Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(cafe del mar @ 2008 06 25, 21:48)
niu joooo... apie diafragma ir tt dar ne ka ir nutuokiu
si tema mokomes fotografuoti,tai galvojau,kad cia pataikiau  blush2.gif
pas mane canon 450  ax.gif

Čia pataikei. Kaip tik čia smile.gif Junkis drąsiai ir nebijok klaust.

QUOTE(Dilma @ 2008 06 25, 21:48)
Kitinį turiu. ir noriu dar vieno, šviesesnio blush2.gif . Supratau, kad populiariausias - penkiasdešimtukas. Tik kad panašių charakteristikų Nikkor yra dvigubai brangesnis už kitus doh.gif . Ir irgi be AF - S.

Supratau. Tada nikkor 50-tukas. Jis ne tik populiariausias, bet ir pigiausias.
Už kokius objektyvus nikkor 50 yra brangesnis dvigubai? Gal tu žiūri ne 1,8 o 1,4?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sillwio: 25 birželio 2008 - 22:01
QUOTE(cafe del mar @ 2008 06 25, 22:48)
niu joooo... apie diafragma ir tt dar ne ka ir nutuokiu
si tema mokomes fotografuoti,tai galvojau,kad cia pataikiau  blush2.gif
pas mane canon 450  ax.gif
4u.gif Sveika. Junkis prie musu, ismokti nesunku, bet reikia fotografuoti, fotografuoti, ir dar karta lotuliukas.gif fotografuoti, kaip sake tovarisius Leninas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 06 25, 19:32)
man irgi atrodo, kad Canon neturi tokių bėdų  smile.gif .. beje, kaip nekeista, bet va atsisveikinu su savo 40 tuku, jau supakuotas guli.. o apie kitą gamintoją net negalvoju.. prilipo man Nikonas nors tu ką .. o širdis skauda kaip.. man 40 tukas toks mielas buvo.. bijau, kad 80 tukas bus per sunkus  smile.gif

Jei bus sunkus, skambyk, padesim panesti, mes juk draugiski biggrin.gif
Atsakyti
westa, susidėliok pliusus ir minusus. Kaip jau minėjau, mados nepasivysi niekada, o įvertinti pliusus ir minusus gali. Neiškentėsi be fotiko ilgai smile.gif Būsiu Lietuvoj už kokių 10 dienų - 2 sav., duočiau palaužyt.
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 06 25, 22:56)
tai kam tau šviesesnio objektyvo irnesakyk.gif  smile.gif .. naudokis proga kol yra  smile.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(sillwio @ 2008 06 25, 22:56)
Gal tu žiūri ne 1,8 o 1,4?

g.gif gal g.gif ... Jau ir nebepamenu. aciuks.gif už info 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2008 06 25, 22:00)
drinks_cheers.gif
g.gif gal g.gif ... Jau ir nebepamenu. aciuks.gif už info 4u.gif

Kainos skirtumas tarp 50/1,8 ir 50/1,4 milžiniškas. Aš kažkada pasiėmiau 1,8 ir niekada nesigailėjau. Savo kokybe jis atidirba kiekvieną išleistą centą. Fokusuosi, aišku, rankom.
Atsakyti
westa, neapsviecia. su juo tamsu kiaura para... tas nervina nakti fotografuojant. ale kai tai darau ne kas nakti, tai ir ne problema wink.gif be to viska vaizdo ieskiklyje rodo, tai matai islaikymus, diafragmas ir t.t. i kuria puse sukti. o visada kiseneje mobilka pasisviesti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 25 birželio 2008 - 22:08
QUOTE(sillwio @ 2008 06 25, 23:03)
Fokusuosi, aišku, rankom.

O JEI REPORTAZINE FOTO kai nera kada rankomis tuda siuda bigsmile.gif ?
auto naudojat?
Fainas straipsnis apie tai is patyrusio spaudos zmogaus bigsmile.gif naudoja jie Auto rezima tolka tak lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 06 25, 22:59)
mes juk draugiski biggrin.gif

užmiršau jau smile.gif .. laikas būtų kada prisimint mirksiukas.gif

QUOTE(sillwio @ 2008 06 25, 23:00)
westa, susidėliok pliusus ir minusus. Kaip jau minėjau, mados nepasivysi niekada, o įvertinti pliusus ir minusus gali. Neiškentėsi be fotiko ilgai smile.gif Būsiu Lietuvoj už kokių 10 dienų - 2 sav., duočiau palaužyt.

sakai ištversiu tiek smile.gif ...

QUOTE(Sansara @ 2008 06 25, 23:05)
westa, neapsviecia. su juo tamsu kiaura para... tas nervina nakti fotografuojant. ale kai tai darau ne kas nakti, tai ir ne problema wink.gif be to viska ekranelio apacioje rodo, tai matai islaikymus, diafragmas ir t.t.  i kuria puse sukti. o visada kiseneje mobilka pasisviesti smile.gif

va to bijau bliamba... arba leistis avantiūron ir pirkt iš ebėjaus kokio už kokį 100 svarų ir nesigraužt kai erzins ta bėda.. arba.. nu ne man, Svarstyklėm , taip greit apsispręst unsure.gif ..
Atsakyti
o straipsnis FOTO naujausiame zurnale g.gif
Atsakyti
QUOTE(motiejuke @ 2008 06 25, 23:09)
O JEI REPORTAZINE FOTO kai nera kada rankomis tuda siuda bigsmile.gif  ?
auto naudojat?

per tiek laiko, kiek turiu veidrodinį , niekada nė karto nepasinaudojau Auto. nemeluoju unsure.gif beje fokusuot rankom ir naudot Auto - du skirtingi dalykai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 25 birželio 2008 - 22:11
kaip jums si foto? g.gif neapsisprendziu, kazkas traukia, kazkas kliuna. g.gif
user posted image
Atsakyti