Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Sea_ @ 2008 06 21, 16:35)
Noriu kritikos siai foto 4u.gif
Nemielas pasaulis

Man itgi pilkoka. Ir trūksta ryškumo. Bet pakontrastinus irgi negerai - akytės susilieja. Ir plaukai nebeišsiskiria.

QUOTE(Stebukle @ 2008 06 21, 19:18)
Vilnietes, davai darom meet'a kita savaite kai geras oras. Kvieciu i savo apylinkes. smile.gif Per gatve pagriuves namas, toks senas senas, tada su masina pavaziavus karjeras, toliau rugiu laukas, toliau dyyydelis aguonu rugiageliu laukas. Kas uz????

Darom, darom bigsmile.gif Tik prašom tiksliau vietą ir laiką apibrėžti. Tiesa - aš su dviem kinderiausiais, nu bet gal kaip nors ax.gif

QUOTE(Anasko @ 2008 06 21, 20:53)
Pirmoji meile

Nugi gražu smile.gif
Man ir trūksta viršugalvio.

QUOTE(westa @ 2008 06 22, 00:19)

aš irgi su vienu kadru.. tiesiog matyt nebegaliu praeit pro tokius kadrus.  g.gif

Įdomiai atrodo. Tik apverstai man nesižiūti. O jei pasukus kaip nors? Dabar viršus sunkesnis. Norisi 180+.. laipsnių - įstrižai, ir kad sunkesnė dalis apačioj liktų.

QUOTE(Gaziulka @ 2008 06 22, 00:56)
mano sios dienos laimejimas. ne westos, bet visgi smile.gif kieno akim WB grybauja? siena is tiesu buvo pilka g.gif

Tas minkštumas priduoda retro nuotaikos nuotraukai ax.gif

QUOTE(ZverisKLP @ 2008 06 22, 17:05)
O as va is zvejybos grizau, bet ne tik zvejojau, bandziau ir kazka pafotkint , nu bet vejas prie Nemuno ziaurus..... is kruvos kadru atrinkau tris sad.gif blush2.gif

Na, man visos kokybiškos, bet su kabliukais. Pirmoji - ne baisiai įdomi. Kamanė ir tiek. Dar ir rakursas kasdienis. Antroje - nereikalingi objektai kadro dešinėje, bet trūksta apačios - nukandai "ūsus" smile.gif Trečioji - vėlgi neypatinga. Ir dar su "zuikiu" ax.gif

QUOTE(Mylia @ 2008 06 22, 18:44)
Ak, tas pasaulis dar toks nepazistamas...

Mielas katinėlis, tik ta mėėėlyna visai čia nereikalinga.

QUOTE(sillwio @ 2008 06 22, 21:16)
Įmetu vieną nuotrauką vietos, į kurią noriu nuvažiuoti sutemus.

O sutemus ten bus kokio nors apšvietimo?

QUOTE(Sea_ @ 2008 06 23, 19:21)
1.Kaip jums si foto? man antras planas trukdo, ar sunku su PS isblurinti fona?

2. ir dar
3.

1. Mamiškas vaizdelis smile.gif Bet išblurinus foną negerai žiūrisi - kažkaip kabo erdvėj vaikutis. Čia jau fotkinant reikėjo.
2. Patiko smile.gif
3. Nematau smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Stebukle @ 2008 06 24, 13:23)
mastau, ta lempa virsuj iskadruoti, ar ji jums nemaiso?

Man norėtusi kirpti lempą ir kiek kairės pusės.

QUOTE(motiejuke @ 2008 06 24, 15:39)
cia Kernaveje, sia nakti  4u.gif

Man ir atrodo, kad reiktų kairės kiek kirpti. Be to trūksta viršaus - moteros trūksta smile.gif

QUOTE(Grethenn @ 2008 06 24, 19:26)
Gal si kart mano dangus kiek geresnis?  verysad.gif

Dangus įdomus. Tik ant žemės vaizdelis nelabai ax.gif

QUOTE(Grethenn @ 2008 06 24, 20:59)
o dabar dedu zadeta bituka..2 variantus. ar lengvesnes spalvos ar sodresnes geriau?  g.gif ir siaip kas gerai kas negerai? smile.gif

Gal antra vos geresnė spalviniu atžvilgiu. Bet kamanė neryški, o pati gėlė ne visa - dešinėj erdvės reiktų.

QUOTE(Grethenn @ 2008 06 25, 00:17)
Labai faina  bigsmile.gif tik pavadinimas netinka  ax.gif ten koks tai karamelinis saldainis po kojom, noretus kzka su juo sieti  ax.gif
ir siknytei truputi erdves, tai vienintele pastaba smile.gif

Dėkui smile.gif Ten ne saldainis, ten akmenukas guli. Katė realiai ten išsigandus. O užupakalis vos tilpo.. zumas kojomis, ne visada norisi judintis iš šiltos vietelės biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(californiagirl @ 2008 06 21, 02:06)

As ateinu su pora portretuku "Sauletas rytas". Komentarai ir kritika laukiami ax.gif

Na, man abi patiko smile.gif Pirmoji savo šiltom spalvom, natūralumu. Antroji - išraiška, šviesos-šešėlių žaismu. Ir abi - kokybe smile.gif

QUOTE(Anasko @ 2008 06 21, 13:20)
Ikeliu foto kritikai unsure.gif  eilinis vaizdas is juros, bet man tai pirmas kartas juros fotografavimas blush2.gif  Fotografavau su 50tuku unsure.gif  Kai pamaciau toki grozi, vos nenusisoviau, kad buvau be teleobjektyvo. Pridejau rausvo filtro, realiai viskas melynai-pilkos spalvos. Ar normaliai ziurisi g.gif

Kam tas rausvas filtras? Jei tikrai Stebuklės variantas panašus į originalą, tai rodyk jį. Man tai daug labiau mėlynai patiko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2008 06 24, 22:44)
Jokiu asmeniskumu!:) tiesiog kai po pertraukos cia atejau, pastebejau, kad idedu foto, o susilaukiu vos vieno kito komentaro, tai pagalvojau ar forume atejo tokia stadija, ar gal tiesiog as nebeidomi, ar reikia kartais paragint jus  ax.gif taip ir padariau  tongue.gif

Manau, nereik visko priimti taip asmeniskai smile.gif As kartais nematau prasmes komentuoti nuotraukos, kai pamatau ja veliau nei kiti ir jau apie ja buna viskas pasakyta, nesinori kartotis. Arba kartais apie konkrecia foto tiesiog nezinau ka protingo pasakyti. Bet cia tikrai nieko asmenisko su autoriumi susijusio smile.gif
Tavo bitutes grazios spalvos, tik tie du variantai man nelabai skiriasi, nors rasei, kad vienas ryskesnis. Fokusas-nefokusas nelabai man kliuna.
Is dvieju vakaro nuotrauku, antra geresne, pirma nelabai kabina spalvomis ar siuzetu, antroje aki patraukia ir islaiko demesi tas stulpas, jei ne jis, nuotrauka jau nebutu tokia idomi.
Siaip sunku saulelydzius fotografuoti miesto, o dar labiau naujuju miegamuju rajonu salygomis, nes daugiabuciu stogai nelabai padeda peizazui. Pas mane ta pati situacija, pro langa matosi nerealaus grozio saulelydziai, bet daugiabuciu stogai juos subuitina... nors vis tiek kartas nuo karto iamzinu, kazkada gausis visa serija "vakaras virs miegamuju rajonu" biggrin.gif

QUOTE(westa @ 2008 06 24, 21:17)
galbūt ką sudomins mano pasiūlymas Nikoniuko ČIA

Atsinaujini technika? bigsmile.gif

QUOTE(Degutė @ 2008 06 24, 23:14)
O čia mano kadriukas:

Labai geros, na man asmeniskai tiesiog puikios, ir tarpusavyje derancios spalvos ir kadravimas patinka. Galima kabintis, kad kaires akies kampukas kazkoks nutamsejes, bet cia jau kabinejimasis. O pavadinima keisciau, nors gal cia kaip ir su mano kaciuku, kai prisimeni situacija ir gyvuna, matai vienoki pavadinima, o kiti, ziuredami foto, mato kitaip.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mylia: 25 birželio 2008 - 07:23
Loreli g.gif jei is vienos parduotuves, tai gal pirmasis rinkinys sidabrines spalvos body? sidabrines spalvos body visada buna kiek pigesnis nei juodas. nes ji retai kas perka, nes "ne lygis" buna su sidabriniu fotiku, kuris atrodo kaip muiline blush2.gif o gal iskisineja blykstes, kuri tikrai nera ypatinga kazkuo ir nelabai ja apsimoka pirkti siaip. atsikrato sandeliu turinio gal uzsigulejusio g.gif

degute, man viena akis kliuna. seselis ja tarsi padvigubina. spalvos ok.
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 06 24, 16:14)
sillwio dėkui.. būtent taip ir mąsčiau.. į 80 tuką pasikeist. manau man per akis jo būtų. taigi patalpinau skelbimą,

o naujas? ir garantijos butu unsure.gif
kazkaip nerizikavau per skelbimus unsure.gif
QUOTE(Žūžū @ 2008 06 24, 16:27)
Perskaiciau viska pavyzdingai ir susinervyjau: KODEL ISIIMAT FOTO? nu jau jei idejot tai palikit visiems pasiziuret, man puses foto nerodo  verysad.gif

Motiejuke, cia komentarams foto ar tiesiog iliustracija postui?  g.gif Jei komentarams tai truksta ryskumo, erdves i virsu ir desine (noretusi tos moteriskutes daugiau), kirpciau ta sujudejusi kairej..

drinks_cheers.gif as irgi daug ko nematau

na, aciu, kaip jau rasiau, cia buvo naktis unsure.gif
dziaugiuosi , kad ir taip gavosi sviesiai , gan delto , kad objektyvas gan sviesus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 06 24, 15:14)
būtent taip ir mąsčiau.. į 80 tuką pasikeist. manau man per akis jo būtų. taigi patalpinau skelbimą, ir kaip tik taip ieškosiu  80 tuko .. ačiū dar kartą už protingą žodį

Oi, Westa. atsiprasau, jau radau atsakyma
Atsakyti
Sveiki visi po svenciu!
ir as tai su priekaistu iskart - na bent jau is einamos temos nuotrauku neimkit! Kazkaip negerai gaunasi - atsijungi porai dienu ir iskrenti is zaidimo...

Viska perziurejau ko priraset, ne veltui laikas ejo, nemazai geru nuotrauku, bet kad viskas pakomentuota, tai nesikartosiu. Beje, Grethen, as cia tau del to dangaus aiskinau, tai dabar tureciau pasakyti, kad antroji geresne 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mylia @ 2008 06 25, 09:20)
Siaip sunku saulelydzius fotografuoti miesto, o dar labiau naujuju miegamuju rajonu salygomis, nes daugiabuciu stogai nelabai padeda peizazui. Pas mane ta pati situacija, pro langa matosi nerealaus grozio saulelydziai, bet daugiabuciu stogai juos subuitina... nors vis tiek kartas nuo karto iamzinu, kazkada gausis visa serija "vakaras virs miegamuju rajonu" biggrin.gif
As tai pro kaimus vaziavau.. ir tokiu nerealiu vaizdu vis pamatau! su trobesiais ar kalvomis, isomiais miskais.. bet vis niekas nesustoja del manes verysad.gif tai ir sian nuotraukas teko pro langa daryti, tikiuos nesimato biggrin.gif
Atsakyti
Va va, as penktadieni vaziuojant i kaima nerealaus grozio lubinu laukus maciau, bet nesustojom... nors kai kiek toliau sustojom trumpam miskelyje, apspito tooookia uodu kaimene...!!! tai noras fotografuoti lubinus labai greitai dingo biggrin.gif

O del saulelydziu... Pvz., cia viena vakara man buvo labai grazus dangus,

user posted image

bet namai... dar anksciau buvo tik daugiabuciu siluetai, tai visai savotiskai atrode, o dabar atsirado ir kranai bei antenos kazkokios doh.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mylia: 25 birželio 2008 - 12:01
QUOTE(Mylia @ 2008 06 25, 13:51)
Na tikrai vertas demesio bigsmile.gif bet jei butu graziai issideste tie kranai, tai butu tokia gresminga ispudinga foto ir man patiktu hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grethenn: 25 birželio 2008 - 12:27
Mylia, visai idomus tavo namai. ypac kairys su kranais wub.gif jei tokiam dangui stambesniu planu jis butu su savo griauciais, butu super smile.gif idomiau nei antena lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mylia @ 2008 06 25, 12:51)

Labai gražu man rolleyes.gif Et, jamčiau westos Nikoniuką, jei turėčiau atliekamų pinigų blush2.gif gal reik savąjį prakalt? g.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2008 06 25, 13:00)
Mylia, visai idomus tavo namai. ypac kairys su kranais  wub.gif jei tokiam dangui stambesniu planu jis butu su savo griauciais, butu super smile.gif idomiau nei antena  lotuliukas.gif

Sakai? Na aciu uz ideja, reikes paekserimentuoti... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mylia: 25 birželio 2008 - 13:25