laputaite- aciu.
Vilnietes, davai darom meet'a kita savaite kai geras oras. Kvieciu i savo apylinkes. Per gatve pagriuves namas, toks senas senas, tada su masina pavaziavus karjeras, toliau rugiu laukas, toliau dyyydelis aguonu rugiageliu laukas. Kas uz????
QUOTE(Anasko @ 2008 06 21, 19:19)
Laputaite
Siek tiek off topic o konkursui supermamoje greitai patvirtina foto nes mano jau kaba kokias 3val
Siek tiek off topic o konkursui supermamoje greitai patvirtina foto nes mano jau kaba kokias 3val
o tu issiuntei patvirtinimui? Siaip, jei atitinka, tai patvirtin. Siandien iki 17,00val. turejai issiust.
QUOTE(Stebukle @ 2008 06 21, 19:25)
o tu issiuntei patvirtinimui? Siaip, jei atitinka, tai patvirtin. Siandien iki 17,00val. turejai issiust.
jjhsdhugasudgsdhgkyfgyeyg issiunciau 17.mazdaug30 QUOTE(Sansara @ 2008 06 21, 19:22)
pagalvok dar Galim dienos metu daryt, su vaikais laisvai Na- galvokit. Pamaciau siandien tas aguonas ir dabar bijau, kad tik nenuzydetu iki gero oro
QUOTE(Anasko @ 2008 06 21, 19:31)
jjhsdhugasudgsdhgkyfgyeyg issiunciau 17.mazdaug30
moderatore mato, kada tu patalpinai
Papildyta:
QUOTE(Sansara @ 2008 06 21, 19:35)
tiesa, anekdotinė situacija, jei nebūtų liūdna. visose mano foto masinėse, kur po krikšto prie altoriaus nusifotografavo visi - kunigėlis suuu diiiiiiideliais ragais už jo nugaros Ašros vartų Marijos paveikslas, o ji ten ant mėnulio. tai tas mėnulis toookiu kunigėliui ragus užlipino........
QUOTE(Stebukle @ 2008 06 21, 19:18)
Vilnietes, davai darom meet'a kita savaite kai geras oras. Kvieciu i savo apylinkes. Per gatve pagriuves namas, toks senas senas, tada su masina pavaziavus karjeras, toliau rugiu laukas, toliau dyyydelis aguonu rugiageliu laukas. Kas uz????
aš už , bet tik penktadienį parašysu tel nr.
Sansara, aš pritariu Laputaitei dėl banto, jei nenori jo kadre, tai jau kirpk visai O antroj kadravimo norisi kitokio, erdvės norisi kairėje, o ne dešinėje, bet nuotaika puiki ir tai viską atperka
labai džiaugčiausi jei nukeltumėt ND terminą, nes kitą savaitę ar be šansų spėt, o pabandyt labai noriu
tas 5D kaip supratau, fotikas su pilna matrica (nezinau tiksliai termino kaip tas vadinasi), o musiskiai su nepilna, todel 50-tukas ant ju atrodo kaip 75, o ne tikras 50, kuris ant pilnos matricos apima toki kampa, koki is tiesu apima. nu gal kas protingesniais terminais ir tiksliau dar tau paaiskins.
o nuotrauka smagi, su nuotaika. siek tiek kliuna berniuko pakausiukas. ir megztukas rozinis nera jis isdeges, bet kai berniuko gan tamsus rubai tai tas rozinis kazkaip labai sviecia. kaip noreciau juostiniu svelnesniu spalvu ir minkstumo siam kadrui, bet nekreipk demesio
sansara, pirmoj ir man tas bantukas - nei gyvas, nei pakartas. Kirpciau tada jau taip lkad jo visiskai nesimatytu. Siaip israiska ir momentas patinka. Antra - sviesa, judesys gerai. Iki tobulumo truksta visu apmastytu nuotraukos kampu (tas zmogus ar kas pries sienos), bet suprantu, kad "gyva" rengini sunku tobulai fotografiskai suvaldyt.
kazko nieko as nerodai, nors gal visai noreciau. vis zmones zmones pastaruoju metu, ne visu atsiklausiu leidimo, nors tokie pazistami, atrodo, duotu, paskui kankinuos det, nedet