Įkraunama...
Įkraunama...

MODELINAS

Pirma paklausiau, o paskui pagalvojau, kad gal ir turi būti menuliai (tipo menas), o ne mėnuliai.
Atsakyti
man tai superiniai... wub.gif labai labai labai grazus... thumbup.gif gal isduotum paslapti kaip darei pavirsiu???? ax.gif
Atsakyti
aha Morta gerai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
o kiek musu susirinko. Valio!!!
Opa, Gabi, aciu. Gabi, jau kazkada, atrodo rasiau, nieko blatno nera, atspaudai ir dazai.
Atsakyti
viskas aisku:))))o kokie dazai gal gali pasakyti????akriliniais dengi???
Atsakyti
Aha, akriliniai, bet, manau, ir temperiniai turetu tikt.
Atsakyti
aciu labai... mirksiukas.gif
Atsakyti
Va, kaip tik pamoka iš mano mėgstams svetainės, apie dengimą dažais
Atsakyti
QUOTE(smilga246 @ 2008 07 20, 18:03)

smilgele o kaip tu ten viska randi blink.gif bliambacki arba as visai ziopla nu bet nemoku as ten elgtis tam sitam livejournale doh.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga246 @ 2008 07 20, 18:03)

dekui... mirksiukas.gif kokios cia draugiskos... ax.gif bandysiu igyvendinti savo ideja....kai ji bus...ateisiu pasirodyti... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(o-pa-pa @ 2008 07 20, 16:08)
smilgele o kaip tu ten viska randi blink.gif bliambacki arba as visai ziopla nu bet nemoku as ten elgtis tam sitam livejournale doh.gif

Atvažiuok į svečius - ir tave išmokysiu. smile.gif
Iš tikrųjų tai net neieškojau, kaip tik skaitinėjau neujausias žinutes ir žiūriu - kaip tik apie dažymą.
Va dar: apie sulūžusį skėtį - kaip pasidaryti iš jo įrankį modelinui.
O jei reikia ką surasti, tai užeinu va čia. Ten kairėje pusėje yra "metki" - raktiniai žodžiai. Pagal juos dažniausiai ir ieškau, arba viršuje yra paieškos langelis, tik rašyti į jį tai geriausia rusiškai. mirksiukas.gif
Atsakyti
Morta, labai grazu wub.gif

man ir tas zurnalas patinka biggrin.gif tik man labai sunku skaityti rusiskai doh.gif tai as dazniausia tik pavaiksliukus paziuriu o i aprasymus tingiu gilintis blush2.gif
Atsakyti