Įkraunama...
Įkraunama...

MODELINAS

aga smile.gif g.gif doh.gif
as irgi neisikirtau doh.gif doh.gif , na bet nenuostabu, man siandiena bulves zalios lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ItaBita @ 2008 07 21, 22:16)
Oij Morta patykek manim, nevisada skruostukai bus raudoni, nejuokauk su mikotoksinais  schmoll.gif  schmoll.gif , patikek zinau ka sneku  cool.gif , jie klastingi  unsure.gif  unsure.gif

Oj, matyt, blogai parasiau. As ne pelesius krapstau ir valgau, o duona lotuliukas.gif .
o jei rimtai, tai aciu Dievui, ne taip daznai tenka. Aciu, Itule, uz rupesti.
Atsakyti
panos, mes tuoj temuke damusime smile.gif

tai ka astidarines nauja tema idekita ta filmuka kur as radau inete smile.gif manau naujokem tikrai jis pagelbes smile.gif ax.gif

va jis
Atsakyti
nu nezinau Jutare ar as tiek kantrybes turesiu ta ranka atkalinet unsure.gif
sita....reiks kazkaip plaktis prie taves ir prasyt kad to purskiamo prigriebtum ir man...jei kada ieskosi sau blush2.gif
Atsakyti
siaip dar del to purskiamo, tai vienas experimentas dar vyksta,
mane kazkada Juste yzklause ar negelsta smile.gif
tai as nezinau ar negelsta, dar laukiu, apipurskiojau viena visikai balta daikta ir laukiu g.gif pagels ar ne smile.gif
kolkas tris savaites laikosi , negelsta, ale vat dar vis laukiu kaip bus po menesio po 3, ziuresiu.

tai is karto perspeju jus kad po to kai prisipirksite po 20 buteliuku o paaiskes kad gelsta g.gif ax.gif manes nekatintumete tongue.gif
tiesa ir kvapas jo truputi smirdiskesnis nei fiminio lako smile.gif

taip kad siulau isbandyti pirma ir spresti kaip jums jis pacioms ax.gif ax.gif
Atsakyti
Opa, tik dabar pastebejau, kad tavo zmogeliukas dantis rodo. blink.gif
Atsakyti
Ita,jeigu jau lakas gelsta,tai jis pagelsta is karto kai visiskai isdziuna...taip kad siulau nebelaukti biggrin.gif jei nepagelto tai ir nebepagels biggrin.gif tiesa.o jis vandens pagrindu? paprastai gelsta tie dvikomponentiniai,o vandeniniai nelabai turetu gels g.gif

morta jis netik dantis rodo akis varto ale ir rura krapsto tongue.gif atrodo..... :rolleyes:aj dar ir liezuvi rodo bigsmile.gif zodziu toks priplaukes mano zmogeliukas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo o-pa-pa: 21 liepos 2008 - 21:50
QUOTE(o-pa-pa @ 2008 07 21, 22:22)

sita....reiks kazkaip plaktis prie taves ir prasyt kad to purskiamo prigriebtum ir man...jei kada ieskosi sau blush2.gif

ok biggrin.gif

QUOTE(ItaBita @ 2008 07 21, 22:29)
manes nekatintumete tongue.gif

o tai ką mums daugiau kaltinti, jeigu ne tave? umn.gif hihihi.gif

QUOTE(Morta_Morta @ 2008 07 21, 22:30)
Opa, tik dabar pastebejau, kad tavo zmogeliukas dantis rodo.  blink.gif

hah.gif išsigandai? lotuliukas.gif
Atsakyti
ka tik verinuka sioki toki suveriau...dar liko apyranke karsta.gif
Atsakyti
kadangi ji plauti reikia su vaitspiritu tai manau, kad su vandeniu sitas lakas nieko bendra neturi smile.gif

o siaip tai jisai skirtas aliejines tapybos paveikslams uzbaigti smile.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti