Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Anasko, jau senai supratau, kad galūnes karpyt reik mokėt.. gal todėl pati nedarau taip arba beveik nedarau smile.gif .. baisiai nėra, bet ir ne idealu, mano akimis unsure.gif

mano Sansaros variantas

user posted image
Atsakyti
Sveiki visi, va, kad diskusijos pasipyle, vos speju skaityti jusu postus.
Noreciau parodyti vieno vaikinuko pora nuotraukeliu (dedu mamos neatsiklausus, todel veliau isimsiu) , labai fotogeniskas jis man thumbup.gif
Jei verta, lauksiu komentaru, matau, kad su fokusu pykstuosi g.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
motiejuke, taip taip, cia kaimas, visi cia kaimieciai gyvena mirksiukas.gif O ten reikejo eit, butum buvos kaimo zvaigzde, nes toj stotelej pora vyru nesenai papjove viduri baltos dienos, butum neblogu reportaziniu kadru padarius. cool.gif

Kaktuke, blogai apkarpei. Fokusas kaip ir vietoj.

As va istraukiau kritikai savo nelabai senai daryta nuotrauka, kaip ir i tema : "ziuri futbola"
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stebukle: 25 birželio 2008 - 23:10
QUOTE(Stebukle @ 2008 06 26, 00:05)
motiejuke, taip taip, cia kaimas, visi cia kaimieciai gyvena mirksiukas.gif O ten reikejo eit, butum buvos kaimo zvaigzde, nes toj stotelej pora vyru nesenai papjove viduri baltos dienos, butum neblogu reportaziniu kadru padarius. cool.gif

as pati is kaimo tik traku raj lotuliukas.gif
na, tai buvo prie gerus 4 metus kai ejau i ta pastata del darbo.. blin , su autiku atvaziavau scare.gif

na, gan gerai rizikuoju visada del geru kadru, bet kas del zmogzudysciu.. unsure.gif aciu, ne.. kazkaip neleistu ranka atiduoti spaudai publikuoti, neleidzia zurnaliugos priesaika plius ZEK (musu kodeksas) cool.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2008 06 26, 00:05)

Tipo kaip parsus kokius "papjove" i viskas? Nu nieka sau kaimelis.. Sakyk kur jis yra, kad kartais neuzklyst, bo papjaus kaip parsa koki... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZverisKLP: 25 birželio 2008 - 23:13
Kaktuke.. unsure.gif
modelis thumbup.gif bet... jauciu fotoaparatas pas tave toks, kur nesikeicia objektyvai g.gif ne?

Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2008 06 25, 23:56)
Anasko geriausias 3 kadras. visi kiti per daug arba per mazai nukirpti.
biggrin.gif Aciu, kazkaip mane patrauke ne i ta puse, greitai grisiu biggrin.gif vis kirpu ir kirpu doh.gif

QUOTE(motiejuke @ 2008 06 25, 23:59)
Anasko  thumbup.gif
ir be lempu laugh.gif nu maladziec, kaip cia sako  thumbup.gif
thumbup.gif aaaa , maniau prie tokios vietos gyventi geda laugh.gif
Be lempu, uztat su RAW bigsmile.gif bet pati sesija buvo prie pat langu (vienas man uz nugaros, kitas is kaires puses, todel ir gavosi seseliai, kurie buvo negailestingai panaikinti) Aciu 4u.gif

Kaktuke, man viskas fokuse, bet kaip ir Stebuklei, nepatinka kadravimas. Pirmoje foto, imciau daugiau apacios, o antroje norisi kad daugiau erdves butu is desines
Atsakyti
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 06 26, 00:12)
Tipo kaip parsus kokius "papjove" i viskas? Nu nieka sau kaimelis.. Sakyk kur jis yra, kad kartais neuzklyst, bo papjaus kaip parsa koki... g.gif

http://www.anglija.l..._du_zmones.html
Atsakyti
ZverisKLP

o ju skartais ne Pervalkoje gyvenate? ne Juru muziejuje dirbate bigsmile.gif tongue.gif
Atsakyti
Anasko, žinai vis žiūrau į tavo mergytės foto ir dabar supratau kas man nepatinka.. rėmas.. per sunkus jis, gal todėl ir tas apkarpymas taip jaučiasi,, įspraudei tu ją.. va pirmoji lengvesnė..
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2008 06 25, 20:58)
Degute, mastau apie pasimeetinima penktadieni, nes Smiltis tada VLN bus smile.gif Idomu, kada jai geriausias laikas ax.gif

Stebukliuk, net nežinau koks man laikas tiks doh.gif po pietų geriausiai, kokią 16-17 gal unsure.gif .Aš derinsiuos prie jūsų, tiek kiek man išeis. labai tikiuosi kad išeis unsure.gif Parašyk gal man savo tel Nr. , jei ką paskambinsiu smile.gif

dėl kitų susitikimų, aš visada už , tuo labiau kad jau po sesijos būsiu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smiltis: 25 birželio 2008 - 23:22
QUOTE(motiejuke @ 2008 06 26, 00:19)
ZverisKLP

o ju skartais ne Pervalkoje gyvenate? ne Juru muziejuje dirbate  bigsmile.gif  tongue.gif

jo jo, tas pats .. jis kiekvieną dieną iš Pervalkos plaukia į muziejų .. paprastai plaukioja ten prie įėjimo, jei kur kitur nepaskiria hihihi.gif ... juokauju biggrin.gif
Atsakyti