Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Grethenn @ 2008 06 25, 14:35)
1. Na va dar keli bandymai, truputi kitas kadras ir atspalviai kiti.

2. o va to fono suliet daugiau nebegalejau, reiks man taupyt kitam objektyvui  blink.gif

1. Man vienareiksmiskai pirmoji foto labiau patinka, ryskesne, rakursas irgi labai patinka, idomiai atrodo. Zodziu visai vykes bandymas smile.gif

2. del foto suliejimo 50-tukas yra kazkas tokio po kitinio wub.gif nors siaip savo kitini irgi megstu ir gerbiu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(westa @ 2008 06 25, 14:42)
aha, galvoju visgi 80 griebt  mirksiukas.gif

Niu tai smagus pirkinys nusimato thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mylia @ 2008 06 25, 17:11)
1. Man vienareiksmiskai pirmoji foto labiau patinka, ryskesne, rakursas irgi labai patinka, idomiai atrodo. Zodziu visai vykes bandymas smile.gif

2. del foto suliejimo 50-tukas yra kazkas tokio po kitinio  wub.gif nors siaip savo kitini irgi megstu ir gerbiu smile.gif
Aciu, labia malonu 4u.gif

O su 50tuku maciau foto wub.gif ir galiu pasakyt ner jau taip ir blogai rankom fokusuot, tas auto pastoviai nuklysta, as su juo nesusitvarkau, fotkinant makro ypac kai daug objektu (pvz rugiu) tenka rankiniu fokusuot. bet kadangi prastai su pinigeliais, planuoju jamt uz 130lt zieda zenito objektyvams, va tada tai pasizaisiu
laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 06 25, 07:27)
Loreli  g.gif jei is vienos parduotuves, tai gal pirmasis rinkinys sidabrines spalvos  body? sidabrines spalvos body visada buna kiek pigesnis nei juodas. nes ji retai kas perka, nes "ne lygis" buna su sidabriniu fotiku, kuris atrodo kaip muiline  blush2.gif o gal iskisineja blykstes, kuri tikrai nera ypatinga kazkuo ir nelabai ja apsimoka pirkti siaip. atsikrato sandeliu turinio gal uzsigulejusio g.gif

Sansara, ačiū už atsakymą. Reiks pasižiūrėt

Dar truputį pakankinsiu jus savo klausimais, jei leisit blush2.gif O sakykit , kurie iš Canon viedrodinių turi tą varikliuką savyje (autofokusavimo), kad paskiau tiktų bet kokie objektyvai?
Atsakyti
eeee, as su keistu pasiulymu smile.gif gal kas nori siandien/dabar isvaryt i miesta ka nors pafotografuot biggrin.gif ilgi vakarai, sviesus. drasiau keliese wink.gif man vakaro sviesa senamiestyje labai grazi ir siaip. mano vaikas paskutinis vakaras tremtyje. tai vat turiu laiko taip sakant dar si vakara blush2.gif tai kas nori 20 val susitikti prie katedros biggrin.gif

Loreli, atrodo Canon tokiu problemu neturi. ir pigiausi ju Canon 350 D, 400 D, 450 D muset turi viska. g.gif bent jau apie Canon to niekada nebuvo mineta. beje, ju optika kiek pigesne. nors kitinio kokybe prastesne, nei kitinio nikonui. bet pvz ju 50tukas f/1.8 kainuoja 299, o nikono toks pats 499.... mirksiukas.gif kol neturi jokio fotoaparato. gali ivertinti ir tai. kai jau isigyji viena, tada sunku bus perlipti ant kito rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 06 25, 19:18)

Loreli, atrodo Canon tokiu problemu neturi. ir pigiausi ju Canon 350 D, 400 D, 450 D muset turi viska.  g.gif bent jau apie Canon to niekada nebuvo mineta. beje, ju optika kiek pigesne. nors kitinio kokybe prastesne, nei kitinio nikonui. bet pvz ju 50tukas f/1.8 kainuoja 299, o nikono toks pats 499....  mirksiukas.gif kol neturi jokio fotoaparato. gali ivertinti ir tai. kai jau isigyji viena, tada sunku bus perlipti ant kito  rolleyes.gif

man irgi atrodo, kad Canon neturi tokių bėdų smile.gif .. beje, kaip nekeista, bet va atsisveikinu su savo 40 tuku, jau supakuotas guli.. o apie kitą gamintoją net negalvoju.. prilipo man Nikonas nors tu ką .. o širdis skauda kaip.. man 40 tukas toks mielas buvo.. bijau, kad 80 tukas bus per sunkus smile.gif
Atsakyti
Canono objektyvai tikrai visi su varikliukais, kai pirkau daug aiskinausi, prisimenu si aspekta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 06 25, 18:32)
man irgi atrodo, kad Canon neturi tokių bėdų  smile.gif .. beje, kaip nekeista, bet va atsisveikinu su savo 40 tuku, jau supakuotas guli.. o apie kitą gamintoją net negalvoju.. prilipo man Nikonas nors tu ką .. o širdis skauda kaip.. man 40 tukas toks mielas buvo.. bijau, kad 80 tukas bus per sunkus  smile.gif

mirksiukas.gif neliudek. pirmoji meile - visada liks pirmaja biggrin.gif o kitas gal praktiskesnis bus, galingesnis, protingesnis wink.gif as savo D50 iki mirties (jo) istikima busiu (nors slapta pasizvalgau i kitu puse biggrin.gif) lotuliukas.gif
bet aciu dievui, tada dar neistrauke to varikliuko, o ir siaip, tai puikus fotikas wub.gif
o viskas kito - yra ipratimo reikalas. jei pripranti TAI rasti kazkokioje vietoje, tai nervina, kad toje TO nebera biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 06 25, 19:42)

bet aciu dievui, tada dar neistrauke to varikliuko, o ir siaip, tai puikus fotikas  wub.gif

jei ne tas nelemtas motoriukas, arba teisingiau jo nebuvimas - nebūčiau keitus,, net ir dabar sakiau, jei pirkėjas ūmai persigalvos, tai bus tikrai paskutinis kartas, kai noriu jį pakeist smile.gif .. vadinas - takaja sudba .. smile.gif
Atsakyti
Del fotiko svorio - kai pirkau savo 100-ini pentaxa, kilnojau ir 10-uka. Maniau - ne, kazkoks gremezdiskas, kazkoks neteisingas. Dabar suprantu, kad tik pripratimo reikalas, o 10-ukas kuo puikiauisiai guletu rankoj, jau 100-inis labai mazas ir lengvas atrodo.

Po ilgu kanciu, supratau, kad perku teleobjektyva, nes senatvej kojom zoomint yra blogis. Gal ismanantys patartu, kuo savo pentaxa galiu pamalonint? biudzetas tarp 1-1.500.
Atsakyti
QUOTE(Anasko @ 2008 06 25, 14:28)
MotiejukeNorisi nukirpti is kaires iki moters ir berniuko, ir kad butu kiek ryskiau 4u.gif

kadangi su PS nuotrauka nepatobulinau, tai taip ir parodziau jum originala biggrin.gif
kazkaip stengiuosi fotografuoti, kad su PS nekoreguot bigsmile.gif
aciuk uz nuomone.. g.gif

QUOTE(Sansara @ 2008 06 25, 15:20)
Grethen, atspalvi pati pasirink. mes matysim varianta ir ji vertinsim. o sioje foto manau kadravimas ir kokybe svarbiau nei spalvu siltumas wink.gif
cia silta ar salta spalva neisgelbes wink.gif

4u.gif pritariu..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo motiejuke: 25 birželio 2008 - 19:40
QUOTE(Mylia @ 2008 06 25, 15:32)
Na va dvi priesingos nuomones biggrin.gif Is siu dvieju man artimesne Sansaros (Anasko, nepyk biggrin.gif ), kad per ryskus antrasis planas.
As tai pastaruoju metu apskritai nebegaliu ramiai nuotrauku ziureti, taip ir sukasi mintys: kaires perdaug, desines per mazai, tas nukirsta, anas neprasminga ir t. t. ir pan. biggrin.gif Bet sita etapa matyt visi cia dalyvaujantys praeina  doh.gif
Man labai nepatinka, kai mano nuomone nepriima, ar ji nepopuliari gun_smilie.gif
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nu Mylia kaip parasei, tai vos nuo kedes nenugriuvau lotuliukas.gif

QUOTE(Loreli @ 2008 06 25, 19:00)
Sansara, ačiū už atsakymą. Reiks pasižiūrėt

Dar truputį pakankinsiu jus savo klausimais, jei leisit  blush2.gif O sakykit , kurie iš Canon viedrodinių turi tą varikliuką savyje (autofokusavimo), kad paskiau tiktų bet kokie objektyvai?
Mano eos400 tikrai ta varikliuka turi mirksiukas.gif Nicona, niekad nelaikiau rankose, todel negaliu pasakyti skirtuma, bet mano fotikas man liuks rolleyes.gif

Grethen, man pirmas variantas geresnis nei anksciau rodei, tos melynos gelytes labai pagyvina kadra 4u.gif

Atsakyti
Getter, jei pasirodysi ir gali koreguot - prirasyk 54 tema prie pirmo posto - gi pradedami nauja tema kopijuojam, o sitaip ta tema "iskris"...
Atsakyti