QUOTE(Sea_ @ 2008 06 21, 16:35)
Man itgi pilkoka. Ir trūksta ryškumo. Bet pakontrastinus irgi negerai - akytės susilieja. Ir plaukai nebeišsiskiria.
QUOTE(Stebukle @ 2008 06 21, 19:18)
Vilnietes, davai darom meet'a kita savaite kai geras oras. Kvieciu i savo apylinkes. Per gatve pagriuves namas, toks senas senas, tada su masina pavaziavus karjeras, toliau rugiu laukas, toliau dyyydelis aguonu rugiageliu laukas. Kas uz????
Darom, darom Tik prašom tiksliau vietą ir laiką apibrėžti. Tiesa - aš su dviem kinderiausiais, nu bet gal kaip nors
QUOTE(Anasko @ 2008 06 21, 20:53)
Pirmoji meile
Nugi gražu
Man ir trūksta viršugalvio.
QUOTE(westa @ 2008 06 22, 00:19)
Įdomiai atrodo. Tik apverstai man nesižiūti. O jei pasukus kaip nors? Dabar viršus sunkesnis. Norisi 180+.. laipsnių - įstrižai, ir kad sunkesnė dalis apačioj liktų.
QUOTE(Gaziulka @ 2008 06 22, 00:56)
mano sios dienos laimejimas. ne westos, bet visgi kieno akim WB grybauja? siena is tiesu buvo pilka
Tas minkštumas priduoda retro nuotaikos nuotraukai
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 06 22, 17:05)
O as va is zvejybos grizau, bet ne tik zvejojau, bandziau ir kazka pafotkint , nu bet vejas prie Nemuno ziaurus..... is kruvos kadru atrinkau tris
Na, man visos kokybiškos, bet su kabliukais. Pirmoji - ne baisiai įdomi. Kamanė ir tiek. Dar ir rakursas kasdienis. Antroje - nereikalingi objektai kadro dešinėje, bet trūksta apačios - nukandai "ūsus" Trečioji - vėlgi neypatinga. Ir dar su "zuikiu"
QUOTE(Mylia @ 2008 06 22, 18:44)
Ak, tas pasaulis dar toks nepazistamas...
Mielas katinėlis, tik ta mėėėlyna visai čia nereikalinga.
QUOTE(sillwio @ 2008 06 22, 21:16)
Įmetu vieną nuotrauką vietos, į kurią noriu nuvažiuoti sutemus.
O sutemus ten bus kokio nors apšvietimo?
QUOTE(Sea_ @ 2008 06 23, 19:21)
1.Kaip jums si foto? man antras planas trukdo, ar sunku su PS isblurinti fona?
2. ir dar
3.
2. ir dar
3.
1. Mamiškas vaizdelis Bet išblurinus foną negerai žiūrisi - kažkaip kabo erdvėj vaikutis. Čia jau fotkinant reikėjo.
2. Patiko
3. Nematau
Papildyta:
QUOTE(Stebukle @ 2008 06 24, 13:23)
mastau, ta lempa virsuj iskadruoti, ar ji jums nemaiso?
Man norėtusi kirpti lempą ir kiek kairės pusės.
QUOTE(motiejuke @ 2008 06 24, 15:39)
Man ir atrodo, kad reiktų kairės kiek kirpti. Be to trūksta viršaus - moteros trūksta
QUOTE(Grethenn @ 2008 06 24, 19:26)
Gal si kart mano dangus kiek geresnis?
Dangus įdomus. Tik ant žemės vaizdelis nelabai
QUOTE(Grethenn @ 2008 06 24, 20:59)
o dabar dedu zadeta bituka..2 variantus. ar lengvesnes spalvos ar sodresnes geriau? ir siaip kas gerai kas negerai?
Gal antra vos geresnė spalviniu atžvilgiu. Bet kamanė neryški, o pati gėlė ne visa - dešinėj erdvės reiktų.
QUOTE(Grethenn @ 2008 06 25, 00:17)
Labai faina tik pavadinimas netinka ten koks tai karamelinis saldainis po kojom, noretus kzka su juo sieti
ir siknytei truputi erdves, tai vienintele pastaba
ir siknytei truputi erdves, tai vienintele pastaba
Dėkui Ten ne saldainis, ten akmenukas guli. Katė realiai ten išsigandus. O užupakalis vos tilpo.. zumas kojomis, ne visada norisi judintis iš šiltos vietelės
Papildyta:
QUOTE(californiagirl @ 2008 06 21, 02:06)
Na, man abi patiko Pirmoji savo šiltom spalvom, natūralumu. Antroji - išraiška, šviesos-šešėlių žaismu. Ir abi - kokybe
QUOTE(Anasko @ 2008 06 21, 13:20)
Ikeliu foto kritikai eilinis vaizdas is juros, bet man tai pirmas kartas juros fotografavimas Fotografavau su 50tuku Kai pamaciau toki grozi, vos nenusisoviau, kad buvau be teleobjektyvo. Pridejau rausvo filtro, realiai viskas melynai-pilkos spalvos. Ar normaliai ziurisi
Kam tas rausvas filtras? Jei tikrai Stebuklės variantas panašus į originalą, tai rodyk jį. Man tai daug labiau mėlynai patiko