Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Anasko @ 2008 06 24, 19:22)
Sansara, turiu toki klausima blush2.gif  kodel tu nededi i kudra foto tavo berniuko su kontriniu apsvietimu, man ji tokia superine, manau ir topose butu ax.gif

matyt ji man nėra tokia gera blush2.gif man tai toks įprastas vaizdas, kad neatrodo, jog dar kažkam gali patikti g.gif pas mus toks kontrinis apšvietimas būna kelis mėnesius pavasarį ir kelis rudenį. ale patikrinimui tavo hipotezės spec įdėsiu. ryt gal mirksiukas.gif
aš iš viso mažai dedu į kūdra. nežinau. azarto nėra, kartais nesuprantu kai kurių balsavimų, kartais pati savo foto vertės nejaučiu g.gif be to gyvenu kaip mėnulio fazės, tai dedu dedu dedu, po to nededu nededu nededu ir vėl dedu dedu dedu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2008 06 24, 19:30)
gal turi fotoreportaza ir apie savo nuotraukas? idomu, kaip tas "ant duobes" atrodo

Aš tai turiu, bet mano nuotraukoje nesimato tos drobės biggrin.gif Tiesiog faktūra drobės ir aptraukta tarsi drobe(turbūt taip ir yra - nžn tos technologijos) ir pati nuotrauka tai kieta, kaip ir kad paveikslai, tapyti ant drobės, tampa kieti.
Atsakyti
Kaip tais mano foto ir Sansaa, ir Sea ir Anasko praleido.. gaila kai is forumo senbuviu nesulauki komentaru verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2008 06 24, 19:26)
Gal si kart mano dangus kiek geresnis?  verysad.gif

Pirmoji nilabai g.gif Su spalvom truputeli ne kas (och tas PS'as). O antroji gera, tokia dramatiska wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZverisKLP: 24 birželio 2008 - 19:45
O man paciai pima daug labiau patinka ax.gif dangus beje panasus ir buvo smile.gif

o dabar dedu zadeta bituka..2 variantus. ar lengvesnes spalvos ar sodresnes geriau? g.gif ir siaip kas gerai kas negerai? smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Grethenn @ 2008 06 24, 20:59)
O man paciai pima daug labiau patinka  ax.gif  dangus beje panasus ir buvo smile.gif

o dabar dedu zadeta bituka..2 variantus. ar lengvesnes spalvos ar sodresnes geriau?  g.gif ir siaip kas gerai kas negerai? smile.gif

Kamane ne fokuse. o tai pagrindinis negerums sad.gif Sunku vejuotu oru fotkint, as kai fotkinau tai laikiau ta ziedyna su viena ranka , bet vistiek nejo niekaip sukomponuot gerai kadro, dar tos bite nenori fotkintis, skraido pirmyn atgal..jmj..
Atsakyti
Grethen, aš dar galvojau apie tavo dangų wink.gif
pirmoje trūko kontrasto. nes spalvos vis tiek nerealios, tai norisi, kad nerealumas būtų stipresnis. (na tikiu, kad toks dangus daugmaž buvo, tiesiog mes dangų ne taip įsivaizduojam dažniausia. ne tokios spalvos)
antra svyra į kairę, bet yra kas dar patraukia dėmesį be dangaus (stulpas ir laidai). todėl antra man įdomesnė.

Mano variantai būtų:

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 24 birželio 2008 - 20:08
QUOTE(ZverisKLP @ 2008 06 24, 22:06)
Kamane ne fokuse. o tai pagrindinis negerums sad.gif Sunku vejuotu oru fotkint, as kai fotkinau tai laikiau ta ziedyna su viena ranka , bet vistiek nejo niekaip sukomponuot gerai kadro, dar tos bite nenori fotkintis, skraido pirmyn atgal..jmj..
na gal truputi ir nefokuse ax.gif dar turiu kruva, paieskosiu ka is ko geriau galiu isspaust smile.gif o as irgi tas kvietkas laikiau! ten toj pievoj milijonai sirsiu ir biciu buvo, neisivaizduoju kaip jos manes nesukando doh.gif jaute kad fotosesijoj dalyvauja biggrin.gif

QUOTE(Sansara @ 2008 06 24, 22:07)
Mano variantai būtų:
Pritariu, tikrai geriau smile.gif aciu
Atsakyti
Dar norėjau pasiteirauti, kuris rinkinys geriau:

1. Fotoaparatas NIKON D40 18-55 KIT +SB400 FLASH

2. NIKON D40 BLACK KIT WITH AF-S 18-55 LENS (šis truputį brangesnis g.gif )

Ar čia objektyvai skiriasi?
Atsakyti
QUOTE(Loreli @ 2008 06 24, 20:16)
Dar norėjau pasiteirauti, kuris rinkinys geriau:

1. Fotoaparatas NIKON D40 18-55 KIT +SB400 FLASH

2. NIKON D40 BLACK KIT WITH AF-S 18-55 LENS  (šis truputį brangesnis g.gif )

Ar čia objektyvai skiriasi?

kad vienodi objektyvai, kitiniai. prie pirmo dar priklauso blykste, bet SB400 ne kazin kas
Atsakyti
Stebukle, man antrasis dangus labiau patinka smile.gif gražios spalvos

Grethen puikus atvirukinis kadras su bitute.. ir kažkaip nebūtinai man ji fokuse prašosi ..

aš irgi už ND pratęsimą 4u.gif 4u.gif .. mažai nuotraukų, tikrai geriau kai yra daugiau..

Sansara turbūt visi daugiau mažiau tokias bangas išgyvena.. smile.gif dedu, dedu, dedu... nededu nededu nededu biggrin.gif
Atsakyti
o kudroj nera funkcijos "padaryti autoriu megstamu" ar kzk panasaus? tik atskirus darbus, matau, galima, autoriu - ne g.gif
Atsakyti