Anasko, jau senai supratau, kad galūnes karpyt reik mokėt.. gal todėl pati nedarau taip arba beveik nedarau .. baisiai nėra, bet ir ne idealu, mano akimis
mano Sansaros variantas
Sveiki visi, va, kad diskusijos pasipyle, vos speju skaityti jusu postus.
Noreciau parodyti vieno vaikinuko pora nuotraukeliu (dedu mamos neatsiklausus, todel veliau isimsiu) , labai fotogeniskas jis man
Jei verta, lauksiu komentaru, matau, kad su fokusu pykstuosi
Noreciau parodyti vieno vaikinuko pora nuotraukeliu (dedu mamos neatsiklausus, todel veliau isimsiu) , labai fotogeniskas jis man
Jei verta, lauksiu komentaru, matau, kad su fokusu pykstuosi
motiejuke, taip taip, cia kaimas, visi cia kaimieciai gyvena O ten reikejo eit, butum buvos kaimo zvaigzde, nes toj stotelej pora vyru nesenai papjove viduri baltos dienos, butum neblogu reportaziniu kadru padarius.
Kaktuke, blogai apkarpei. Fokusas kaip ir vietoj.
As va istraukiau kritikai savo nelabai senai daryta nuotrauka, kaip ir i tema : "ziuri futbola"
Kaktuke, blogai apkarpei. Fokusas kaip ir vietoj.
As va istraukiau kritikai savo nelabai senai daryta nuotrauka, kaip ir i tema : "ziuri futbola"
QUOTE(Stebukle @ 2008 06 26, 00:05)
motiejuke, taip taip, cia kaimas, visi cia kaimieciai gyvena O ten reikejo eit, butum buvos kaimo zvaigzde, nes toj stotelej pora vyru nesenai papjove viduri baltos dienos, butum neblogu reportaziniu kadru padarius.
as pati is kaimo tik traku raj na, tai buvo prie gerus 4 metus kai ejau i ta pastata del darbo.. blin , su autiku atvaziavau
na, gan gerai rizikuoju visada del geru kadru, bet kas del zmogzudysciu.. aciu, ne.. kazkaip neleistu ranka atiduoti spaudai publikuoti, neleidzia zurnaliugos priesaika plius ZEK (musu kodeksas)
QUOTE(Stebukle @ 2008 06 26, 00:05)
Tipo kaip parsus kokius "papjove" i viskas? Nu nieka sau kaimelis.. Sakyk kur jis yra, kad kartais neuzklyst, bo papjaus kaip parsa koki...
QUOTE(Stebukle @ 2008 06 25, 23:56)
Anasko geriausias 3 kadras. visi kiti per daug arba per mazai nukirpti.
Aciu, kazkaip mane patrauke ne i ta puse, greitai grisiu vis kirpu ir kirpu QUOTE(motiejuke @ 2008 06 25, 23:59)
Anasko
ir be lempu nu maladziec, kaip cia sako
aaaa , maniau prie tokios vietos gyventi geda
Be lempu, uztat su RAW bet pati sesija buvo prie pat langu (vienas man uz nugaros, kitas is kaires puses, todel ir gavosi seseliai, kurie buvo negailestingai panaikinti) Aciu ir be lempu nu maladziec, kaip cia sako
aaaa , maniau prie tokios vietos gyventi geda
Kaktuke, man viskas fokuse, bet kaip ir Stebuklei, nepatinka kadravimas. Pirmoje foto, imciau daugiau apacios, o antroje norisi kad daugiau erdves butu is desines
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 06 26, 00:12)
Tipo kaip parsus kokius "papjove" i viskas? Nu nieka sau kaimelis.. Sakyk kur jis yra, kad kartais neuzklyst, bo papjaus kaip parsa koki...
http://www.anglija.l..._du_zmones.html
QUOTE(Stebukle @ 2008 06 25, 20:58)
Degute, mastau apie pasimeetinima penktadieni, nes Smiltis tada VLN bus Idomu, kada jai geriausias laikas
Stebukliuk, net nežinau koks man laikas tiks po pietų geriausiai, kokią 16-17 gal .Aš derinsiuos prie jūsų, tiek kiek man išeis. labai tikiuosi kad išeis Parašyk gal man savo tel Nr. , jei ką paskambinsiu
dėl kitų susitikimų, aš visada už , tuo labiau kad jau po sesijos būsiu
QUOTE(motiejuke @ 2008 06 26, 00:19)
jo jo, tas pats .. jis kiekvieną dieną iš Pervalkos plaukia į muziejų .. paprastai plaukioja ten prie įėjimo, jei kur kitur nepaskiria ... juokauju