Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(ZverisKLP @ 2008 06 25, 22:42)
Tai klausykit pajurio gyventojai darom mee'ta kai Silwio i tevyne uzsuks. Kas jungias?

Darom, darom. Klaipėdoj tikrai būsiu.
Atsakyti
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 06 25, 23:42)
Tai klausykit pajurio gyventojai darom mee'ta kai Silwio i tevyne uzsuks. Kas jungias?

aš tada smile.gif jei būsiu LT liepos 15 kelsiu sparnus o iki to drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 25 birželio 2008 - 22:46
QUOTE(Anasko @ 2008 06 25, 23:44)

Man tai labiausiai pavykus pirmoji atrodo, tik gal truputeli per daug erdves desinej. Antroj , rankytes truksta labai..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZverisKLP: 25 birželio 2008 - 22:47
QUOTE(Anasko @ 2008 06 25, 22:44)
Na va, vakar siek tiek pazaidziau i fotostudija lotuliukas.gif  fonas-staltiese, pakabinta ant lovytes, as po stalu tupiu su 50tuku hihihi.gif Kaip jums, ar yra kokybe unsure.gif Spalvos svelnios, nes traukiau is seseliu RAW, bet man ir patinka kaip gavosi ax.gif Kokias pastabas galit parasyti?

sita gavosi nefokuse, bet man tai kazkodel labai patinka, ar jums normaliai tas nefokusas ziurisi g.gif

Nieko blogo negaliu pasakyt. Man labai patinka visos. Modelis papirko. Iš tikro ir nuotraukos kokybiškos. Maladiec.

QUOTE(westa @ 2008 06 25, 22:44)
o tai sillwio į pajūrį? aš tada už

Jo.
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2008 06 25, 23:44)
Darom, darom. Klaipėdoj tikrai būsiu.

Tai kai zinosi duok tikslesne data ir visks smile.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Anasko, kodėl toks noras yra vaikams galūnes kapot unsure.gif unsure.gif pirmoji dar dar.. o šiaip spalviškai labai ir kokybiškai.. bet man tie nukapojimai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 06 25, 22:44)
aš tada  smile.gif jei būsiu LT liepos 15 kelsiu sparnus o iki to  drinks_cheers.gif

Iki liepos 15. 15-ą aš jau plaukiu atgal.
Papildyta:
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 06 25, 22:47)
Tai kai zinosi duok tikslesne data ir visks smile.gif drinks_cheers.gif

OK. Tiksliai nepamenu, bet kažkas man švyturio žadėjo smile.gif Ot atmintis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2008 06 25, 23:48)

tada būtų labai šaunu.. nagi, ką mano kiti Lietuvos kraštai.. gal verta pajūrį aplankyt smile.gif darom Grand smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2008 06 25, 23:50)
Papildyta:
OK. Tiksliai nepamenu, bet kažkas man švyturio žadėjo smile.gif Ot atmintis  doh.gif

As, as zadejau..jmj juk neatsisakau biggrin.gif
Papildyta:
Vsio einu objektyvo valyt, reik ruostis mee'tui doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 06 25, 23:46)
Man tai labiausiai pavykus pirmoji atrodo, tik gal truputeli per daug erdves desinej. Antroj , rankytes truksta labai..

QUOTE(westa @ 2008 06 25, 23:48)
Anasko, kodėl toks noras yra vaikams galūnes kapot  unsure.gif  unsure.gif  pirmoji dar dar.. o šiaip spalviškai labai ir kokybiškai.. bet man tie nukapojimai  schmoll.gif

Netilpo tiesiog unsure.gif Nera vietos kambaryje, kur geras apsvietimas verysad.gif o galunes visose baisiai ziurisi, ar tik 2 foto g.gif

QUOTE(sillwio @ 2008 06 25, 23:47)
Nieko blogo negaliu pasakyt. Man labai patinka visos. Modelis papirko. Iš tikro ir nuotraukos kokybiškos. Maladiec.
blush2.gif Aciu

Sansara, man tavo fonaras, labai patiko, atrodo kaba kazkur erdveje. Ir spalvos ir tas erdves pojutis. Del kompozicijos nieko negaliu pasakyti, man tai silpnoji puse, bet Sillwio variantas patinka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anasko: 25 birželio 2008 - 22:57
Sansara, grazus kadras, bet kazko truksta. Va silwio pakoreguota graziau ziurisi.

Anasko geriausias 3 kadras. visi kiti per daug arba per mazai nukirpti.

motiejuke, del gedos, tik dabar dasuto, gi ged, kad uz mano tvoros stuciai gyvena, o as cia jau antri metai gyvenu ir nezinau blush2.gif
Atsakyti
Anasko thumbup.gif
ir be lempu laugh.gif nu maladziec, kaip cia sako thumbup.gif

QUOTE(Stebukle @ 2008 06 25, 23:56)
gyvena, o as cia jau antri metai gyvenu ir nezinau blush2.gif

thumbup.gif aaaa , maniau prie tokios vietos gyventi geda laugh.gif

atvaziuosim , buvau karta atrodo Zujunuos gyveni.. ten kazkokioj firmoje prie stoteles galines atrodo toks pastatas, siule darba, variua i pokalbi ..na kaimas ten bigsmile.gif
Atsakyti