Įkraunama...
Įkraunama...

MODELINAS

Sveikutes
Vilija, simpatiski darbeliai, tokie gana paprastuciau, bet tikrai simpatiskis. net nezinau, kurie labiau patiko. Siaip juoda megstu, bet tu melynu labai faina tokia platejanti forma. Tik man nelabai grazu, kai tos skylutes matosi, tiesiog nelabai tvarkingai atrodo. gal jei zinai is anksto kokias kilputes naudoji, reiketu paderint ir skylutes, kad ju po to nesimatytu, kazkokiu kampu trupuciuka gal daryti skylutes, ne tiesiai.

Elika, del Klaipedos, tai tiksliai nezinau, atrodo, Klaipedoj yra artmanija, tai ten tikrai turetu buti. Tai pat pasizvalgytis rankdarbiu parduotuvese, Vilniuje, tai tokiose irgi daznai buna fimo, ir Ofice1 buna. O jei nerasit, tai pradziai galima keleta gabaliuku pabandymui ir is rankdarbiai.com su kitom cackom uzsisakyt, ar is tikru spalvu tiesiai. Pirmam puslapy, Ita buvo idejus nuoroda i ju psl.
O ta darbeli is spalvoto to modelino tai ir neuzrodet? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Morta_Morta: 23 birželio 2008 - 15:22
Elika klaipedoj tikrai artmanija yra ir tikrai jie ten turi fimo, o dar tai tikru spalvu produkcija prekiauja net tris adresai nurodyti, tai skambiniesi pas juos ir klausi http://www.tikrosspa... ar turi ar neturi mirksiukas.gif ir dar lieka rankdarbiu parduotuves internetines, kur jau galima uzsisakyti, tik va rytoj idomu kaip su tom parduotuviu darbo laiku g.gif
Atsakyti
QUOTE(Morta_Morta @ 2008 06 23, 16:20)
Sveikutes
Vilija, simpatiski darbeliai, tokie gana paprastuciau, bet tikrai simpatiskis. net nezinau, kurie labiau patiko. Siaip juoda megstu, bet tu melynu labai faina tokia platejanti forma. Tik man nelabai grazu, kai tos skylutes matosi, tiesiog nelabai tvarkingai atrodo. gal jei zinai is anksto kokias kilputes naudoji, reiketu paderint ir skylutes, kad ju po to nesimatytu, kazkokiu kampu trupuciuka gal daryti skylutes, ne tiesiai.

Elika, del Klaipedos, tai tiksliai nezinau, atrodo, Klaipedoj yra artmanija, tai ten tikrai turetu buti. Tai pat pasizvalgytis rankdarbiu parduotuvese, Vilniuje, tai tokiose irgi daznai buna fimo, ir Ofice1 buna. O jei nerasit, tai pradziai galima keleta gabaliuku pabandymui ir is rankdarbiai.com su kitom cackom uzsisakyt, ar is tikru spalvu tiesiai. Pirmam puslapy, Ita buvo idejus nuoroda i ju psl.
O ta darbeli is spalvoto to modelino tai ir neuzrodet?  ax.gif

Kad dar nesutvarkiau iki galo ju blush2.gif gi isvaziavau poilsiaut i pajuri tai dabar paieskom banu uzsiimt ax.gif

Aciu, mergaites, bandysiu pasizvalyt,jei bus laiko... tik va, geras klausias, ar dirbs ryt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Morta_Morta @ 2008 06 23, 15:20)
Sveikutes

Na ištikrųjų vargstu kiekvieną kartą su tomis skylutėmis. Kai darau galvoju vienaip suverti paskui jau kitaip išmastau ir t.t. Kad turėčiau graztuka butu daug geriau po kepimo galeciau pasidaryti skylutes, o dabar...............
Atsakyti
sveikos smile.gif

as esu tokia labai nekrpostuole ir siaip rankdarbiu nemegeja, bet atsitiko taip, kad reik LABAI daug spalvotu, ryskiu karoliuku biggrin.gif artmanijoj maciau labai graziu spalvu fimo, tai mastau, kad gal is jo reik pasidaryti. kaip manot, kiek mazdaug iseitu is vieno fimo gabaliuko karoliuku apie 1cm skersmens? jus cia tokios ases visos, tai gal mazdaug zinosit blush2.gif ir dar, ar fimas atsparus smugiams? as cia ant tases galvoju deti tuos karoliukus , taigi bus trankomi visaip jie biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GūGa: 24 birželio 2008 - 00:36
QUOTE(GūGa @ 2008 06 24, 00:34)
sveikos smile.gif

as esu tokia labai nekrpostuole ir siaip rankdarbiu nemegeja, bet atsitiko taip, kad reik LABAI daug spalvotu, ryskiu karoliuku biggrin.gif  artmanijoj maciau labai graziu spalvu fimo, tai mastau, kad gal is jo reik pasidaryti. kaip manot, kiek mazdaug iseitu is vieno fimo gabaliuko karoliuku apie 1cm skersmens?  jus cia tokios ases visos, tai gal mazdaug zinosit  blush2.gif ir dar, ar fimas atsparus smugiams? as cia ant tases galvoju deti tuos karoliukus , taigi bus trankomi visaip jie biggrin.gif

na bent jau aš tai tikrai nežinau kiek išeina karoliukų iš vieno pakelio g.gif
O tu nusipirk kelis. Jei atliks Fimo tikrai nesuges, o gal dar ka sugalvosi padaryti 4u.gif
O dėl kietumo tai net nežinau g.gif Na kiek man kartu buvo nukritę niekada net neįtrūko. Bet juk nemėtysi tašės smųgiais, tai manau turėtų laikyti mirksiukas.gif Sėkmės puošiant tašytę mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(GūGa @ 2008 06 24, 01:34)
sveikos smile.gif

as esu tokia labai nekrpostuole ir siaip rankdarbiu nemegeja, bet atsitiko taip, kad reik LABAI daug spalvotu, ryskiu karoliuku biggrin.gif  artmanijoj maciau labai graziu spalvu fimo, tai mastau, kad gal is jo reik pasidaryti. kaip manot, kiek mazdaug iseitu is vieno fimo gabaliuko karoliuku apie 1cm skersmens?  jus cia tokios ases visos, tai gal mazdaug zinosit  blush2.gif ir dar, ar fimas atsparus smugiams? as cia ant tases galvoju deti tuos karoliukus , taigi bus trankomi visaip jie biggrin.gif

jeigu apie 1 cm skersmens, tai tikrai nemažai gausis biggrin.gif Kiek tau jų maždaug norisi? biggrin.gif
Jeigu kabinsi ant tašės ir pasiruošusi trankyti hihihi.gif , tada geriau jų nelakuok, o tik nupoliruok biggrin.gif
Atsakyti
Atsiduodu jusu teismui ax.gif Tik su nuotraukom siandien kazkaip nesiseka...

user posted image
Atsakyti
kažkas gražaus, bet norėtųsi aiškesnio vaizdelio lens.gif biggrin.gif
Atsakyti
pioneer.gif kai ti saule normaliai pasirodys - bus biggrin.gif
Atsakyti
Bjauruska niu matosi kad kazkas liabai liabai grazu biggrin.gif tik taip atsidavineji iskarto rolleyes.gif hihihi.gif
Atsakyti
labai noreciau suzioti kaip ta makaronu darymo masina is hobbyholl? Ar tinka ji modelinui? Atsibodo viska rankom daryti, tai labai noreciau pasta machine, bet is uzsienio siustis nelabai noriu... O gal kas zino kur Lietuvoje galima pasta machine nusipirkti? ;/
Atsakyti