Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Sansara @ 2008 06 25, 18:18)
Loreli, atrodo Canon tokiu problemu neturi. ir pigiausi ju Canon 350 D, 400 D, 450 D muset turi viska.  g.gif bent jau apie Canon to niekada nebuvo mineta. beje, ju optika kiek pigesne. nors kitinio kokybe prastesne, nei kitinio nikonui. bet pvz ju 50tukas f/1.8 kainuoja 299, o nikono toks pats 499....  mirksiukas.gif kol neturi jokio fotoaparato. gali ivertinti ir tai. kai jau isigyji viena, tada sunku bus perlipti ant kito  rolleyes.gif

o klausti ar geriau Canon ar Nikon turbūt būtų baisiai neprotinga bigsmile.gif ir sukeltų skyrelyje bangas biggrin.gif Einu pasižvalgyti į Canonus

QUOTE(Anasko @ 2008 06 25, 19:44)
Mano eos400 tikrai ta varikliuka turi mirksiukas.gif  Nicona, niekad nelaikiau rankose, todel negaliu pasakyti skirtuma, bet mano fotikas man liuks rolleyes.gif

Ačiū už nuomonę
Atsakyti
Degute, mastau apie pasimeetinima penktadieni, nes Smiltis tada VLN bus smile.gif Idomu, kada jai geriausias laikas ax.gif

O siaip, tai pazoras, atvaziavo viena mamyte pas mane su vaikais, sako cia mano vaikai buvo Struciu veisykloj... ir ka jus manot, ta veisykla, kur vyksta ekskursijos, nuo manes per gatve ohmy.gif Kokia geda doh.gif blush2.gif
Tik ten reik is anksto rezervuotis laika.
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 06 25, 18:32)
man irgi atrodo, kad Canon neturi tokių bėdų  smile.gif .. beje, kaip nekeista, bet va atsisveikinu su savo 40 tuku, jau supakuotas guli.. o apie kitą gamintoją net negalvoju.. prilipo man Nikonas nors tu ką .. o širdis skauda kaip.. man 40 tukas toks mielas buvo.. bijau, kad 80 tukas bus per sunkus  smile.gif

Suprantu toki jausma, man kazkada buvo didele nostalgija mobiliam telefonui, nors keiciau i geresni... O 80tukas tau patiks, pamatysi mirksiukas.gif

QUOTE(Anasko @ 2008 06 25, 19:44)
Man labai nepatinka, kai mano nuomone nepriima, ar ji nepopuliari  gun_smilie.gif
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Nu Mylia kaip parasei, tai vos nuo kedes nenugriuvau lotuliukas.gif

lotuliukas.gif tikejaus kad reakcija bus panasi biggrin.gif drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Loreli @ 2008 06 25, 19:53)
o klausti ar geriau Canon ar Nikon turbūt būtų baisiai  neprotinga  bigsmile.gif ir sukeltų skyrelyje bangas  biggrin.gif  Einu pasižvalgyti į Canonus
Ačiū už nuomonę

Bangu matyt nesukeltu, nes abi firmos geros. As pries pirkdama irgi cia ilindau pasiklausti, sake ir tie, ir tie geri, palaikyk rankoj ir ziurek, kuris labiau limpa. As labiau linkstu prie Nikon'u (Anasko, ir vel nepyk biggrin.gif ) , bet siaip dar laaabai daug priklausys nuo taves, kaip vienu ar kitu fotoaparatu naudosies mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Stebukle @ 2008 06 25, 19:58)
[color=plum]O siaip, tai pazoras, atvaziavo viena mamyte pas mane su vaikais, sako cia mano vaikai buvo Struciu veisykloj... ir ka jus manot, ta veisykla, kur vyksta ekskursijos, nuo manes per gatve ohmy.gif Kokia geda doh.gif  blush2.gif

Idomu. Struciai va moka ir taip papozuoti, kai prieini per arti... smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Mylia @ 2008 06 25, 21:10)

Idomu. Struciai va moka ir taip papozuoti, kai prieini per arti... smile.gif

user posted image

Tu cia buvus gal?
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2008 06 25, 20:58)
[color=plum]O siaip, tai pazoras,

pala, o kame pazoras unsure.gif

QUOTE(Mylia @ 2008 06 25, 21:10)
Suprantu toki jausma, man kazkada buvo didele nostalgija mobiliam telefonui, nors keiciau i geresni... O 80tukas tau patiks, pamatysi  mirksiukas.gif
lotuliukas.gif tikejaus kad reakcija bus panasi  biggrin.gif  drinks_cheers.gif
Papildyta:

pasiklausti, sake ir tie, ir tie geri, palaikyk rankoj

labiau linkstu prie Nikon'u

labai graziai aptarnauja Vilbroje, dave palaikyti ir pafotografuoti ir kortele nauja idejom, objektyvus pakeite, kol nusprendziau koki imti, koks patiko itt thumbup.gif

ir as jau lotuliukas.gif tongue.gif

Papildyta:
Mylia, geras kadras, tik tie perdegimasi, fonas hmm ,kazkoks pastatas uz strucio bigsmile.gif bet cia ne vertinimui idejai g.gif bigsmile.gif
gyvunu, pauksciu , struciu kazkaip dar neteko fotografuoti gamtoje biggrin.gif
aa, arklius tik Kernaveje teko uzvakar thumbup.gif
Atsakyti
kad jau apie objektyvus kalba...
žiūrau vilbroj 50 canonui. 50mm f/1.8 EF II- 299 lt, 50mm f/1.4 EF USM- 1099 Lt. kainų skirtumas akivaizdus. ir mąstau- ar objektyvų skirtumas irgi toks didelis? ae tas papildomas varikliukas tiek daug lemia? gal pasižaidimui, pasipratinimui pradžiai užteks pigesnio?
Atsakyti
QUOTE(luokė @ 2008 06 25, 21:33)
žiūrau vilbroj 50 canonui. 50mm f/1.8 EF II- 299 lt, 50mm f/1.4 EF USM- 1099 Lt. kainų skirtumas akivaizdus. ir mąstau- ar objektyvų skirtumas irgi toks didelis? ae tas papildomas varikliukas tiek daug lemia? gal pasižaidimui, pasipratinimui pradžiai užteks pigesnio?

šiaip 1,4 ir 1,8 diafragma turi skirtumą.. bent jau mano akimis .. bet pažaidimui tikrai užtenka ir 1,8

iškeliavo mano Nikoniukas verysad.gif verysad.gif .. dabar abstinensija man be fotiko ..
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 06 25, 20:39)
šiaip 1,4 ir 1,8 diafragma turi skirtumą.. bent jau mano akimis .. bet pažaidimui tikrai užtenka ir 1,8

na, manau, kad skiriasi. bet kol pas mane kitinis, tai skirtumas tikrai didesnis jaučias būtent tarp jų nei tarp dviejų 50 smile.gif
Atsakyti
žiūrau vilbroj 50 canonui. 50mm f/1.8 EF II- 299 lt, 50mm f/1.4 EF USM- 1099 Lt.

plataus kampo ir gan sviesus turetu but, tas 1.4 bigsmile.gif

pas mane 2.8 tai nakti thumbup.gif bet as uz 2000 unsure.gif pirkau 16-50 mm

Atsakyti
Uzteks pigesnio tikrai mirksiukas.gif Pas mane pigesnis ax.gif

QUOTE(westa @ 2008 06 25, 21:39)
iškeliavo mano Nikoniukas  verysad.gif  verysad.gif .. dabar abstinensija man be fotiko ..
Westa, tu greiciau pirk sau 80 o tai vel dingsi unsure.gif
Atsakyti
tai va, ir aš mąstau, kad pabandymui tiks. nes jei ką, nebus taip gaila į lentyną pasidėt.

o aš norėčiau užsimint- turiu NIKONUI sigma 30mm, F 1.4... praktiškai nenaudotas. jei kam bus įdomu, brūkštelkit až ax.gif (vilniuj)
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 06 25, 21:39)
iškeliavo mano Nikoniukas  verysad.gif  verysad.gif .. dabar abstinensija man be fotiko ..

mirksiukas.gif tai jau greit cia galima suorganizuoti.. mirksiukas.gif
kas del pirkimo, o del pardavimo visad sunkiau doh.gif
Atsakyti