Sveikutės,
Kažkur tai paslaptingai visos dingę
tai gi iseigines
oras geras ....
oras geras ....
kam iseigines, o kam ir darbas
sekmadieni?
na tada uzjauciu
o tai kada iseigines buna
na tada uzjauciu
o tai kada iseigines buna
Na, darba padaryt reikia, ir sedi prie kompo pretending to work . Gerai, einu prasivedinsiu ir dirbsiu jau pagaliau. O tamsta galetu dar koki kosmini darbeli idet.
Na įdėsiu keletą darbelių Jums pakritikuoti ir bėgsiu į lovytė
Labanaktis
Labanaktis
Vilija, grazus ir originalus darbeliai Man ypac patiko auskariukai su plunksnelem, labai dailus
QUOTE(Bjauruska @ 2008 06 22, 22:13)
Vilija, grazus ir originalus darbeliai Man ypac patiko auskariukai su plunksnelem, labai dailus
ačiū
bet kiek su jais vargau kol nušlifavau, nes piršto odą nušlifavau
Ristina, man atrodo, tai yra ore kietėjantis modelinas
Ristina- tai tikrai ore kietėjantis modelinas (nulipintas figūras palikti savaime išdžiūti keletą parų (laikas priklauso nuo figūrų dydžio, oro temperatūros ...))
Spalvos šito ore džiūvančio būna ruda ir balta .Išdžiūvusias figūras galima šlifuot, dažyt , lakuot. O lipint panašiai kaip iš molio- drėkinant rankas. Išpakuotą modeliną stengtis kuo greičiau sunaudot, nesunaudotą laikyti sandariame maišelyje ar pan. , saugoti , kad neišdžiūtų.
Spalvos šito ore džiūvančio būna ruda ir balta .Išdžiūvusias figūras galima šlifuot, dažyt , lakuot. O lipint panašiai kaip iš molio- drėkinant rankas. Išpakuotą modeliną stengtis kuo greičiau sunaudot, nesunaudotą laikyti sandariame maišelyje ar pan. , saugoti , kad neišdžiūtų.
Sveikutes norejau pasiteirauti, kur butu galima isigyti modelino Klaipedoje? na, cia turiu galvoje fimo modelina, nes ta paprastuti jau isbandziau, nusipirkau ir ta, kuris stingsta ore, bet jo dar nebandziau noretusi pabandyt fimo, ryt aleciau apsidairyt Klaipedoj, ale, nezinau, kur ieskot