Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Degutė @ 2008 06 26, 00:45)

O ruonis - ne žvėris? hihihi.gif

Nee, ruonis yra gyvulys lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(westa @ 2008 06 26, 00:45)
šitą, nu nesakėm gi kad nenorim mastau.gif  smile.gif

viskas , labanakt  4u.gif .. einu miegot.. o tai ryt vietoj fotiko varysiu į maximą alaus su nuolaida pirkt.. bo blyksi po nosim reklama vis  unsure.gif  unsure.gif

Na Westa, bijosiu dabar taves, sutikus reiks apieskoti, kad kokio peilio neturetum...
Atsakyti
QUOTE(motiejuke @ 2008 06 26, 00:38)

ir kuom tos uosvienes blogos  verysad.gif varo ir varo, kaip pamastau pati busiu ja , baisu net darosi ,kaip cia kruta islikti  senatveje  reik mastyt , kad per prasta nebuciau zenteliui ar marciukei  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

siaip tai tu busi anyta- velnio pramanyta, o ne uosviene, kol nesusilauksi dukrytes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 06 26, 00:48)
sutikus reiks apieskoti, ...

norėtum tongue.gif tongue.gif tongue.gif

viskas baigiu offtopint smile.gif
Atsakyti
Sansara, man Tavo foto patiko, bet apacia kzko trukdo g.gif silwio variantas geriau ziurisi, nors nesupratau ka ten pakeite ax.gif

Anasko, man labiausiai 3cia! pirmojoj lyg fokusas kepurej ir truputi per daug erdves zvilgsniui, tiksliau per mazai kaires. antra foto labai miela, bet vel gi, ranka.. o paskutinej foto vis tik noretus fokuso i veiduka ax.gif bet is esmes labai faina fotosesija! liux bigsmile.gif

jei ka praleidau atleiskit, turiu lekt, ryt baigsiu komentuot
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grethenn: 25 birželio 2008 - 23:58
QUOTE(westa @ 2008 06 26, 00:49)
norėtum  tongue.gif  tongue.gif  tongue.gif 

hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(Stebukle @ 2008 06 25, 20:17)
Tu cia buvus gal?

Ten kur salia taves tai nebuvus, cia netoli Pasvalio yra tokia sodyba su mini zoo parku, ten visko yra, ir mesku, ir stirtu, ir struciu. Tai tas strutis is ten smile.gif

QUOTE(motiejuke @ 2008 06 25, 20:31)
Papildyta:
Mylia, geras kadras, tik tie perdegimasi, fonas hmm ,kazkoks pastatas uz strucio  bigsmile.gif bet cia ne vertinimui idejai  g.gif  bigsmile.gif
gyvunu, pauksciu , struciu kazkaip dar neteko fotografuoti gamtoje  biggrin.gif
aa, arklius tik Kernaveje teko uzvakar  thumbup.gif

Siaip cia foto daugiau iliustracijai, nors papildoma kritika niekam nepakenke smile.gif Tas strutis momentinis, tikrai neapgalvotas ir nekomponuotas tycia, stogas tas ir man trukdo, nors siaip kokybe man visai patinka, isskyrus dangu, bet su dangum taip daznai buna ax.gif

QUOTE(luokė @ 2008 06 25, 21:01)
tai va, ir  aš mąstau, kad pabandymui tiks. nes jei ką, nebus taip gaila į lentyną pasidėt.

50tukas 1.8 ne tik pabandymui, bet ir normaliam fotografavimui tiks smile.gif

QUOTE(Sansara @ 2008 06 25, 22:13)
kaip jums si foto?  g.gif neapsisprendziu, kazkas traukia, kazkas kliuna.  g.gif
user posted image

Spalvos idomios, graziai dera balta-melyna-raudona. Bet man per daug detaliu, jau vien zibintas ir seselis butu geras kadras, arba stogas-siena-zibintas. Visu ojektu su seseliais vienam kadre man atrodo per daug. Bet šarmo kadras turi smile.gif

QUOTE(Anasko @ 2008 06 25, 22:44)
Na va, vakar siek tiek pazaidziau i fotostudija lotuliukas.gif

Labai grazios spalvos, cia tuo ir grazios kad svelnios. Skrybelyte tampa geru neissisokancio akcentu. 1-je foto man per daug tuscios desines. 2-oje kliuna kadravimas, truksta rankytes, gal stumciau mergyte i desine ir duociau truputi daugiau erdves. 3-ia labai patinka smile.gif Gal as ir neteisi, bet man nekliuna niekas ir labai gerai ziurisi, tikriausiai del to, kad mergyte profiliu. 4-ta siaip sau, jei jau tiek mazai veiduko matosi, noretusi, kad bent kazkuo ta daldele butu israiskinga, tarkim zvilgsniu ar pan. smile.gif

nu is pripliurpet vakar... doh.gif einu dar skaityt... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mylia: 26 birželio 2008 - 07:27
dekui uz komentarus mano foto. man tie langai idomiai zaide. g.gif bet gal be ju ir stabiliau. 4u.gif

Anasko, kokybe puiki. as pirmais kartais tokios neisgavau, is savo "fotostudijos" lotuliukas.gif

Kaktute, man irgi per marga. margumas ja kazkaip prastina ir buitina.

As si savaitgali islekiu jau i estija rolleyes.gif ir grisim tik apie liepos 11-12 d i LT. tai matyt viskas pro sali prabegs doh.gif

apie zveriuko sistematine padeti gyvunu pasaulyje - prisijuokiau thumbup.gif

tiesa, del temos "As myliu"... reik kita galvot. nei vienos foto per menesi, turbut per sunkia sugalvojau doh.gif nes pati ideju turiu, bet igyvendinti jas - be sansu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 26 birželio 2008 - 07:36
QUOTE(Kaktuke @ 2008 06 25, 23:02)
Noreciau parodyti vieno vaikinuko pora nuotraukeliu

Modelis idomus smile.gif bet per daug visokiu detaliu ir spalvu, labai margi rubai, zalia zole, dar suolas... antroje man ypac kliuva tie plastmasiniai buteliai. Kadravimas irgi gali buti geresnis smile.gif

QUOTE(Stebukle @ 2008 06 25, 23:05)
As va istraukiau kritikai savo nelabai senai daryta nuotrauka, kaip ir i tema : "ziuri futbola"

Gera skadras, galetu fonas buti isplaukes, butu dar geriau. Bet pats vaikiukas, jo zvilgsnis patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(motiejuke @ 2008 06 25, 23:38)
ir kuom tos uosvienes blogos  verysad.gif varo ir varo, kaip pamastau pati busiu ja , baisu net darosi ,kaip cia kruta islikti  senatveje  reik mastyt , kad per prasta nebuciau zenteliui ar marciukei  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Uošvienės turi labai bjaurų įprotį kištis į savo dukrų šeimos gyvenimą ir bandyti įvesti ten savo tvarką. O jei uošvienė nenurodinėja kaip ir ką daryti, pas dukrą į namus užsuka kaip svečias, o ne kaip šeimininkė, tai tokia uošvienė būna mylima ir gerbiama tongue.gif

Beje, labai įdomu pasidarė kokį ten objektyvą 16-50mm f/2.8 nusipirkai...
Atsakyti
STEBUKLE< tai as ir turesiu dukryte, delto ir sakau uosviene busiu blush2.gif mirksiukas.gif

FOTOLAMA< TOkina objektyva , skao mazai tokiu, po viena vln Vilbroj, Kaune ir kazkur dar doh.gif

Atsakyti
kaip darom del ND "As myliu" reik keisti tema. kas apsiims g.gif . ar iki rugsejo paliekam vienus ND ir Vandeni jau vilkinam 2 sav, tai gal vienu per akis vasarai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 26 birželio 2008 - 09:45
Labas rytas,
"kaip Jusu dantukai miegojo sianakt?"
user posted image

QUOTE(Sansara @ 2008 06 26, 10:44)
kaip darom del ND "As myliu" reik keisti tema. kas apsiims  g.gif . ar iki rugsejo paliekam vienus ND ir siuos vilkinam jau 2 sav, tai gal vienu per akis vasarai  mirksiukas.gif

Man tema labai faina, tik nera pakankamai laiko juos igyvendint, o beleka idet i situs namu darbus nesinori. As visai buciau uz, jei si tema butu visai vasarai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stebukle: 26 birželio 2008 - 10:17