Įkraunama...
Įkraunama...

MODELINAS

Gal dabar geriau matysis... g.gif

user posted image
Atsakyti
na va, dabar matosi, kad gražu bigsmile.gif

Nescafe, nieko nežinau apie tą iš hobbyhol ax.gif
Atsakyti
Aciu blush2.gif
Atsakyti
Man labai gražus Bjauruskos papuosalas, bet karoliukų nedėčiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(eMAr @ 2008 06 24, 12:57)
Man labai gražus Bjauruskos papuosalas, bet karoliukų nedėčiau  blush2.gif

aš irgi ax.gif
Atsakyti
pagal plana ten turejo buti plonas trosas, bet per plonas jis...
Atsakyti
Bjauruska, labai thumbup.gif . Neveltui perfotkinai. Man karoliukai irgi nelabai, bet jie man siaip nepatinka. O gal ne troseli, gal odine virvute, manau, graziai visai atrodytu.
Aj, taip grazu, kad dar noriu parasyt ir paklaust, kaip taip tiksiai forma isejo padaryt? Kaip ten nugaroj tvirtinasi? Ir kaip cia toks rastas isejo? O gal ir auskariukus nufotkinsi? As tai nelabai pakabuku megeja, bet man labai grazu, tai, jauciu, auskariuku gera fotke pamatysiu, tai isvis nugriusiu smile.gif.
O kas matet Jutares darbus? Jei ne, lekit i jos tema, ten tokie groziai doh.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Morta_Morta: 24 birželio 2008 - 12:13
Bjauruska grazumelis wub.gif , a cia kaip daryta rolleyes.gif
Atsakyti
Morta, galvojau ir taip, bet odine virvele kiek per stora, bijau, kad neiseis paplatinti skylutes...

Aurelija, cia vadinasi sekmingas atlieku panaudojimas biggrin.gif Veliau parodysiu nuo ko atliko...
Atsakyti
QUOTE(Bjauruska @ 2008 06 24, 12:30)
Morta, galvojau ir taip, bet odine virvele kiek per stora, bijau, kad neiseis paplatinti skylutes...

Aurelija, cia vadinasi sekmingas atlieku panaudojimas biggrin.gif Veliau parodysiu nuo ko atliko...

o jei įverti kokį ploną valą, nu ką nors stipraus, bet kad galuose išeitų kilputes padaryti, o tada ant virvutės per tas kilputes? blush2.gif Nu man jis toks gražus blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eMAr: 24 birželio 2008 - 12:32
eMAr, aciu smile.gif
Na, o del pakabinimo dar galvosiu... g.gif
Atsakyti
Kokių čia grožių galima pamatyt wub.gif rolleyes.gif
Jūsų auskarai mane vilioja prasidurti ausis hihihi.gif
Atsakyti