Įkraunama...
Įkraunama...

MODELINAS

Sveikutės,
Kažkur tai paslaptingai visos dingę tongue.gif g.gif
Atsakyti
tai gi iseigines smile.gif
oras geras .... smile.gif
Atsakyti
kam iseigines, o kam ir darbas doh.gif
Atsakyti
sekmadieni?

na tada uzjauciu verysad.gif
o tai kada iseigines buna g.gif
Atsakyti
Na, darba padaryt reikia, ir sedi prie kompo pretending to work smile.gif . Gerai, einu prasivedinsiu ir dirbsiu jau pagaliau. O tamsta galetu dar koki kosmini darbeli idet. bigsmile.gif
Atsakyti
Na įdėsiu keletą darbelių Jums pakritikuoti ir bėgsiu į lovytė tongue.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Labanaktis
Atsakyti
Vilija, grazus ir originalus darbeliai mirksiukas.gif Man ypac patiko auskariukai su plunksnelem, labai dailus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Bjauruska @ 2008 06 22, 22:13)
Vilija, grazus ir originalus darbeliai  mirksiukas.gif Man ypac patiko auskariukai su plunksnelem, labai dailus  thumbup.gif

ačiū mirksiukas.gif
bet kiek su jais vargau kol nušlifavau, nes piršto odą nušlifavau doh.gif
Atsakyti
Nusipirkau va toki daikta
user posted image
Patarkit, ar geras. Ir ka tureciau daryti atidariusi pakeli.
Neparasyta kaip kieteja. Kokios spalvos tureciau dar isigyti prie terakotos, kad "nesipjautu". Ir ar reikes lakuoti?
Labai daug klausimu blush2.gif
Bet labai noriu ka nors sukurti is modelino ax.gif
Atsakyti
Ristina, man atrodo, tai yra ore kietėjantis modelinas ax.gif
Atsakyti
Ristina- tai tikrai ore kietėjantis modelinas (nulipintas figūras palikti savaime išdžiūti keletą parų (laikas priklauso nuo figūrų dydžio, oro temperatūros ...))
Spalvos šito ore džiūvančio būna ruda ir balta .Išdžiūvusias figūras galima šlifuot, dažyt , lakuot. O lipint panašiai kaip iš molio- drėkinant rankas. Išpakuotą modeliną stengtis kuo greičiau sunaudot, nesunaudotą laikyti sandariame maišelyje ar pan. , saugoti , kad neišdžiūtų.
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif norejau pasiteirauti, kur butu galima isigyti modelino Klaipedoje? 4u.gif na, cia turiu galvoje fimo modelina, nes ta paprastuti jau isbandziau, nusipirkau ir ta, kuris stingsta ore, bet jo dar nebandziau g.gif noretusi pabandyt fimo, ryt aleciau apsidairyt Klaipedoj, ale, nezinau, kur ieskot ax.gif
Atsakyti