Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

laputaite- aciu.

Vilnietes, davai darom meet'a kita savaite kai geras oras. Kvieciu i savo apylinkes. smile.gif Per gatve pagriuves namas, toks senas senas, tada su masina pavaziavus karjeras, toliau rugiu laukas, toliau dyyydelis aguonu rugiageliu laukas. Kas uz????
Atsakyti
Laputaite wub.gif

Siek tiek off topic topsecret.gif o konkursui supermamoje greitai patvirtina foto g.gif nes mano jau kaba kokias 3val verysad.gif
Atsakyti
Anasko, savaitgalį ir dieną ir dvi gali pralaukt. nes moderatoriams irgi atostogos mirksiukas.gif nepergyvenk

dėl meeto, aš kitą šeštadienį išlekiu atostogaut į estiją. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 21 birželio 2008 - 18:23
QUOTE(Anasko @ 2008 06 21, 19:19)
Laputaite wub.gif

Siek tiek off topic topsecret.gif o konkursui supermamoje greitai patvirtina foto g.gif  nes mano jau kaba kokias 3val verysad.gif

o tu issiuntei patvirtinimui? Siaip, jei atitinka, tai patvirtin. Siandien iki 17,00val. turejai issiust.
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2008 06 21, 19:25)
o tu issiuntei patvirtinimui? Siaip, jei atitinka, tai patvirtin. Siandien iki 17,00val. turejai issiust.
jjhsdhugasudgsdhgkyfgyeyg doh.gif doh.gif doh.gif issiunciau 17.mazdaug30 doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
tiesa, anekdotinė situacija, jei nebūtų liūdna. doh.gif visose mano foto masinėse, kur po krikšto prie altoriaus nusifotografavo visi - kunigėlis suuu diiiiiiideliais ragais doh.gif už jo nugaros Ašros vartų Marijos paveikslas, o ji ten ant mėnulio. tai tas mėnulis toookiu kunigėliui ragus užlipino........
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 06 21, 19:22)

dėl meeto, aš kitą šeštadienį išlekiu atostogaut į estiją.  rolleyes.gif

pagalvok dar smile.gif Galim dienos metu daryt, su vaikais laisvai smile.gif Na- galvokit. Pamaciau siandien tas aguonas ir dabar bijau, kad tik nenuzydetu iki gero oro hihihi.gif
QUOTE(Anasko @ 2008 06 21, 19:31)
jjhsdhugasudgsdhgkyfgyeyg  doh.gif  doh.gif  doh.gif  issiunciau 17.mazdaug30 doh.gif  doh.gif  doh.gif

moderatore mato, kada tu patalpinai wink.gif
Papildyta:
QUOTE(Sansara @ 2008 06 21, 19:35)
tiesa, anekdotinė situacija, jei nebūtų liūdna.  doh.gif visose mano foto masinėse, kur po krikšto prie altoriaus nusifotografavo visi - kunigėlis suuu diiiiiiideliais ragais  doh.gif už jo nugaros Ašros vartų Marijos paveikslas, o ji ten ant mėnulio. tai tas mėnulis toookiu kunigėliui ragus užlipino........

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2008 06 21, 19:18)
Vilnietes, davai darom meet'a kita savaite kai geras oras. Kvieciu i savo apylinkes. smile.gif Per gatve pagriuves namas, toks senas senas, tada su masina pavaziavus karjeras, toliau rugiu laukas, toliau dyyydelis aguonu rugiageliu laukas. Kas uz????

aš už , bet tik penktadienį mirksiukas.gif parašysu tel nr. mirksiukas.gif

Sansara, aš pritariu Laputaitei dėl banto, jei nenori jo kadre, tai jau kirpk visai mirksiukas.gif O antroj kadravimo norisi kitokio, erdvės norisi kairėje, o ne dešinėje, bet nuotaika puiki ir tai viską atperka thumbup.gif

labai džiaugčiausi jei nukeltumėt ND terminą, nes kitą savaitę ar be šansų spėt, o pabandyt labai noriu unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smiltis: 21 birželio 2008 - 18:51
Sansara, kirpčiau tą bantuko likutį, na būtų šiek tiek pakaušis nukąstas biggrin.gif

Anasko, gerai Stebuklė sako, turbūt pamiršai išsiųsti patvirtinimui.

Tiesa, pamiršau pasigirti - jau turiu5D blush2.gif Dabar fotografavimas su 50-uku vienas malonumas - tiek visko telpa bigsmile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
laputaite, baltai pavydžiu ir sveikinu su pirkiniu thumbup.gif tikiuos greit sugrįš investicijos mirksiukas.gif
Atsakyti
Laputaite bigsmile.gif sveikinu!!!! Super zveriukas thumbup.gif Tik pasakyk man tundrai blush2.gif kodel su 50ku telpa g.gif

Mano foto neprieme verysad.gif nes po 17 nusiunciau. Sita norejau ideti

Pirmoji meile
user posted image
Atsakyti

tas 5D kaip supratau, fotikas su pilna matrica (nezinau tiksliai termino kaip tas vadinasi), o musiskiai su nepilna, todel 50-tukas ant ju atrodo kaip 75, o ne tikras 50, kuris ant pilnos matricos apima toki kampa, koki is tiesu apima. nu gal kas protingesniais terminais ir tiksliau dar tau paaiskins.

o nuotrauka smagi, su nuotaika. siek tiek kliuna berniuko pakausiukas. ir megztukas rozinis nera jis isdeges, bet kai berniuko gan tamsus rubai tai tas rozinis kazkaip labai sviecia. kaip noreciau juostiniu svelnesniu spalvu ir minkstumo siam kadrui, bet nekreipk demesio irnesakyk.gif

sansara, pirmoj ir man tas bantukas - nei gyvas, nei pakartas. Kirpciau tada jau taip lkad jo visiskai nesimatytu. Siaip israiska ir momentas patinka. Antra - sviesa, judesys gerai. Iki tobulumo truksta visu apmastytu nuotraukos kampu (tas zmogus ar kas pries sienos), bet suprantu, kad "gyva" rengini sunku tobulai fotografiskai suvaldyt.

kazko nieko as nerodai, nors gal visai noreciau. vis zmones zmones pastaruoju metu, ne visu atsiklausiu leidimo, nors tokie pazistami, atrodo, duotu, paskui kankinuos det, nedet doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaziulka: 21 birželio 2008 - 20:59