Galvojau, kad cia kazkas sena dantu sepetuka sumaste kaip panaudoti, o cia... Ir dar kokia kaina...
As tai va toki naudoju. Truputi dabar gailiuosi, kad akumuliatorini pirkau, bet jau dabar velu
merginos as cia biski ne i tema, bet papasakokit kaip jus taip gerai skylutes praduriat. As kol praduriu tai man visa forma issideformuoja. Ka darau ne taip?
Oho, nu nieko sau prietaisas. O kodel gailiesi, kad ne ta kita, nu kad su akumuliatorium?
Bjauruska, nu ir aš panašų turiu Bet šlifavimui man jis netinka
muter-smuter, pamegink atsaldyti modelina ir tada daryti skylutes, bet as tai po kepino daznai darau skylutes.
Morta, gailiuosi, nes nera labai galingas, gana greit issikrauna. Bet vistik labai patogu modelina juo apdirbti, slifuoti, skylutes grezti. Ir nebrangiai mokejau prie viso to
Jurate, kodel netinka? Mana tai labai faina juo apdirbi krastelius. Aisku, su dideliais pavirsiais sunkiau...
Morta, gailiuosi, nes nera labai galingas, gana greit issikrauna. Bet vistik labai patogu modelina juo apdirbti, slifuoti, skylutes grezti. Ir nebrangiai mokejau prie viso to
Jurate, kodel netinka? Mana tai labai faina juo apdirbi krastelius. Aisku, su dideliais pavirsiais sunkiau...
O as kazkokia atsilikus su popierium kankinuos. O kodel Jutarei netinka?
Aj, einu i Senukus terorizuosiu konsultantus.
Aj, einu i Senukus terorizuosiu konsultantus.
QUOTE(Bjauruska @ 2008 06 24, 16:23)
pirmiausia man nepatinka, kad labai stambus ten švitrinis Na, nebent krašteliams, bet vien dėl jų tingiu jungti Paskui vis tiek rankytėm su 2000 apdirbti reikia O ir didesniam plotui be šansų - ruožais išvaro. Aš jį nebent naudoju, kai didesniam kiekiui reikia skylutes daryti, pvz., apyrankei
Man ir i Senukus reikia... Lakas i pabaiga. Morta, paklausk ar yra kokio purskiamo akrilinio lako Taip pripratau prie purskiamo, kad kitokio ir nebenoriu
Jurate, o pas mane ne tik svitrinis ten, bet ir antgaliukai su akmenukais, tie labai svelnus (palyginus su svitriniu)
Itariu, kad mano darbeliu teks palaukti... Taigi apsiziurejau per velai, kad ant daugumos aukso yra, o pakabuku laikikliai ir auskariuku kilpitues sidarbo spalvos - netiks Reikes dabar auksiniu ieskoti...
Jurate, o pas mane ne tik svitrinis ten, bet ir antgaliukai su akmenukais, tie labai svelnus (palyginus su svitriniu)
Itariu, kad mano darbeliu teks palaukti... Taigi apsiziurejau per velai, kad ant daugumos aukso yra, o pakabuku laikikliai ir auskariuku kilpitues sidarbo spalvos - netiks Reikes dabar auksiniu ieskoti...
QUOTE(Bjauruska @ 2008 06 24, 16:35)
pas mane irgi yra, skirtingų formų ir stambumo Bet... Ai, nekreipkit į mane dėmesio, aš kartais nežinau ko noriu Turiu dar ir kitokį šlifuoklį, ale ir tas neįtinka
QUOTE(Bjauruska @ 2008 06 24, 16:23)
muter-smuter, pamegink atsaldyti modelina ir tada daryti skylutes, bet as tai po kepino daznai darau skylutes.
o tai po kepimo greziat? Su tokiais aparaciukais kai nuotraukoj?
QUOTE(muter-smuter @ 2008 06 24, 17:03)
o tai po kepimo greziat? Su tokiais aparaciukais kai nuotraukoj?
Aga, as tu okiu greziu
QUOTE(Vilija+ @ 2008 06 24, 08:31)
na bent jau aš tai tikrai nežinau kiek išeina karoliukų iš vieno pakelio
O tu nusipirk kelis. Jei atliks Fimo tikrai nesuges, o gal dar ka sugalvosi padaryti
O dėl kietumo tai net nežinau Na kiek man kartu buvo nukritę niekada net neįtrūko. Bet juk nemėtysi tašės smųgiais, tai manau turėtų laikyti Sėkmės puošiant tašytę
O tu nusipirk kelis. Jei atliks Fimo tikrai nesuges, o gal dar ka sugalvosi padaryti
O dėl kietumo tai net nežinau Na kiek man kartu buvo nukritę niekada net neįtrūko. Bet juk nemėtysi tašės smųgiais, tai manau turėtų laikyti Sėkmės puošiant tašytę
QUOTE(Jutare @ 2008 06 24, 09:32)
jeigu apie 1 cm skersmens, tai tikrai nemažai gausis Kiek tau jų maždaug norisi?
Jeigu kabinsi ant tašės ir pasiruošusi trankyti , tada geriau jų nelakuok, o tik nupoliruok
Jeigu kabinsi ant tašės ir pasiruošusi trankyti , tada geriau jų nelakuok, o tik nupoliruok
aciu uz atsakymus, bandysiu kazka gal nurakaliot