aga
as irgi neisikirtau , na bet nenuostabu, man siandiena bulves zalios
QUOTE(ItaBita @ 2008 07 21, 22:16)
Oij Morta patykek manim, nevisada skruostukai bus raudoni, nejuokauk su mikotoksinais , patikek zinau ka sneku , jie klastingi
Oj, matyt, blogai parasiau. As ne pelesius krapstau ir valgau, o duona .
o jei rimtai, tai aciu Dievui, ne taip daznai tenka. Aciu, Itule, uz rupesti.
nu nezinau Jutare ar as tiek kantrybes turesiu ta ranka atkalinet
sita....reiks kazkaip plaktis prie taves ir prasyt kad to purskiamo prigriebtum ir man...jei kada ieskosi sau
sita....reiks kazkaip plaktis prie taves ir prasyt kad to purskiamo prigriebtum ir man...jei kada ieskosi sau
siaip dar del to purskiamo, tai vienas experimentas dar vyksta,
mane kazkada Juste yzklause ar negelsta
tai as nezinau ar negelsta, dar laukiu, apipurskiojau viena visikai balta daikta ir laukiu pagels ar ne
kolkas tris savaites laikosi , negelsta, ale vat dar vis laukiu kaip bus po menesio po 3, ziuresiu.
tai is karto perspeju jus kad po to kai prisipirksite po 20 buteliuku o paaiskes kad gelsta manes nekatintumete
tiesa ir kvapas jo truputi smirdiskesnis nei fiminio lako
taip kad siulau isbandyti pirma ir spresti kaip jums jis pacioms
mane kazkada Juste yzklause ar negelsta
tai as nezinau ar negelsta, dar laukiu, apipurskiojau viena visikai balta daikta ir laukiu pagels ar ne
kolkas tris savaites laikosi , negelsta, ale vat dar vis laukiu kaip bus po menesio po 3, ziuresiu.
tai is karto perspeju jus kad po to kai prisipirksite po 20 buteliuku o paaiskes kad gelsta manes nekatintumete
tiesa ir kvapas jo truputi smirdiskesnis nei fiminio lako
taip kad siulau isbandyti pirma ir spresti kaip jums jis pacioms
Opa, tik dabar pastebejau, kad tavo zmogeliukas dantis rodo.
Ita,jeigu jau lakas gelsta,tai jis pagelsta is karto kai visiskai isdziuna...taip kad siulau nebelaukti jei nepagelto tai ir nebepagels tiesa.o jis vandens pagrindu? paprastai gelsta tie dvikomponentiniai,o vandeniniai nelabai turetu gels
morta jis netik dantis rodo akis varto ale ir rura krapsto atrodo..... :rolleyes:aj dar ir liezuvi rodo zodziu toks priplaukes mano zmogeliukas
morta jis netik dantis rodo akis varto ale ir rura krapsto atrodo..... :rolleyes:aj dar ir liezuvi rodo zodziu toks priplaukes mano zmogeliukas
QUOTE(o-pa-pa @ 2008 07 21, 22:22)
ok
QUOTE(ItaBita @ 2008 07 21, 22:29)
o tai ką mums daugiau kaltinti, jeigu ne tave?
QUOTE(Morta_Morta @ 2008 07 21, 22:30)
Opa, tik dabar pastebejau, kad tavo zmogeliukas dantis rodo.
išsigandai?
ka tik verinuka sioki toki suveriau...dar liko apyranke
kadangi ji plauti reikia su vaitspiritu tai manau, kad su vandeniu sitas lakas nieko bendra neturi
o siaip tai jisai skirtas aliejines tapybos paveikslams uzbaigti
o siaip tai jisai skirtas aliejines tapybos paveikslams uzbaigti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.