Įkraunama...
Įkraunama...

MODELINAS

Chimera, man paskutiniai auskarai idomiausi. O pirmi, tai tikrai kosmosas smile.gif
Va, special for miegutis. Net is darbo pasiploviau anksciau, kad speciau dar dienos metu nufotkint, kad visi grioveliai, nelygumai matytusi, prasom ivertinti, labai stengiausi. Tikrai ax.gif
user posted image
Atsakyti
dėkui laugh.gif nu tikrai visai kitas vaizdelis ,labai gražūs ir įdomūs miltuoti sausainiukai, gražu wub.gif
siaip bandymai chimera man irgi gražiausi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jutare @ 2008 07 21, 10:33)
reikės pradėti į parodą bilietukus pardavinėti hihihi.gif

Be abejonės, išradingoji kūrėja mirksiukas.gif 4u.gif

Morta_Morta, už bilietus mokėt sutinku, tačiau prieš dedant tokį grožį, žiūriu, ir širdies lašai neprošal mirksiukas.gif
Atsakyti
bite, sveika isijungus i musu gretas. mirksiukas.gif Prasom ciupti modelina, kepti ir rodytis. Geriausias vaistas nuo visu sirdies negalavimu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(bite @ 2008 07 21, 19:16)
Be abejonės, išradingoji kūrėja mirksiukas.gif  4u.gif

oj, dabar kitaip i Jutare ir nesikrepsiu. hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Morta_Morta @ 2008 07 21, 18:52)
Chimera, man paskutiniai auskarai idomiausi. O pirmi, tai tikrai kosmosas smile.gif
Va, special for miegutis. Net is darbo pasiploviau anksciau, kad speciau dar dienos metu nufotkint, kad visi grioveliai, nelygumai matytusi, prasom ivertinti, labai stengiausi. Tikrai  ax.gif
user posted image

Labai gražu, tokie romantiški ax.gif
O kaip jus tas kilputės darot, kad pakabint ant kabliuko, nes aš išskirus smeigtuku ir žiedeliu nieko nesugalvoju, o pas jus taip tvarkingai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(,2008 07 21, 18:20)
bite, sveika isijungus i musu gretas.  mirksiukas.gif Prasom ciupti modelina, kepti ir rodytis. Geriausias vaistas nuo visu sirdies negalavimu  smile.gif
Papildyta:
oj, dabar kitaip i Jutare ir nesikrepsiu.  hihihi.gif

Morta_Morta, visa bėda, kad net barbėm devyndarbėm tik viena rankų pora duota vistiek, tad aš bilietukus geriau... mirksiukas.gif, nes tos vienintelės rankelės labai užimtos kitom technikom, bet vis žvilgčioju... blush2.gif
O dėl Jutares...
Man padykę žmonės patinka, bet nereikia taip gal? mirksiukas.gif Juk besižvalgydama daugmaž pažįstu jūsų šauniąją komandą, darbų stilių užtai taip ir pavadinau...
Spausdinkit bilietėlius, nes ir toliau nemokamai žiūrėsiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(bite @ 2008 07 21, 19:46)
Morta_Morta, visa bėda, kad net barbėm devyndarbėm tik viena rankų pora duota vistiek, tad aš bilietukus geriau... mirksiukas.gif, nes tos vienintelės rankelės labai užimtos kitom technikom, bet vis žvilgčioju... blush2.gif 
O dėl Jutares...
Man padykę žmonės patinka, bet nereikia taip gal?  mirksiukas.gif Juk besižvalgydama daugmaž pažįstu jūsų šauniąją komandą, darbų stilių užtai taip ir pavadinau...
Spausdinkit bilietėlius, nes ir toliau nemokamai žiūrėsiu rolleyes.gif

Ir aš pirksiu ir žiūrėsiu, nes man nelabai išeina wub.gif , va ir bijau toliau gadint. Vyras pamatė jūsų grožybės ir pasakė man žiūrėt ir mokytis g.gif
Atsakyti
Nu pagaliau ir aš prisikasiau iki savo modelino, tai "iš akvatų" pakepiau štai ką:
user posted image
Dabar sakykit, ką apie tai galvojat, o po to jau aš ...

QUOTE(nataliuncik @ 2008 07 21, 18:50)
Ir aš pirksiu ir žiūrėsiu, nes man nelabai išeina wub.gif , va ir bijau toliau gadint. Vyras pamatė jūsų grožybės ir pasakė man žiūrėt ir mokytis g.gif

Geriau "gadink", nes čia kaip arbatą gerti į cukrų žiūrint - saldžiau nesidaro mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smilga246: 21 liepos 2008 - 18:57
Morta - tavo visi darbai Mortiski ir labai idomus.

Smilga - nepasakyciau net, kad is modelino, kaip koks kalvystes dirbinys, turejau omeny, kad labai grazus ir idomus.

As einu dar kosmosiniu suktuku pasukinet rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Morta_Morta @ 2008 07 21, 19:20)

oj, dabar kitaip i Jutare ir nesikrepsiu.  hihihi.gif

nu jo..... triniti.gif Ir nepamiršk manęs JŪS pavadinti mad.gif laugh.gif

smilga, nu man tai gražu, įdomiai atrodo bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jutare: 21 liepos 2008 - 19:29
ooooo.....temutei pagyvejimo metas biggrin.gif
smagus darbeliai thumbup.gif
bilietukus ne pro sal butu pardavinet,"uzsikaltume" pinionzu koki simpoziuma pasidarytume su saslais lotuliukas.gif as visad besidairydama po modelisciu puslapius,su pavydu ziurineju fotkes is ju meet'u wub.gif man vis atrodo kad jos ten taip fajniai pasibuna,patirtim pasidalina,palipina visos kartu i kruva suejusios, silta,smagu ir jokiu pavydu biggrin.gif vat..... ax.gif
Papildyta:
Morta o cia tie patys auskarai kur pries tai ideti buvo blink.gif
Atsakyti
Smilga, man labai grazus suktukai, as taip nemokeciau, pagalvojau, kad ideciau truputi sidabrines pudros, ar su kokiais sidabriniai dazais pamakaluociau, bet, ziuriu, kitose fotkeje, yra sidabro folijos, ar ko. Tai labai cia tinka tas sendinimo elementas. smile.gif Siaip, man tokie visokie kaip ten jie vadinasi, raizgyti nelabai, nes ... mmmm unsure.gif rolleyes.gif , kaip cia issireiskus ... mmmoteriski. ax.gif bet pats darbelis labai harmoningai atoro, ir tas metalic. Va

Jutarei rodau liezuvi.

opa, aha, tie patys, o ka? unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(nataliuncik @ 2008 07 21, 19:44)
Labai gražu, tokie romantiški  ax.gif
O kaip jus tas kilputės darot, kad pakabint ant kabliuko, nes aš išskirus smeigtuku ir žiedeliu nieko nesugalvoju, o pas jus taip  tvarkingai blush2.gif

Kilpos su viela darytos, nieko sudetingo, perlenki, uzsuki, padarai kilpute ir vualia, nezinau, kaip kitaip pasakok, jei neaisku, klausk, bandysiu detaliau smile.gif. o gal kas su pamokelem pagelbes ax.gif
Atsakyti