Gaziulka man atrodo nėra tokios funkcijos.. galima tik nuotraukas prie mėgstamų
galbūt ką sudomins mano pasiūlymas Nikoniuko ČIA
mažu koks pradedantis susidomės
QUOTE(westa @ 2008 06 24, 21:40)
QUOTE(Stebukle @ 2008 06 24, 22:30)
a joo Grethenn ten dangūs buvo .. vis per tą nenorą cituot žinučių su foto, kad temos neužkraut.. sorry
QUOTE(westa @ 2008 06 24, 22:38)
a joo Grethenn ten dangūs buvo .. vis per tą nenorą cituot žinučių su foto, kad temos neužkraut.. sorry
As pamaniau, tu sia mus abi sumaisei, kad mes abi Gretos
QUOTE(Grethenn @ 2008 06 24, 11:43)
Kaip tais mano foto ir Sansaa, ir Sea ir Anasko praleido.. gaila kai is forumo senbuviu nesulauki komentaru
atsiprasau
Man pirmoje foto spalvos grazesnes,bet pats kadras antros foto patinka labiau
QUOTE(Gaziulka @ 2008 06 24, 20:21)
kad vienodi objektyvai, kitiniai. prie pirmo dar priklauso blykste, bet SB400 ne kazin kas
O įdomu tada kodėl tas su blykste pigesnis nei antras variantas (abu iš vienos parduotuvės)
QUOTE(westa @ 2008 06 24, 23:38)
niekis QUOTE(Stebukle @ 2008 06 24, 23:41)
As pamaniau, tu sia mus abi sumaisei, kad mes abi Gretos
as irgi taip pamaniau QUOTE(Sea_ @ 2008 06 24, 23:45)
atsiprasau
Niekis, tik pasakiau, nes jau nebe pirma ar antra karta pastebiu - tai tas tai anas praleidzia, anksciau taip nebudavo, man labai svarbus jusu visu komentarai kad ir koks sh butu rezkit trumpai tiesiai ir sviesiai! vis geriau nei nieko QUOTE(Grethenn @ 2008 06 24, 22:09)
jau nebe pirma ar antra karta pastebiu - tai tas tai anas praleidzia, anksciau taip nebudavo, man labai svarbus jusu visu komentarai
Grethen, tik nepriimk asmeniskai Man pvz. sunku peizazus komentuoti, todel daznai nieko nesakau...bet ne del to, kad ignoruoju ar nematau... o kartais jau buna prikomentuota nemazai, tai nieko nesakau, nes nenoriu kartotis. Pvz. yra kas mano nuotrauku niekada nekomentuoja, na ir kas...
Is taviskiu foto, man antra labiau- spalviskai mielesne ir siaip labiau aki patrauke
QUOTE(californiagirl @ 2008 06 25, 00:28)
Grethen, tik nepriimk asmeniskai ignoruoju ar nematau... o kartais jau buna prikomentuota nemazai, tai nieko Man pvz. sunku peizazus komentuoti, todel daznai nieko nesakau...bet ne del to, kad nesakau, nes nenoriu kartotis
Jokiu asmeniskumu! tiesiog kai po pertraukos cia atejau, pastebejau, kad idedu foto, o susilaukiu vos vieno kito komentaro, tai pagalvojau ar forume atejo tokia stadija, ar gal tiesiog as nebeidomi, ar reikia kartais paragint jus taip ir padariau
QUOTE(Loreli @ 2008 06 24, 21:55)
O įdomu tada kodėl tas su blykste pigesnis nei antras variantas (abu iš vienos parduotuvės)
neisivaizduoju. paklausk ju. gal tu blyksciu tiesiog niekas nebeperka, o ir fotiko modelis ne itin einamas, tai kaip paskatinimas. o gal tu maisai kazka - idek tiesiogines nuorodas i pasiulymus.
as irgi peizazu nelabai komentuoju, nes moku tik @wow@ arba tiesiog akys praslydo. Tai siuo atveju, matyt praslydo.
Sveiki po švenčių
Sveikinimai visiems Jonams ir Janinoms
Daug prirašėt per poilsio dienas, eisiu skaityt ir komentuot.
O čia mano kadriukas:
kažko baisoka
Sveikinimai visiems Jonams ir Janinoms
Daug prirašėt per poilsio dienas, eisiu skaityt ir komentuot.
O čia mano kadriukas:
kažko baisoka
QUOTE(Degutė @ 2008 06 25, 01:14)
kažko baisoka
Labai faina tik pavadinimas netinka ten koks tai karamelinis saldainis po kojom, noretus kzka su juo sieti ir siknytei truputi erdves, tai vienintele pastaba