Zuzu, istriniau as savo foto nes pasidare geda, kad per 6 menesius taip ir neismokau save vertinti ir fotografuoti, kita karta pasistengsiu netrinti
Bald.Nomad, netrinsiu daugiau is einamos temos
Grethen, norejau vakare pakomentuoti, bet nebuvo galimybes
Stebukle, as greiciausiai nieko nekirpciau, nes be lempos visai nesiziuri
MotiejukeNorisi nukirpti is kaires iki moters ir berniuko, ir kad butu kiek ryskiau
Grethen, dangus ispudingas abiejose foto, antroje labiau patiko, apacia man neidomi pirmoje foto Vnz. antra foto man geresne
Bitukas tavo patiko, kokybiskas ir spalvos geros. Ir gele idomi.(1 variantas)
Degutes katinas patiko, apsvietimas ir spalvos grazios, apacia norisi nukirti
Mylia labai grazus dangus, ir labai patiko apacia kairiojo kampo jei visa tokia butu
O kaip jums si? Jauciu kad truksta kokybes.. ir su spalvom vasariskom as pykstuos, padariau ivairiu atspalviu, saltesnis laukas, siltesnis.. niekaip nesuprantu kaip geriau
QUOTE(Grethenn @ 2008 06 25, 14:02)
O kaip jums si? Jauciu kad truksta kokybes.. ir su spalvom vasariskom as pykstuos, padariau ivairiu atspalviu, saltesnis laukas, siltesnis.. niekaip nesuprantu kaip geriau
O cia kuris variantas: siltesnis ar saltesnis? Ir, beje, dar svarbu kaip tau paciai graziau?
Grethen, atspalvi pati pasirink. mes matysim varianta ir ji vertinsim. o sioje foto manau kadravimas ir kokybe svarbiau nei spalvu siltumas man nepatinka nesutilpusios varpos kaireje puseje. antras planas labai intensyvus ir jis uzgozia siuos gleznus javus. cia silta ar salta spalva neisgelbes
Na va dvi priesingos nuomones Is siu dvieju man artimesne Sansaros (Anasko, nepyk ), kad per ryskus antrasis planas.
As tai pastaruoju metu apskritai nebegaliu ramiai nuotrauku ziureti, taip ir sukasi mintys: kaires perdaug, desines per mazai, tas nukirsta, anas neprasminga ir t. t. ir pan. Bet sita etapa matyt visi cia dalyvaujantys praeina
As tai pastaruoju metu apskritai nebegaliu ramiai nuotrauku ziureti, taip ir sukasi mintys: kaires perdaug, desines per mazai, tas nukirsta, anas neprasminga ir t. t. ir pan. Bet sita etapa matyt visi cia dalyvaujantys praeina
QUOTE(Sea_ @ 2008 06 21, 17:35)
Anasko aciu uz tema
Sansara, isivaizduoju koks dabar idomumas ziurineti kas gavosi ir tvarkyti foto
Noriu kritikos siai foto
Nemielas pasaulis
Sansara, isivaizduoju koks dabar idomumas ziurineti kas gavosi ir tvarkyti foto
Noriu kritikos siai foto
Nemielas pasaulis
Mano neprofes nuomone,tai man super grazu
Na va dar keli bandymai, truputi kitas kadras ir atspalviai kiti. man labai sunku apsisprest, nezinau kas man paciai labiau patinka. labai sunku save vertint objektyviai, uz tat noris patarimo is salies, o kada ta pati girdi is keliu zmoniu, isitikini, kad tikrai vienaip ar kitaip yra geriau
Va dabar matau kad cia antras planas dar ryskesnis, taip, kad gal patiks Anasko, o kitoms ne bet pirma matyt geriausia ir del spalvu ir del rakurso ir del ryskumo... o va to fono suliet daugiau nebegalejau, reiks man taupyt kitam objektyvui
Va dabar matau kad cia antras planas dar ryskesnis, taip, kad gal patiks Anasko, o kitoms ne bet pirma matyt geriausia ir del spalvu ir del rakurso ir del ryskumo... o va to fono suliet daugiau nebegalejau, reiks man taupyt kitam objektyvui
QUOTE(motiejuke @ 2008 06 25, 10:56)
na nenaujas, bet garantijos dar iki lapkričio
QUOTE(Mylia @ 2008 06 25, 11:06)
Oi, Westa. atsiprasau, jau radau atsakyma
aha, galvoju visgi 80 griebt
QUOTE(Stikline @ 2008 06 25, 14:20)
Et, jamčiau westos Nikoniuką, jei turėčiau atliekamų pinigų gal reik savąjį prakalt?
turiu vieną interesantą lyg, ale tu galvok
Saulėlydžiams aš turiu silpnybę .. man visada jie gražūs
QUOTE(Sansara @ 2008 06 25, 16:48)
grethen, visai kita nuotaika foto. antras planas nutolsta ir nebe toks reiksmingas tampa. gelytes spalvotos patraukia demesi. pirma geresne, antra per blanki, geles dingsta. bet dabar desine nebetelpa bet sis variantas man labiau prie sirdies
Na va kaip jus man padedat susivokti. ziurejau ziuejau kad kzkas ne taip, o gi fotkinau is virsaus ir uz tat geles matos! ir visai kitaip ziurisi!..o paciai nedaeina