Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(luokė @ 2008 06 25, 22:01)

o aš norėčiau užsimint- turiu NIKONUI sigma 30mm, F 1.4... praktiškai nenaudotas. jei kam bus įdomu, brūkštelkit až  ax.gif  (vilniuj)

va šitas pats mylimiausias mano objektyvas wub.gif wub.gif wub.gif visi mano paskutiniai n- kadrų tik su juo daryti wub.gif wub.gif

ai nu neištversiu aš ilgai be fotiko schmoll.gif schmoll.gif .. tik va dabar klausimas - kokį pirkt .. pradėjau mėtytis, o gal visgi 50 tuką.. kaina padori, beveik be nuostolių praeinu, motorčikas vietoj.. sillwiooooo sad.gif sad.gif
Atsakyti
Laba vakara 4u.gif
Noreciau prisijungi prie jusu blush2.gif
Mano pirmieji bandymai blush2.gif

user posted image

user posted image

user posted image
sorry jei per dideles fotkes,nemoku sumazinti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 06 25, 21:05)
va šitas pats mylimiausias mano objektyvas  wub.gif  wub.gif  wub.gif visi mano paskutiniai n- kadrų tik su juo daryti  wub.gif  wub.gif

tai galėtum parekomenduot biggrin.gif stovi pas mane be reikalo, vietą užima. o juk vietoj jo galėčiau nusipirkt sau objektyvą...
Atsakyti
QUOTE(luokė @ 2008 06 25, 22:10)
tai galėtum parekomenduot  biggrin.gif  stovi pas mane be reikalo, vietą užima. o juk vietoj jo galėčiau nusipirkt sau objektyvą...

tai rekomenduoju , rekomenduoju... smile.gif smile.gif smile.gif .. visi ND paskutiniai daryti juo blush2.gif .. nu vienžo geras aparačiux smile.gif

50 tuko Nikono vieną minusą radau... neapsišviečia meniu naktį... Sansara, tiesa?

Cafe de mar šaunu, kad bandai.. tik mano akimis fokusas visose foto ne vietoj,, t.y lyg tie daiktai, kurie turėtų būti ryškūs , mano akimis, nėra ryškūs.. lyg fokusas bėgioja kur pats nori.. bet visko to išmokstama.. fokusas toks dalykas, jį suvaldyt ne visada gaunasi smile.gif

Anasko , ech nu guliat tak guliat.. teks raumenus augintis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 25 birželio 2008 - 21:15
Westa, is manes naudos mazai del patarimo, bet... guliat tak guliat, imk 80 bigsmile.gif ilgiau nenoresi keisti
Atsakyti
va šitas pats mylimiausias mano objektyvas  wub.gif  wub.gif  wub.gif visi mano paskutiniai n- kadrų tik su juo daryti  wub.gif  wub.gif

ai nu neištversiu aš ilgai be fotiko  schmoll.gif  schmoll.gif .. tik va dabar klausimas  - kokį pirkt .. pradėjau mėtytis, o gal visgi 50 tuką..   kaina padori, beveik be nuostolių praeinu, motorčikas vietoj.. sillwiooooo   sad.gif  sad.gif

Westa 50 nebėra pirkti, nebegamina. Aš jį irgi rinkčiausi , jei būtų....

Atradau, kad Canonas tuoj tuoj tures Canon 1000, is paprastesniu ir lengvesniu veidrodoniu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Loreli: 25 birželio 2008 - 21:21
QUOTE(Loreli @ 2008 06 25, 22:19)
Westa 50 nebėra pirkti, nebegamina. Aš jį irgi rinkčiausi , jei būtų....

aš žinau, bet dar galima gaut kur nors smile.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 06 25, 21:21)
aš žinau, bet dar galima gaut kur nors  smile.gif

o kur tas kur nors, nes as irgi noriu? bigsmile.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bald.nomad @ 2008 06 25, 19:37)
Po ilgu kanciu, supratau, kad perku teleobjektyva, nes senatvej kojom zoomint yra blogis. Gal ismanantys patartu, kuo savo pentaxa galiu pamalonint? biudzetas tarp 1-1.500.

Pentax DA 55-300mm. Labai geras biudžetinis telezūmas.

QUOTE(motiejuke @ 2008 06 25, 20:53)
pas mane 2.8 tai nakti  thumbup.gif  bet as uz  2000 unsure.gif  pirkau 16-50 mm

Kiek suprantu, turime dar vieną fotografuojančią su Pentax?

ai nu neištversiu aš ilgai be fotiko  schmoll.gif  schmoll.gif .. tik va dabar klausimas  - kokį pirkt .. pradėjau mėtytis, o gal visgi 50 tuką..  kaina padori, beveik be nuostolių praeinu, motorčikas vietoj.. sillwiooooo  sad.gif  sad.gif

Ne, neverta dabar pirkti D50. Nebent visai pusvelčiui. D80 geriau. Ergonomika geresnė, vaizdo ieškiklis geresnis, AF geresnis, galų gale net ir nuotraukų kokybė geresnė.

QUOTE(cafe del mar @ 2008 06 25, 21:05)
sorry jei per dideles fotkes,nemoku sumazinti  doh.gif

Nuotraukų dydis man kaip tik, man dažnai nepatinka kitų mažytės foto.
Atsakyti
Sveiki visi. Nuotraukas aptarėt išsamiai, taigi pasakyti daugiau neturiu ką. Užsikasiau darbais - paskutinės dienos prieš atostogas ir tada... Ech smile.gif Gyvenu atostogomis.

ai nu neištversiu aš ilgai be fotiko  schmoll.gif  schmoll.gif .. tik va dabar klausimas  - kokį pirkt .. pradėjau mėtytis, o gal visgi 50 tuką..  kaina padori, beveik be nuostolių praeinu, motorčikas vietoj.. sillwiooooo  sad.gif  sad.gif

Aš pirkčiau D50. Man nieko jame netrūksta. D80 irgi geras aparatas (daugeliu parametrų lenkia D50), bet D50 funkcijų ir 6 mpix man asmeniškai daugiau, negu reikia. Triukšmauja jis mažai. Fokusuoja pakankamai greitai, wb grybauja labai retai. Aš jau 2,5 metų fotografuoju ir, jei nusprogtų maniškis, o naujų dar būtų galima nusipirkti, pirkčiau D50 vėl.
Atsakyti
Žiūrau žiūrau, ir, kadangi šiandien kakystai patarimų vakaras, tai užklausiu ir aš blush2.gif . Ar Nikonui 40 galima penkiasdešimtuką objektyvą pirkti tik Nikkor, ar tiktų ir kiti aalogiški, tik pigesni g.gif . Westa, kokį tu ten turėjai? aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2008 06 25, 21:29)
Žiūrau žiūrau, ir, kadangi šiandien kakystai patarimų vakaras, tai užklausiu ir aš blush2.gif . Ar Nikonui 40 galima penkiasdešimtuką objektyvą pirkti tik Nikkor, ar tiktų ir kiti aalogiški, tik pigesni g.gif . Westa, kokį tu ten turėjai? aciuks.gif

Dima, čia aš keletas lapų atgal viso šito labai klausinėjau. Nikonui D40 geriausia obketyvai AF-S, o tokių pasrinkimas mažas ir brangus
Atsakyti