zinai Morta gal tu geriau karts nuo karto is darbo anksciau pasiplauk ir fotkink darbelius natur apsvietime nu zinok tas sviesinimas gi nu spalvas baisiai iskraipo.....skaitau nu ir man siaip tos apdorotos nu nelabai grazu tiknesupyk tiknesupyk va dabar kur imetei fotke simta kart graziau atrodo
miargos miargos kaip as vargstu su tuo laku vandeniniu......jetaujetau pirmakart kai nulakuoju tai kaip ir normaliai,nu antra sluoksni uzdedu ir visas tas lakas kazkoks duobetas pasidaro
o as isitaisiau purskiama
nu znok liuks kaip man patinka aisku prigadinau dar nemazai kol isitreniravau ant mazio darbelio pataikyti uzpurksti ir nepadauginti
bet liuks ir nepasakyciau, kad nors kuom nors prasciau nei tas raudonu kamsteliu
Morta
isties jei cia tas pats darbelis, tada tikrai labai spalvas iskraipo
nors pats dabas
Smilga
man siaip zinok ideja labi faina, tik noretusi truputi kontrasto na arba "neriniai" svieseni o " idaras" tamusu, arba atvirksciai.
bet cia mano skonis nepersu jo, bet kadangi klausei nuomones tai ir pasakiau
P.S. off topic... klausykit panos o man toks klausimas iskilo, o jei bulves sviezias laikyti sviesoje jos pazaliuoja , ar man cia jau akyse siandiena zaliuoja
nu znok liuks kaip man patinka aisku prigadinau dar nemazai kol isitreniravau ant mazio darbelio pataikyti uzpurksti ir nepadauginti
bet liuks ir nepasakyciau, kad nors kuom nors prasciau nei tas raudonu kamsteliu
Morta
isties jei cia tas pats darbelis, tada tikrai labai spalvas iskraipo
nors pats dabas
Smilga
man siaip zinok ideja labi faina, tik noretusi truputi kontrasto na arba "neriniai" svieseni o " idaras" tamusu, arba atvirksciai.
bet cia mano skonis nepersu jo, bet kadangi klausei nuomones tai ir pasakiau
P.S. off topic... klausykit panos o man toks klausimas iskilo, o jei bulves sviezias laikyti sviesoje jos pazaliuoja , ar man cia jau akyse siandiena zaliuoja
QUOTE(Morta_Morta @ 2008 07 21, 21:26)
ale drąsi kokia :
QUOTE(o-pa-pa @ 2008 07 21, 21:34)
miargos miargos kaip as vargstu su tuo laku vandeniniu......jetaujetau pirmakart kai nulakuoju tai kaip ir normaliai,nu antra sluoksni uzdedu ir visas tas lakas kazkoks duobetas pasidaro
galiu du buteliukus vandeninio atiduot, jeigu ranką atkalsi Nes siunčiausi formeles iš užusienio, ir užmačiau, kad jie turi to normalaus lako Nu ir ką - gavau vandeninį
Papildyta:
QUOTE(ItaBita @ 2008 07 21, 21:44)
o as isitaisiau purskiama
prašom su nuotraukom - kur, koks ir t.t. Nes aš jau rezgu mintį iš Amerikos tą Varataną siųstis
aga, žaliuoja
QUOTE(ItaBita @ 2008 07 21, 20:44)
Ne, nu klausyyykitės...kol bilietėlių nėra, gal nors kitaip naudos bus...pažaliavę bulvės ne tik spalviniai neįprastos, bet jose esantis solaninas nuodingas, tad geriau tokio "gėrio" nevartoti...
nu tai bliamba tada ka man daryti
as turejau vilties, kad man cia akyse zalia
ex teks i parde skuosti kol dar dirba
o del lako tai vat jis
o pirkau Meno Muzoje, kaina apie 20-30 lt tiksliai nepamenu, bet turbut arciau 30
siaip iseina labai normaliai, turint mintyje, kad as dar dekupazui naudoju o ir siaip i kaire ir i desne ekperimentams itaskiau o jo vis dar yra
as turejau vilties, kad man cia akyse zalia
ex teks i parde skuosti kol dar dirba
o del lako tai vat jis
o pirkau Meno Muzoje, kaina apie 20-30 lt tiksliai nepamenu, bet turbut arciau 30
siaip iseina labai normaliai, turint mintyje, kad as dar dekupazui naudoju o ir siaip i kaire ir i desne ekperimentams itaskiau o jo vis dar yra
ačiū, Ita Kai būsiu Kaune, reikės nusibelsti į Meno mūzą, mažu ten irgi rasiu
Aha, man irgi atrodo, kad labai iskraipo, dabar va dar prisedau palyginau, tai bus pateisinama prizastis plautis is darbo ir plautis
Ita, tai gal galima ta zaluma iskrastyt, as tai kartais duonoj pelesius iskrapstau ir valgau sau laiminga, ir nieko, gyva-sveika-ir skruostai raudoni, tai gal ir cia galima.
Ita, tai gal galima ta zaluma iskrastyt, as tai kartais duonoj pelesius iskrapstau ir valgau sau laiminga, ir nieko, gyva-sveika-ir skruostai raudoni, tai gal ir cia galima.
QUOTE(Morta_Morta @ 2008 07 21, 22:09)
Oij Morta patykek manim, nevisada skruostukai bus raudoni, nejuokauk su mikotoksinais , patikek zinau ka sneku , jie klastingi
QUOTE(rutaWhite @ 2008 07 21, 22:12)
as tai aerozoliniu kankinausi, bet dabar pasiemiau paprasta, vandens pagrindu kur tinka medienai, tai kai atskiedziu vandeniu, viskas puikiai iseina! valio!
kaip man patinka tokie komentarai