Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(motiejuke @ 2008 06 25, 23:13)
Kaktuke..  unsure.gif
modelis  thumbup.gif  bet... jauciu fotoaparatas pas tave toks, kur nesikeicia objektyvai  g.gif  ne?

nesikeicia verysad.gif canon s3

QUOTE(Anasko @ 2008 06 25, 23:15)
Kaktuke, man viskas fokuse, bet kaip ir Stebuklei, nepatinka kadravimas. Pirmoje foto, imciau daugiau apacios, o antroje norisi kad daugiau erdves butu is desines

blogiausia, kad jos nekarpytos unsure.gif tai niekaip kitaip ir nepakadruosiu

eisiu vel ta modeliuka pasigauti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 06 25, 23:13)
kaip jums si foto?  g.gif neapsisprendziu, kazkas traukia, kazkas kliuna.  g.gif

Fainas kadras. Va, sillwio redakcija geriau žiūrisi. Tik lyginant pgl stogą, vamzdis pabėgo smile.gif

QUOTE(Stebukle @ 2008 06 25, 23:19)
Siandien buvom pasimegaut gamta smile.gif Tai viena kadra parodysiu. Brrrr... per ta svaru objektyva priversta nuotraukas sudirbt.

Nu jo bigsmile.gif kas dangui?
O meet'ą Vln organizuok. Ar penktadienį, ar net šeštadienį-sekmadienį. Bandyčiau įsipaišyti, jei nieko ekstra nenutiks.
Sansara, jau per vėlai paskaičiau pasiūlymą į Katedros aikštę..

QUOTE(Anasko @ 2008 06 25, 23:44)
Na va, vakar siek tiek pazaidziau i fotostudija lotuliukas.gif  fonas-staltiese, pakabinta ant lovytes, as po stalu tupiu su 50tuku hihihi.gif Kaip jums, ar yra kokybe unsure.gif Spalvos svelnios, nes traukiau is seseliu RAW, bet man ir patinka kaip gavosi ax.gif Kokias pastabas galit parasyti?

Visur labai miela išraiška, kokybė liuks smile.gif Idealiausia man trečia. Spalvota tikriausiai irgi gerai žiūrisi. Ketvirtoj pirštukai ne vietoj. Geriau jau jų ten ir nebūtų, negu taip nukirpti.

QUOTE(westa @ 2008 06 25, 23:50)
tada būtų labai šaunu.. nagi, ką mano kiti Lietuvos kraštai.. gal verta pajūrį aplankyt  smile.gif darom Grand  smile.gif

Gerai mano smile.gif
Planuoju Klp būt kažkur nuo liepos 7 d iki 11 d vakaro. 12-13 tai jau tikrai ne. Jei nieks nesikeis, mielai prisijungčiau smile.gif

QUOTE(Kaktuke @ 2008 06 26, 00:02)
Noreciau parodyti vieno vaikinuko pora nuotraukeliu (dedu mamos neatsiklausus, todel veliau isimsiu) , labai fotogeniskas jis man  thumbup.gif
Jei verta, lauksiu komentaru, matau, kad su fokusu pykstuosi  g.gif

Pirmoj pirštai liečia kraštą. Ir už nugaros nereikalinga erdvė. Be to, man per daug spalvų.
Antra irgi per marga. Ir trūksta erdvės dešinėje ax.gif

QUOTE(Stebukle @ 2008 06 26, 00:05)
As va istraukiau kritikai savo nelabai senai daryta nuotrauka, kaip ir i tema : "ziuri futbola"

O, matyta smile.gif
Portretukas gražus, kokybiškas. Tik man aplinkos per daug smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Degutė: 25 birželio 2008 - 23:24
QUOTE(Smiltis @ 2008 06 26, 00:21)
Stebukliuk, net nežinau koks man laikas tiks  doh.gif po pietų geriausiai, kokią 16-17 gal  unsure.gif .Aš derinsiuos prie jūsų, tiek kiek man išeis. labai tikiuosi kad išeis  unsure.gif Parašyk gal man savo tel Nr. , jei ką paskambinsiu  smile.gif

dėl kitų susitikimų, aš visada už , tuo labiau kad jau po sesijos būsiu  thumbup.gif

868578764 flirt.gif

Jei mano jaguariuka sutvarkys iki to laiko, pasistengciau ir as atlekt i pajuri rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 06 26, 00:22)
jo jo, tas pats .. jis kiekvieną dieną iš Pervalkos plaukia į muziejų .. paprastai plaukioja ten prie įėjimo, jei kur kitur nepaskiria hihihi.gif  ... juokauju   biggrin.gif

oi tu lotuliukas.gif o as maniau pazistama atradau bigsmile.gif
beje tas dar ir su uosviene gyvena lotuliukas.gif

QUOTE(Kaktuke @ 2008 06 26, 00:22)
nesikeicia verysad.gif canon s3
blogiausia, kad jos nekarpytos  unsure.gif  tai niekaip kitaip ir nepakadruosiu

eisiu vel ta modeliuka pasigauti  lotuliukas.gif

nu va, maximum neZOO'muok ,.nes kokybe krenta foto unsure.gif

tai ir bandyk su juo toliau , tik , kad nevaidintu, cia svarb,. thumbup.gif
Atsakyti
jo jo, tas pats .. jis kiekvieną dieną iš Pervalkos plaukia į muziejų .. paprastai plaukioja ten prie įėjimo, jei kur kitur nepaskiria hihihi.gif  ... juokauju   biggrin.gif

hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti

lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Degutė @ 2008 06 26, 00:29)

dabar Zveriukas nebenešios man fotoaparato unsure.gif

šiaip gi galim bandyt meeta pasiderint, kad visiems būtų patogu.. man irgi 12 ne itin gerai būtų, nebent vakare ..
Atsakyti
QUOTE(motiejuke @ 2008 06 26, 00:19)
ZverisKLP

o ju skartais ne Pervalkoje gyvenate? ne Juru muziejuje dirbate  bigsmile.gif  tongue.gif

Kaip zveri, taip i muzieju iskart, gerai dar kad iskamsos nenorit is manes pasidaryt .. schmoll.gif

As neplaukiu o misku begu, ne ruonis juk o ZVERIS ..

QUOTE(motiejuke @ 2008 06 26, 00:28)
oi tu  lotuliukas.gif o as maniau pazistama atradau  bigsmile.gif
beje tas dar ir su uosviene gyvena  lotuliukas.gif

Na man dar tik uosvienes betruksta i trioba ... spasiba vam doh.gif

Na merginos pavaret cia bajeriu biggrin.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 06 26, 00:35)
Na merginos pavaret cia bajeriu biggrin.gif :lotulukas:  :lotulukas:

aisku, znacit ni etat zmogus, apie kuri masciau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
nu jau as nenorejau izeisti mirksiukas.gif nepykit

ir kuom tos uosvienes blogos verysad.gif varo ir varo, kaip pamastau pati busiu ja , baisu net darosi ,kaip cia kruta islikti senatveje reik mastyt , kad per prasta nebuciau zenteliui ar marciukei lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(motiejuke @ 2008 06 26, 00:38)
aisku, znacit ni etat zmogus, apie kuri masciau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
nu jau as nenorejau izeisti  mirksiukas.gif nepykit

ir kuom tos uosvienes blogos  verysad.gif varo ir varo, kaip pamastau pati busiu ja , baisu net darosi ,kaip cia kruta islikti  senatveje  reik mastyt , kad per prasta nebuciau zenteliui ar marciukei  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

As nepykstu, smagiai pazvengiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 06 26, 00:34)
dabar Zveriukas nebenešios man fotoaparato unsure.gif

šiaip gi galim bandyt meeta pasiderint, kad visiems būtų patogu.. man irgi 12 ne itin gerai būtų, nebent vakare ..

Nu man 12-13 d jau reik būt palei Kauną - grupės susitikimas, kurio tikrai nenoriu praleist smile.gif

O ruonis - ne žvėris? hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 06 26, 00:35)
.... gerai dar kad iskamsos nenorit is manes pasidaryt .. schmoll.gif

šitą, nu nesakėm gi kad nenorim mastau.gif smile.gif

viskas , labanakt 4u.gif .. einu miegot.. o tai ryt vietoj fotiko varysiu į maximą alaus su nuolaida pirkt.. bo blyksi po nosim reklama vis unsure.gif unsure.gif
Atsakyti