Įkraunama...
Įkraunama...

MODELINAS

QUOTE(Morta_Morta @ 2008 06 24, 13:10)

O kas matet Jutares darbus? Jei ne, lekit i jos tema, ten tokie groziai  doh.gif .

gausi tu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Morta_Morta @ 2008 06 24, 13:10)
Bjauruska, labai  thumbup.gif . Neveltui perfotkinai. Man karoliukai irgi nelabai, bet jie man siaip nepatinka. O gal ne troseli, gal odine virvute, manau, graziai visai atrodytu.
Aj, taip grazu, kad dar noriu parasyt ir paklaust, kaip taip tiksiai forma isejo padaryt? Kaip ten nugaroj tvirtinasi? Ir kaip cia toks rastas isejo? O gal ir auskariukus nufotkinsi? As tai nelabai pakabuku megeja, bet man labai grazu, tai, jauciu, auskariuku gera fotke pamatysiu, tai isvis nugriusiu smile.gif.
O kas matet Jutares darbus? Jei ne, lekit i jos tema, ten tokie groziai  doh.gif .

Aciu blush2.gif
Ojoi, na ir klausimuku prirasei... biggrin.gif
Su forma vargau... Neturejau formeles, tai teko su liniuote matuoti ir pjauti, iskepus dar paslifuoti, palyginti siek tiek. Del rasto, tai jau rasiau Aurelijai - is atlieku cia biggrin.gif Ziadziau su Mokume tenchnika, daug atlieku liko. Jas iskociojau i viena blyna, po to ji supjausciau juostelemis. Kiekviena juostele susukau ir dejau viena salia kitos ir vel viska iskociojau, vat ir isejo toks rastelis. Turiu ir daugiau panasiai padarytu, bet nepabaigti, reik nulakuoti ir panabinti ant ko nors smile.gif
Auskariuku nefotkinsiu, dar nukrisi, po to asakyk kaip uz gera beee.gif
hihihi.gif Juokauju aisku mirksiukas.gif Bandysiu viska perdaryti, tada idesiu, bus proga vel pakritikuoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jutare @ 2008 06 24, 13:59)
gausi tu  cool.gif

Oj negausiu, oj negausiu. assa.gif sokiai.gif

Bjauruska, aciu uz instrukcijas, dekis visus savo gaminius ir fotkink, as prisesiu, nesijaudink smile.gif
Atsakyti
Idesiu, kai tik padarysiu smile.gif
Atsakyti
Oj, ziurekit, koki smailika radau smagu, i Bjauruska nesa truputi smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Morta_Morta: 24 birželio 2008 - 14:08
Morta, geriau čia netauškus, parodyk ką nors biggrin.gif
Aš interneto platybėse pasiklydau doh.gif Ir kas man liepė ten šiandien lyst... Darbų kalnai, o nieko daryt negaliu doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Nieko neturiu, vakar dariau auskarus, tokie grazus, nu tokie grazus, bet darydama skylutes sulaiziau, tai ir ismeciau abu. unsure.gif O del Interneto, tai labai zinau, ka tai reiskia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Morta_Morta @ 2008 06 24, 15:24)
Nieko neturiu, vakar dariau auskarus, tokie grazus, nu tokie grazus, bet darydama skylutes sulaiziau, tai ir ismeciau abu.  unsure.gif O del Interneto, tai labai zinau, ka tai reiskia smile.gif

nu o tai kažkaip nupjauti tos vietos neišėjo, kur nulūžo? g.gif Gal paskubėjai išmesti mastau.gif biggrin.gif

jetau, kiek visko norisi išbandyti doh.gif Kiek gražumynų visokių radau wub.gif Kai ką nebe pirmą kartą matau, bet vis tiek nenustoju stebėtis biggrin.gif
Papildyta:
va, kokį šlifuoklį radau tongue.gif Jaučiu, man jo gali reikėt mastau.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Jutare @ 2008 06 24, 15:48)
nu o tai kažkaip nupjauti tos vietos neišėjo, kur nulūžo? g.gif Gal paskubėjai išmesti mastau.gif biggrin.gif

jetau, kiek visko norisi išbandyti doh.gif Kiek gražumynų visokių radau wub.gif Kai ką nebe pirmą kartą matau, bet vis tiek nenustoju stebėtis biggrin.gif
Papildyta:
va, kokį šlifuoklį radau tongue.gif Jaučiu, man jo gali reikėt mastau.gif

user posted image

O kiek kastuoja? Galvoju, ka cia Jutare, rolleyes.gif dantu sepetukus rodo. biggrin.gif
Nea, neisejo, supykau ir ismeciau, gal ir galima butu ten kazkaip trupuciuka pakeist, bet nieko, padarysiu dar nauju.
Atsakyti
QUOTE(Morta_Morta @ 2008 06 24, 15:59)
O kiek kastuoja? Galvoju, ka cia Jutare,  rolleyes.gif  dantu sepetukus rodo.  biggrin.gif

aha, panašu biggrin.gif
su siuntimu apie 40 žalių biggrin.gif
Atsakyti
Tai dar galima gyvent, kazi, ar man jo net labai-labai nereik mastau.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Morta_Morta @ 2008 06 24, 16:05)
Tai dar galima gyvent, kazi, ar man jo net labai-labai nereik  mastau.gif  hihihi.gif

hah.gif
jeigu sugalvosiu, kad man labai jo reik, šūktelsiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jutare: 24 birželio 2008 - 15:08