Įkraunama...
Įkraunama...

MODELINAS

Galvojau, kad cia kazkas sena dantu sepetuka sumaste kaip panaudoti, o cia... Ir dar kokia kaina... swoon.gif
As tai va toki naudoju. Truputi dabar gailiuosi, kad akumuliatorini pirkau, bet jau dabar velu biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
merginos as cia biski ne i tema, bet papasakokit kaip jus taip gerai skylutes praduriat. As kol praduriu tai man visa forma issideformuoja. Ka darau ne taip?
Atsakyti
Oho, nu nieko sau prietaisas. O kodel gailiesi, kad ne ta kita, nu kad su akumuliatorium?
Atsakyti
Bjauruska, nu ir aš panašų turiu biggrin.gif Bet šlifavimui man jis netinka ax.gif
Atsakyti
muter-smuter, pamegink atsaldyti modelina ir tada daryti skylutes, bet as tai po kepino daznai darau skylutes.

Morta, gailiuosi, nes nera labai galingas, gana greit issikrauna. Bet vistik labai patogu modelina juo apdirbti, slifuoti, skylutes grezti. Ir nebrangiai mokejau prie viso to biggrin.gif

Jurate, kodel netinka? Mana tai labai faina juo apdirbi krastelius. Aisku, su dideliais pavirsiais sunkiau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bjauruska: 24 birželio 2008 - 15:24
O as kazkokia atsilikus su popierium kankinuos. O kodel Jutarei netinka?
Aj, einu i Senukus terorizuosiu konsultantus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Morta_Morta: 24 birželio 2008 - 15:37
QUOTE(Bjauruska @ 2008 06 24, 16:23)

Jurate, kodel netinka? Mana tai labai faina juo apdirbi krastelius. Aisku, su dideliais pavirsiais sunkiau...

pirmiausia man nepatinka, kad labai stambus ten švitrinis biggrin.gif Na, nebent krašteliams, bet vien dėl jų tingiu jungti biggrin.gif Paskui vis tiek rankytėm su 2000 apdirbti reikia O ir didesniam plotui be šansų - ruožais išvaro. Aš jį nebent naudoju, kai didesniam kiekiui reikia skylutes daryti, pvz., apyrankei ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jutare: 24 birželio 2008 - 15:27
Man ir i Senukus reikia... Lakas i pabaiga. Morta, paklausk ar yra kokio purskiamo akrilinio lako biggrin.gif Taip pripratau prie purskiamo, kad kitokio ir nebenoriu smile.gif
Jurate, o pas mane ne tik svitrinis ten, bet ir antgaliukai su akmenukais, tie labai svelnus (palyginus su svitriniu) smile.gif

Itariu, kad mano darbeliu teks palaukti... Taigi apsiziurejau per velai, kad ant daugumos aukso yra, o pakabuku laikikliai ir auskariuku kilpitues sidarbo spalvos - netiks verysad.gif verysad.gif Reikes dabar auksiniu ieskoti... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bjauruska @ 2008 06 24, 16:35)
Jurate, o pas mane ne tik svitrinis ten, bet ir antgaliukai su akmenukais, tie labai svelnus (palyginus su svitriniu) smile.gif

pas mane irgi yra, skirtingų formų ir stambumo ax.gif Bet... Ai, nekreipkit į mane dėmesio, aš kartais nežinau ko noriu hihihi.gif Turiu dar ir kitokį šlifuoklį, ale ir tas neįtinka biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jutare: 24 birželio 2008 - 15:38
QUOTE(Bjauruska @ 2008 06 24, 16:23)
muter-smuter, pamegink atsaldyti modelina ir tada daryti skylutes, bet as tai po kepino daznai darau skylutes.

o tai po kepimo greziat? Su tokiais aparaciukais kai nuotraukoj?
Atsakyti
QUOTE(muter-smuter @ 2008 06 24, 17:03)
o tai po kepimo greziat? Su tokiais aparaciukais kai nuotraukoj?

Aga, as tu okiu greziu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilija+ @ 2008 06 24, 08:31)
na bent jau aš tai tikrai nežinau kiek išeina karoliukų iš vieno pakelio  g.gif
O tu nusipirk kelis. Jei atliks Fimo tikrai nesuges, o gal dar ka sugalvosi padaryti  4u.gif
O dėl kietumo tai net nežinau  g.gif  Na kiek man kartu buvo nukritę  niekada net neįtrūko. Bet juk nemėtysi tašės smųgiais, tai manau turėtų laikyti  mirksiukas.gif  Sėkmės puošiant tašytę  mirksiukas.gif

QUOTE(Jutare @ 2008 06 24, 09:32)
jeigu apie 1 cm skersmens, tai tikrai nemažai gausis biggrin.gif Kiek tau jų maždaug norisi? biggrin.gif
Jeigu kabinsi ant tašės ir pasiruošusi trankyti hihihi.gif , tada geriau jų nelakuok, o tik nupoliruok biggrin.gif

aciu uz atsakymus, bandysiu kazka gal nurakaliot lotuliukas.gif
Atsakyti