Pirma paklausiau, o paskui pagalvojau, kad gal ir turi būti menuliai (tipo menas), o ne mėnuliai.
man tai superiniai... labai labai labai grazus... gal isduotum paslapti kaip darei pavirsiu????
aha Morta gerai atrodo
o kiek musu susirinko. Valio!!!
Opa, Gabi, aciu. Gabi, jau kazkada, atrodo rasiau, nieko blatno nera, atspaudai ir dazai.
Opa, Gabi, aciu. Gabi, jau kazkada, atrodo rasiau, nieko blatno nera, atspaudai ir dazai.
viskas aisku:))))o kokie dazai gal gali pasakyti????akriliniais dengi???
Aha, akriliniai, bet, manau, ir temperiniai turetu tikt.
aciu labai...
QUOTE(smilga246 @ 2008 07 20, 18:03)
smilgele o kaip tu ten viska randi bliambacki arba as visai ziopla nu bet nemoku as ten elgtis tam sitam livejournale
QUOTE(smilga246 @ 2008 07 20, 18:03)
dekui... kokios cia draugiskos... bandysiu igyvendinti savo ideja....kai ji bus...ateisiu pasirodyti...
QUOTE(o-pa-pa @ 2008 07 20, 16:08)
smilgele o kaip tu ten viska randi bliambacki arba as visai ziopla nu bet nemoku as ten elgtis tam sitam livejournale
Atvažiuok į svečius - ir tave išmokysiu.
Iš tikrųjų tai net neieškojau, kaip tik skaitinėjau neujausias žinutes ir žiūriu - kaip tik apie dažymą.
Va dar: apie sulūžusį skėtį - kaip pasidaryti iš jo įrankį modelinui.
O jei reikia ką surasti, tai užeinu va čia. Ten kairėje pusėje yra "metki" - raktiniai žodžiai. Pagal juos dažniausiai ir ieškau, arba viršuje yra paieškos langelis, tik rašyti į jį tai geriausia rusiškai.
Morta, labai grazu
man ir tas zurnalas patinka tik man labai sunku skaityti rusiskai tai as dazniausia tik pavaiksliukus paziuriu o i aprasymus tingiu gilintis
man ir tas zurnalas patinka tik man labai sunku skaityti rusiskai tai as dazniausia tik pavaiksliukus paziuriu o i aprasymus tingiu gilintis