Chimera, man paskutiniai auskarai idomiausi. O pirmi, tai tikrai kosmosas
Va, special for miegutis. Net is darbo pasiploviau anksciau, kad speciau dar dienos metu nufotkint, kad visi grioveliai, nelygumai matytusi, prasom ivertinti, labai stengiausi. Tikrai
dėkui nu tikrai visai kitas vaizdelis ,labai gražūs ir įdomūs miltuoti sausainiukai, gražu
siaip bandymai chimera man irgi gražiausi
siaip bandymai chimera man irgi gražiausi
QUOTE(Jutare @ 2008 07 21, 10:33)
reikės pradėti į parodą bilietukus pardavinėti
Be abejonės, išradingoji kūrėja
Morta_Morta, už bilietus mokėt sutinku, tačiau prieš dedant tokį grožį, žiūriu, ir širdies lašai neprošal
bite, sveika isijungus i musu gretas. Prasom ciupti modelina, kepti ir rodytis. Geriausias vaistas nuo visu sirdies negalavimu
Papildyta:
oj, dabar kitaip i Jutare ir nesikrepsiu.
Papildyta:
QUOTE(bite @ 2008 07 21, 19:16)
Be abejonės, išradingoji kūrėja
QUOTE(Morta_Morta @ 2008 07 21, 18:52)
Chimera, man paskutiniai auskarai idomiausi. O pirmi, tai tikrai kosmosas
Va, special for miegutis. Net is darbo pasiploviau anksciau, kad speciau dar dienos metu nufotkint, kad visi grioveliai, nelygumai matytusi, prasom ivertinti, labai stengiausi. Tikrai
Labai gražu, tokie romantiški
O kaip jus tas kilputės darot, kad pakabint ant kabliuko, nes aš išskirus smeigtuku ir žiedeliu nieko nesugalvoju, o pas jus taip tvarkingai
QUOTE(,2008 07 21, 18:20)
bite, sveika isijungus i musu gretas. Prasom ciupti modelina, kepti ir rodytis. Geriausias vaistas nuo visu sirdies negalavimu
Papildyta:
Papildyta:
Morta_Morta, visa bėda, kad net barbėm devyndarbėm tik viena rankų pora duota vistiek, tad aš bilietukus geriau... , nes tos vienintelės rankelės labai užimtos kitom technikom, bet vis žvilgčioju...
O dėl Jutares...
Man padykę žmonės patinka, bet nereikia taip gal? Juk besižvalgydama daugmaž pažįstu jūsų šauniąją komandą, darbų stilių užtai taip ir pavadinau...
Spausdinkit bilietėlius, nes ir toliau nemokamai žiūrėsiu
QUOTE(bite @ 2008 07 21, 19:46)
Morta_Morta, visa bėda, kad net barbėm devyndarbėm tik viena rankų pora duota vistiek, tad aš bilietukus geriau... , nes tos vienintelės rankelės labai užimtos kitom technikom, bet vis žvilgčioju...
O dėl Jutares...
Man padykę žmonės patinka, bet nereikia taip gal? Juk besižvalgydama daugmaž pažįstu jūsų šauniąją komandą, darbų stilių užtai taip ir pavadinau...
O dėl Jutares...
Ir aš pirksiu ir žiūrėsiu, nes man nelabai išeina , va ir bijau toliau gadint. Vyras pamatė jūsų grožybės ir pasakė man žiūrėt ir mokytis
Nu pagaliau ir aš prisikasiau iki savo modelino, tai "iš akvatų" pakepiau štai ką:
Dabar sakykit, ką apie tai galvojat, o po to jau aš ...
Geriau "gadink", nes čia kaip arbatą gerti į cukrų žiūrint - saldžiau nesidaro
Dabar sakykit, ką apie tai galvojat, o po to jau aš ...
QUOTE(nataliuncik @ 2008 07 21, 18:50)
Ir aš pirksiu ir žiūrėsiu, nes man nelabai išeina , va ir bijau toliau gadint. Vyras pamatė jūsų grožybės ir pasakė man žiūrėt ir mokytis
Geriau "gadink", nes čia kaip arbatą gerti į cukrų žiūrint - saldžiau nesidaro
Morta - tavo visi darbai Mortiski ir labai idomus.
Smilga - nepasakyciau net, kad is modelino, kaip koks kalvystes dirbinys, turejau omeny, kad labai grazus ir idomus.
As einu dar kosmosiniu suktuku pasukinet
Smilga - nepasakyciau net, kad is modelino, kaip koks kalvystes dirbinys, turejau omeny, kad labai grazus ir idomus.
As einu dar kosmosiniu suktuku pasukinet
QUOTE(Morta_Morta @ 2008 07 21, 19:20)
nu jo..... Ir nepamiršk manęs JŪS pavadinti
smilga, nu man tai gražu, įdomiai atrodo
ooooo.....temutei pagyvejimo metas
smagus darbeliai
bilietukus ne pro sal butu pardavinet,"uzsikaltume" pinionzu koki simpoziuma pasidarytume su saslais as visad besidairydama po modelisciu puslapius,su pavydu ziurineju fotkes is ju meet'u man vis atrodo kad jos ten taip fajniai pasibuna,patirtim pasidalina,palipina visos kartu i kruva suejusios, silta,smagu ir jokiu pavydu vat.....
Papildyta:
Morta o cia tie patys auskarai kur pries tai ideti buvo
smagus darbeliai
bilietukus ne pro sal butu pardavinet,"uzsikaltume" pinionzu koki simpoziuma pasidarytume su saslais as visad besidairydama po modelisciu puslapius,su pavydu ziurineju fotkes is ju meet'u man vis atrodo kad jos ten taip fajniai pasibuna,patirtim pasidalina,palipina visos kartu i kruva suejusios, silta,smagu ir jokiu pavydu vat.....
Papildyta:
Morta o cia tie patys auskarai kur pries tai ideti buvo
Smilga, man labai grazus suktukai, as taip nemokeciau, pagalvojau, kad ideciau truputi sidabrines pudros, ar su kokiais sidabriniai dazais pamakaluociau, bet, ziuriu, kitose fotkeje, yra sidabro folijos, ar ko. Tai labai cia tinka tas sendinimo elementas. Siaip, man tokie visokie kaip ten jie vadinasi, raizgyti nelabai, nes ... mmmm , kaip cia issireiskus ... mmmoteriski. bet pats darbelis labai harmoningai atoro, ir tas metalic. Va
Jutarei rodau liezuvi.
opa, aha, tie patys, o ka?
Papildyta:
Kilpos su viela darytos, nieko sudetingo, perlenki, uzsuki, padarai kilpute ir vualia, nezinau, kaip kitaip pasakok, jei neaisku, klausk, bandysiu detaliau . o gal kas su pamokelem pagelbes
Jutarei rodau liezuvi.
opa, aha, tie patys, o ka?
Papildyta:
QUOTE(nataliuncik @ 2008 07 21, 19:44)
Labai gražu, tokie romantiški
O kaip jus tas kilputės darot, kad pakabint ant kabliuko, nes aš išskirus smeigtuku ir žiedeliu nieko nesugalvoju, o pas jus taip tvarkingai
Kilpos su viela darytos, nieko sudetingo, perlenki, uzsuki, padarai kilpute ir vualia, nezinau, kaip kitaip pasakok, jei neaisku, klausk, bandysiu detaliau . o gal kas su pamokelem pagelbes