u.gif
Parodyk kokiu fotkiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2008 06 26, 12:07)
Parodyk kokiu fotkiu mirksiukas.gif

Vakar nusipirkau baltą foną studijai, kaip tik ir išbandžiau, turėjau labai gražų modelį nestuke.gif
O čia rezultatas smile.gif

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(laputaitė @ 2008 06 26, 12:51)
Anasko, labai gražios studijinės nuotraukos! Ypač patiko spalvos, antroj modelio išraiška, trečia ir ketvirta man atrodo siplnesnės, visitik spalvotos geriau. Paskutinėj man nelabai gražiai saulės suikis ant nosytės atrodo ir rankutė atrodo kažkaip nelabai panaši į rankutę, vos supratau kas ten.

Stebukle, tavo futbolistas irgi smile.gif Nuotraukoj su dantų pasta man akytės per baltos atrodo  blush2.gif

- Aciu bigsmile.gif vadinasi trinu as paskutine foto, is kompo irnesakyk.gif Dar pagausiu taip kaip noriu bigsmile.gif

- kazkodel nemaciau as foto su dantu pasta g.gif

Del Kudros- nesuprantu as kazko ar ... tikrai nesuprantu unsure.gif Nuo visos sirdies galvojau kad Sansara bus topose, bet matyt sita foto reikejo kitam autoriui ideti. (jei jau balsavimas eina ne uz foto o uz varda)
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2008 06 26, 13:22)
- kazkodel nemaciau as foto su dantu pasta g.gif

Del Kudros- nesuprantu as kazko ar ... tikrai nesuprantu unsure.gif  Nuo visos sirdies galvojau kad Sansara bus topose, bet matyt sita foto reikejo kitam autoriui ideti. (jei jau balsavimas eina ne uz foto o uz varda)

Anasko, pries tai puslapi... ir vel praleidai mano nuotrauka nono.gif Ir sia tau priminimas, kad krautumeisi cimodanus ir atvaziuotum ten kur reikia http://i22.photobuck...ai/IMG_8055.jpg

Ne tas autorius idejo smile.gif Siaip, man kudra labai idomus klubas, toks biski su vaiku darzelio skoniu smile.gif

laputaite, sveikinu su pirkiniu, bet ziuriu pas tave irgi metasi rusvas atspalvis unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stebukle: 26 birželio 2008 - 12:30
va va, ir Stebuklė parašė.. Laputaite, spalvos ir man nepatinka.. ypač antroj.. pilkai mėlyna unsure.gif .. pirmoj man tas rusvumas lyg visai nieko.. nors kompozicija pirmoj man ne ideali.. gal kiek dešinės per daug.. va jei ji į sieną būtų atsirėmus pvz..
Atsakyti
Tai rusvas ar mėlynas biggrin.gif
Nežinau, man čia su spalvom viskas OK ax.gif
Atsakyti
QUOTE(laputaitė @ 2008 06 26, 13:32)
Tai rusvas ar mėlynas  biggrin.gif
Nežinau, man čia su spalvom viskas OK  ax.gif

tai jei ok tai ok smile.gif .. man antroji mėlynai pilka ir taškas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laputaitė @ 2008 06 26, 13:32)

Jis toks rusvai melynas. Zodziu WB i salta puse nuvaziavo, truputi pasiltink atspalvius.
Jei turi printeri foto, pabandyk maza nuotraukyte antros nuotraukos atsispausdint, pamatysi.
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2008 06 26, 12:35)
Jis toks rusvai melynas. Zodziu WB i salta puse nuvaziavo, truputi pasiltink atspalvius.
Jei turi printeri foto, pabandyk maza nuotraukyte antros nuotraukos atsispausdint, pamatysi.

Kadangi rusva šilta, o mėlyna šalta spalva iš pradžių nesupratau apie ką kalbat biggrin.gif Pabandžiau biški wb pastumdyti, ale rimtai reik šiltinti, dėkui 4u.gif
Atsakyti
Laputaite, man pirma spalviskai patinka, antroje ir as matau rausvuma, siek tiek pridek geltonos spalvos, visai visai mazai. O siap antra foto man liuks. O pirmoje norisi daugiau erdves ( doh.gif cia rasau as, kuri erdve turi fotografijose bigsmile.gif ) ir kompoziciskai kazkas ne tas g.gif ar kad tu truputi zemiau prituptu. Bet manau ji bus labai patenkinta, nes cia tik mes kabinejames, o foto juk kokybiskos ir tikrai grazios smile.gif

Stebukle, tik dabar pamaciau pasta blink.gif kai grizau, mistika kazkokia. Su lagaminais man topas! Tik persviestas fonas, jei fotografuoji su RAW, sumazink ekspozicija, jei nefotografuoji, pradek mirksiukas.gif nes ir su pasta man irgi persvieta uz nugaros, ir atrodo kad priklijuota tavo Stebuklyte.
Atsakyti
QUOTE(laputaitė @ 2008 06 26, 12:32)

Antroji išties per šalta. Pirma OK. Monitorius pas mane kalibruotas smile.gif

QUOTE(Stebukle @ 2008 06 26, 12:35)

Nevykęs patarimas. Jei printeris nekalibruotas (ir aš įsitikinęs, kad printerio kalibravimo įrangos čia neturi beveik niekas), tai spausdins kokias tik nori spalvas, bet ne tikrąsias smile.gif
Atsakyti
Pataisiau abi foto ax.gif

Dar kartą labai ačiū už kritiką 4u.gif
Atsakyti