Gal dabar geriau matysis...
na va, dabar matosi, kad gražu
Nescafe, nieko nežinau apie tą iš hobbyhol
Nescafe, nieko nežinau apie tą iš hobbyhol
Aciu
Man labai gražus Bjauruskos papuosalas, bet karoliukų nedėčiau
QUOTE(eMAr @ 2008 06 24, 12:57)
Man labai gražus Bjauruskos papuosalas, bet karoliukų nedėčiau
aš irgi
pagal plana ten turejo buti plonas trosas, bet per plonas jis...
Bjauruska, labai . Neveltui perfotkinai. Man karoliukai irgi nelabai, bet jie man siaip nepatinka. O gal ne troseli, gal odine virvute, manau, graziai visai atrodytu.
Aj, taip grazu, kad dar noriu parasyt ir paklaust, kaip taip tiksiai forma isejo padaryt? Kaip ten nugaroj tvirtinasi? Ir kaip cia toks rastas isejo? O gal ir auskariukus nufotkinsi? As tai nelabai pakabuku megeja, bet man labai grazu, tai, jauciu, auskariuku gera fotke pamatysiu, tai isvis nugriusiu .
O kas matet Jutares darbus? Jei ne, lekit i jos tema, ten tokie groziai .
Aj, taip grazu, kad dar noriu parasyt ir paklaust, kaip taip tiksiai forma isejo padaryt? Kaip ten nugaroj tvirtinasi? Ir kaip cia toks rastas isejo? O gal ir auskariukus nufotkinsi? As tai nelabai pakabuku megeja, bet man labai grazu, tai, jauciu, auskariuku gera fotke pamatysiu, tai isvis nugriusiu .
O kas matet Jutares darbus? Jei ne, lekit i jos tema, ten tokie groziai .
Bjauruska grazumelis , a cia kaip daryta
Morta, galvojau ir taip, bet odine virvele kiek per stora, bijau, kad neiseis paplatinti skylutes...
Aurelija, cia vadinasi sekmingas atlieku panaudojimas Veliau parodysiu nuo ko atliko...
Aurelija, cia vadinasi sekmingas atlieku panaudojimas Veliau parodysiu nuo ko atliko...
QUOTE(Bjauruska @ 2008 06 24, 12:30)
Morta, galvojau ir taip, bet odine virvele kiek per stora, bijau, kad neiseis paplatinti skylutes...
o jei įverti kokį ploną valą, nu ką nors stipraus, bet kad galuose išeitų kilputes padaryti, o tada ant virvutės per tas kilputes? Nu man jis toks gražus
eMAr, aciu
Na, o del pakabinimo dar galvosiu...
Na, o del pakabinimo dar galvosiu...
Kokių čia grožių galima pamatyt
Jūsų auskarai mane vilioja prasidurti ausis
Jūsų auskarai mane vilioja prasidurti ausis