Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Sansara @ 2008 06 26, 10:44)
kaip darom del ND "As myliu" reik keisti tema. kas apsiims  g.gif . ar iki rugsejo paliekam vienus ND ir Vandeni jau vilkinam 2 sav, tai gal vienu per akis vasarai  mirksiukas.gif

išties tema gera.. matyt vasara daro savo.. gal darom ND laisva tema? g.gif bent vienus
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 06 26, 09:52)
išties tema gera.. matyt vasara daro savo.. gal darom ND laisva tema?  g.gif bent vienus

Pritariu laisviems ND vasara. Atostogu metas, norisi atsipalaiduoti ir fotografuoti kas patinka. Be to visi tures idomiu atostogu nuotrauku.
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 06 26, 09:44)
ir Vandeni jau vilkinam 2 sav, tai gal vienu per akis vasarai  mirksiukas.gif

Su Vandeniu dar ne taip blogai, tik savaite vilkinam... smile.gif

Bet Vandeni gal visgi pabaigiam kita antradieni (liepos 1 d.)? Pabalsuojam ir tada jau laisva tema?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mylia: 26 birželio 2008 - 10:01
QUOTE(westa @ 2008 06 26, 00:20)
Anasko, žinai vis žiūrau į tavo mergytės foto ir dabar supratau kas man nepatinka.. rėmas.. per sunkus jis, gal todėl ir tas apkarpymas taip jaučiasi,, įspraudei tu ją.. va pirmoji lengvesnė..
Dar viena liga turiu, remai tokie patinka doh.gif bet greiciausiai tu teisi, ne vietoje jis ten.

Degute, Grethen,Mylia, Sansara aciu uz komentarus 4u.gif bigsmile.gif

QUOTE(Sansara @ 2008 06 26, 08:25)
As si savaitgali islekiu jau i estija  rolleyes.gif  ir grisim tik apie liepos 11-12 d i LT. tai matyt viskas pro sali prabegs  doh.gif

tiesa, del temos "As myliu"... reik kita galvot. nei vienos foto per menesi, turbut per sunkia sugalvojau  doh.gif nes pati ideju turiu, bet igyvendinti jas - be sansu  doh.gif
O ten interneto neturesi unsure.gif Nu ka lauksim tavo sugrizimo, gal pasiilgsi musu ir greiciau grisi bigsmile.gif o gal prasides lomkes, ir rasi interneta biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Sansara @ 2008 06 26, 10:44)
kaip darom del ND "As myliu" reik keisti tema. kas apsiims  g.gif . ar iki rugsejo paliekam vienus ND ir Vandeni jau vilkinam 2 sav, tai gal vienu per akis vasarai  mirksiukas.gif
Man tema gera, bet kad ideju 0 unsure.gif bent jau kas pavyzdi idetu rolleyes.gif

QUOTE(westa @ 2008 06 26, 10:52)
išties tema gera.. matyt vasara daro savo.. gal darom ND laisva tema?  g.gif bent vienus
Mintis visai gera bigsmile.gif Tik man kai neturiu temos galva nedirba doh.gif

Vakar nepakomentavau Stebukles foto blush2.gif - kadras kokybiskas, su pavadinimu neprasovei bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anasko: 26 birželio 2008 - 10:08
Anasko, kuri laika atrodo turesiu rolleyes.gif bent jau parasyta, kad tame kampinge kur busim 5 d bus wireless'as, o veliau ar kituose bus - nesiaiskinom. tai tada be problemu prisijungsiu. nors pati tai nenoriu interneto as ten. ir net kompo blush2.gif nes tuoj pulsiu nuotrauku redaguot, jums rodyt ir t.t. lotuliukas.gif niu liga liga. nors be kompo man reiktu n korteliu prisipirkti, kad foto visos tilptu lotuliukas.gif

tai gal "As myliu" tegu kabo per vasara, gal kam kils ideju, jei ne - po to istrinsim. o po Vandens tebuna laisvi ND, tada ramiai atostogaut galesiu, kad laimejimo atveju temos nereik galvot lotuliukas.gif
Atsakyti
Siūlau laisvus ND sukonkretint kiek.. pvz ,,geriausia vasaros foto" smile.gif.. terminas - rugsėjo sakykim 2d.. (antradienis kaip tik) ką manot?
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2008 06 26, 11:07)

Vakar nepakomentavau Stebukles foto blush2.gif - kadras kokybiskas, su pavadinimu  neprasovei bigsmile.gif

tai taip, Nors Stebuklu nebuna, bet yra Stebukle, kurios nuotraukas prasau komentuoti ir kuo daugiau neigiamai cool.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 06 26, 11:12)
Siūlau laisvus ND sukonkretint kiek.. pvz ,,geriausia vasaros foto" smile.gif.. terminas - rugsėjo sakykim 2d.. (antradienis kaip tik) ką manot?

good.gif
Papildyta:
QUOTE(Stebukle @ 2008 06 26, 11:19)
tai taip, Nors Stebuklu nebuna, bet yra Stebukle, kurios nuotraukas prasau komentuoti ir kuo daugiau neigiamai cool.gif
unsure.gif nesupratau unsure.gif
Atsakyti
Stebukle, sakai neigiamai, kiba uzsigrudinti nori bigsmile.gif biggrin.gif
nu kad vos ne visos foto tavo geros, kodel cia taip sakai unsure.gif
Atsakyti
As uzsigrudinus, ir dedu nuotraukas kritikai, nes kas gerai pati matau, o kas blogai kartais nepastebiu.
Anaskele, as tave labai wub.gif kaip cia taip manes nesupratai, net nesusipatoginau.
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2008 06 26, 11:22)
good.gif
Papildyta:
unsure.gif nesupratau unsure.gif
doh.gif doh.gif doh.gif
QUOTE(Stebukle @ 2008 06 26, 11:30)
As uzsigrudinus, ir dedu nuotraukas kritikai, nes kas gerai pati matau, o kas blogai kartais nepastebiu.
Anaskele, as tave labai wub.gif kaip cia taip manes nesupratai, net nesusipatoginau.
Dabar as nesusipatoginau doh.gif tikrai ne taip perskaiciau doh.gif blush2.gif Tavo kadrui tikrai neturiu kritikos, nebent tik prirasysiu kad i seimos albuma tongue.gif
Atsakyti
Sansara, apšvietimas tavo foto daro labai idomią ir mistišką 4u.gif silwio pataisymas geriau, bet man gražu ir originaliai.

Anasko, labai gražios studijinės nuotraukos! Ypač patiko spalvos, antroj modelio išraiška, trečia ir ketvirta man atrodo siplnesnės, visitik spalvotos geriau. Paskutinėj man nelabai gražiai saulės suikis ant nosytės atrodo ir rankutė atrodo kažkaip nelabai panaši į rankutę, vos supratau kas ten.

Kaktuke, man tavo nuotraukos tiesiog paprastos nuotraukos šeimos albumui.

Stebukle, tavo futbolistas irgi smile.gif Nuotraukoj su dantų pasta man akytės per baltos atrodo blush2.gif

Atsakyti