Įkraunama...
Įkraunama...

MODELINAS

QUOTE(smilga246 @ 2008 07 20, 18:26)
Atvažiuok į svečius - ir tave išmokysiu.  smile.gif
Iš tikrųjų tai net neieškojau, kaip tik skaitinėjau neujausias žinutes ir žiūriu - kaip tik apie dažymą.
Va dar: apie sulūžusį skėtį - kaip pasidaryti iš jo įrankį modelinui.
O jei reikia ką surasti, tai užeinu va čia. Ten kairėje pusėje yra "metki" - raktiniai žodžiai. Pagal juos dažniausiai ir ieškau, arba viršuje yra paieškos langelis, tik rašyti į jį tai geriausia rusiškai. mirksiukas.gif

as tei net uzsiregistravusi ten,bet turbut jau ir slaptazodi pamirsau doh.gif skaitau,teks mokytis rasyt rusiskai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Morta_Morta @ 2008 07 20, 17:13)
Gaivinu temele su savo naujais menuliais. Ten ketvirtoj fotkej blogoji puse, bet ji man labai patiko.  bigsmile.gif
user posted image

Morta_Morta gražus ,įdomus darbelis smile.gif lygtais ,jei gerai įžiūriu lens.gif jie net nelygūs(paviršius) ,norėtūsi geriau apžiūrėt,bet tavo nuotraukos tokios ,kaip čia aiškiau pasakius g.gif ,tokios švytinčios ,tu jas turbūt jau apdirbus kažkiek,bent jau man norėtūsi ryškesnio vaizdo,be apdirbimo,žodžiu natur....jei supranti ką noriu pasakyti 4u.gif ... lens.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo miegutis: 20 liepos 2008 - 18:18
Morta, gražios naujienos bigsmile.gif Ale man tie pirmieji labiau prie dūšios buvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(miegutis @ 2008 07 20, 19:15)
Morta_Morta gražus ,įdomus darbelis smile.gif lygtais ,jei gerai įžiūriu lens.gif jie net nelygūs(paviršius) ,norėtūsi geriau apžiūrėt,bet tavo nuotraukos tokios ,kaip čia aiškiau pasakius  g.gif ,tokios švytinčios ,tu jas turbūt jau apdirbus kažkiek,bent jau man norėtūsi ryškesnio vaizdo,be apdirbimo,žodžiu natur....jei supranti ką noriu pasakyti  4u.gif ... lens.gif

Aciu, mieguti, as vis fotkinu dirbtinej sviesoj, tai naturoj nuotraukos gaunasi labai tamsios ir neryskios, tai kai paryskinu ir pasviesinu, gaunasi tokios truputi dirtines. Pavirsius, tai nelygus, ten tokie grioveliai, o tarp ju iskilusios linijos eina. Oj, nezinau, ar egrai papasakojau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Jutare @ 2008 07 20, 21:06)
Morta, gražios naujienos bigsmile.gif Ale man tie pirmieji labiau prie dūšios buvo biggrin.gif

4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif

Na, atnesiau savo isgaubimus ir susukimus ax.gif
user posted image
user posted image
dar siaip bandymai
user posted image
user posted image

Man dar problema su itvirtinimais. Tokia kaip situ auskarams man nelabai patinka... Su vielute susukt nemoku blush2.gif Sakiau pabandysiu ikept kilpute, kaip kazkieno maciau, sakykit, ar neissitraukia paskui? g.gif
Atsakyti
o man tas trecias pakabutis grazus... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Margareta @ 2008 07 21, 10:04)
o man tas trecias pakabutis grazus...  bigsmile.gif

Aciu.

Man labai grazus Mortos auskarai thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, visos!
Chimera, man tavo pirmi "suktukai" labai patiko - kosminiai tokie. Mano kolega fizikas visus mokyklos kompus užkišo kosminėmis nuotraukomis, darytomis Hablo teleskopu, tai tavo tie pirmieji man labai "matyti" thumbup.gif Antram tai aš pakeisčiau pakabiklį ir tas paskutinis vinukas gal kiek ilgokas, o šiaip irgi gražus - kosminis. O jei pirkčiau, tai išsirinkčiau trečią pakabuką - man jis gražiausias, kažkuo asocijuojas su Itos "diorais", labai gražios spalvos. Paskutiniai auskariukai irgi įdomūs, tik aš tai žiedelius dėčiau gerokai mažesnius ax.gif

QUOTE(chimera @ 2008 07 21, 08:17)
Man dar problema su itvirtinimais. Tokia kaip situ auskarams man nelabai patinka... Su vielute susukt nemoku  blush2.gif Sakiau pabandysiu ikept kilpute, kaip kazkieno maciau, sakykit, ar neissitraukia paskui?  g.gif

Tokią kilputę user posted image ?
Kilputės tai aš neįkepinėju, nepatikimai man atrodo. Aš pragręžiu skylutę ir patepus kilputės "kojytę" epoksidiniais klijais, įkišu mirksiukas.gif
Atsakyti
Na, viskas, laikas legalizuotis mirksiukas.gif ...nemandagu daugiau žvilgčioti pro durų plyšelį tylomis...nors žado tai pastoviai netekusi esu...nėra kaip ir pasilabinti mirksiukas.gif
Neteko net per metrą matyti fimo, tik grožiuos ir jaučiu, kad išmuš tokia valanda, kai bent pabandysiu, neįmanoma atsilaikyti tokioms grožybėms...
Nepykit, auksarankės, nevardinsiu nei nick'ų, nei darbelių, nes Jūs visos kuriate stebuklus. Tik va chimera trečiojo pakabučio spalvomis mane galutinai apžavėjo...Fantastika 4u.gif šitokia gamtos paletė bigsmile.gif šitoks natūralumas wub.gif
Tačiau ir iki šiol matyti darbai - puikumėlis thumbup.gif
Ačiū jums visoms už tą ilgai trukusią tylią parodą 4u.gif
O kai priklausomybė jau yra, žvilgčiosiu ir toliau blush2.gif ...manau, neprieštarausite? ax.gif
Atsakyti
reikės pradėti į parodą bilietukus pardavinėti hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga246 @ 2008 07 21, 11:13)
Sveikos, visos!
1.Chimera, man tavo pirmi "suktukai" labai patiko - kosminiai tokie. Mano kolega fizikas visus mokyklos kompus užkišo kosminėmis nuotraukomis, darytomis Hablo teleskopu, tai tavo tie pirmieji man labai "matyti"  thumbup.gif
2.Antram tai aš pakeisčiau pakabiklį ir tas paskutinis vinukas gal kiek ilgokas, o šiaip irgi gražus - kosminis.
3.O jei pirkčiau, tai išsirinkčiau trečią pakabuką - man jis gražiausias, kažkuo asocijuojas su Itos "diorais", labai gražios spalvos.
4.Paskutiniai auskariukai irgi įdomūs, tik aš tai žiedelius dėčiau gerokai mažesnius  ax.gif
Tokią kilputę user posted image ?
5.Kilputės tai aš neįkepinėju, nepatikimai man atrodo. Aš pragręžiu skylutę ir patepus kilputės "kojytę" epoksidiniais klijais, įkišu  mirksiukas.gif

1. gal ir kosminiai bet kazkaip padrikai susisuke, nes dar tik pirma kart bandziau, man jie ir atsisuko ir vel susisuko... su zodziu smile.gif
2. nepastebejau, kad taip nusifotkino, ten turi nusileist karoliukas, vienas ilgesni, kai kaba, tai manau nieko blogo, kad neuztvirtintas.
3. Sitas man irgi fainas. Dariau auskarus ir pakabuka, auskarus slifavau pavirsiu, tai issikraipe rastas, visai nebe toks gavosi, apie ka nebuvau pagalvojusi, todel sito nebeslifavau, nes pavirsius buvo lygiausias blush2.gif
4. Nu tai sakau, kad man nepatinka itvirtinimai tokie, bet nieko daugiau neturejau ir neismasciau, man tos ausytes tik pakabukams grazu, o auskarams tai ne schmoll.gif
5. Neturiu graztuko sad.gif bet teks kazka ismastyt ismingesnio su tais itvirtinimais g.gif

Aciu 4u.gif
Papildyta:
Bite - aciu blush2.gif
Atsakyti
vajetau vajetau smile.gif
graziai pasidarbavot megickos per savaitgali thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti