Labas rytas
QUOTE(Stebukle @ 2008 06 25, 20:17)
Ten kur salia taves tai nebuvus, cia netoli Pasvalio yra tokia sodyba su mini zoo parku, ten visko yra, ir mesku, ir stirtu, ir struciu. Tai tas strutis is ten
QUOTE(motiejuke @ 2008 06 25, 20:31)
Papildyta:
Mylia, geras kadras, tik tie perdegimasi, fonas hmm ,kazkoks pastatas uz strucio
bet cia ne vertinimui idejai
gyvunu, pauksciu , struciu kazkaip dar neteko fotografuoti gamtoje
aa, arklius tik Kernaveje teko uzvakar
Siaip cia foto daugiau iliustracijai, nors papildoma kritika niekam nepakenke
Tas strutis momentinis, tikrai neapgalvotas ir nekomponuotas tycia, stogas tas ir man trukdo, nors siaip kokybe man visai patinka, isskyrus dangu, bet su dangum taip daznai buna
QUOTE(luokė @ 2008 06 25, 21:01)
tai va, ir aš mąstau, kad pabandymui tiks. nes jei ką, nebus taip gaila į lentyną pasidėt.
50tukas 1.8 ne tik pabandymui, bet ir normaliam fotografavimui tiks
QUOTE(Sansara @ 2008 06 25, 22:13)
kaip jums si foto?
neapsisprendziu, kazkas traukia, kazkas kliuna.
Spalvos idomios, graziai dera balta-melyna-raudona. Bet man per daug detaliu, jau vien zibintas ir seselis butu geras kadras, arba stogas-siena-zibintas. Visu ojektu su seseliais vienam kadre man atrodo per daug. Bet šarmo kadras turi
QUOTE(Anasko @ 2008 06 25, 22:44)
Na va, vakar siek tiek pazaidziau i fotostudija
Labai grazios spalvos, cia tuo ir grazios kad svelnios. Skrybelyte tampa geru neissisokancio akcentu. 1-je foto man per daug tuscios desines. 2-oje kliuna kadravimas, truksta rankytes, gal stumciau mergyte i desine ir duociau truputi daugiau erdves. 3-ia labai patinka
Gal as ir neteisi, bet man nekliuna niekas ir labai gerai ziurisi, tikriausiai del to, kad mergyte profiliu. 4-ta siaip sau, jei jau tiek mazai veiduko matosi, noretusi, kad bent kazkuo ta daldele butu israiskinga, tarkim zvilgsniu ar pan.
nu is pripliurpet vakar...
einu dar skaityt...