Įkraunama...
Įkraunama...

MODELINAS

QUOTE(o-pa-pa @ 2008 07 17, 10:42)
niu i kaip sekesi?

Na, as bandziau suktukus daryt ir isgaubt, tai isgaubimai, mano nepatyrusia akim, gana neblogi, bet suktukai tai tokie, kaip cia pasakius.... rolleyes.gif Na, kai pabaigsiu, parodysiu, galesit ivertint 4u.gif

Dar klausimelis pusiau ne i tema, kokia funkcija fotograzuojat darbelius? g.gif Su muiline tarkim. Man tai kokybiskos foto nesigauna mazu dalykeliu niekaip schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(chimera @ 2008 07 17, 11:20)
Dar klausimelis pusiau ne i tema, kokia funkcija fotograzuojat darbelius?  g.gif  Su muiline tarkim. Man tai kokybiskos foto nesigauna mazu dalykeliu niekaip  schmoll.gif

Naudojama macro funkcija (dažniausiai žymima gėlyte fotoaparate) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ItaBita @ 2008 07 16, 21:36)
aga tokia smile.gif
as nepastebejau smile.gif
bet neskaitau kad siknon smile.gif blush2.gif
tu apvaliu ir kvadratinius turejau smile.gif

man kaip tik norejosi laso sirdeles menulio ir kitokiu smile.gif

Žinai, dar pažiūrėjau į nuotrauką, kur buvai įdėjus - gal tas kur norėjau pirkt buvo čiut čiut kitoks: tavo apskriti du? Man atrodo, kad tame, kur aš mačiau buvo tik vienas ir tas pavingiuotas ir trikampio lygtai nebuvo. Bet gal ir buvo, aš kai pamačiau, kad apskritas ir kvadratinis vingiuoti, tai iš tos zlasties jau ir nebežiūrėjau daugiau. dry.gif O mėnuliukų ir širdučių aš iš TS prisipirkau.

Dar va šiandien dienos nuoroda apie paveiksliukų perkėlimą. Kai atidarinėsi naują temą siūlau įdėti į pirmą žinutę prie visų nuorodų.
Atsakyti
pas rusiukes radau laugh.gif

user posted image
Atsakyti
Man šitas komplektėlis priminė multiką apie vaivorykštę: smile.gif

Kiaulė-taupyklė: Čia kažkas pinigus pametė. Paieškotum. O aš tau, va - sūrio.

Pelytė: Na, duokš. Duokš! Sūrio!
Kiaulė-taupyklė: Sūrio? Sūrio! Lauk iš čia!!!
Atsakyti
chi chi chi koks suris su pyliuko galva biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes, ko tylit? biggrin.gif
chimera, rodyk greiciau savo isgaubimus, ar irgi turiu, bet iki proto turbut negreit davesiu.
Atsakyti
Man tie suriai thumbup.gif , tik peles galva schmoll.gif
Atsakyti
Gal kas galėtų pakonsultuoti, kur būtų galima nusipirkti Kaune pasta machine?
Atsakyti
Gaivinu temele su savo naujais menuliais. Ten ketvirtoj fotkej blogoji puse, bet ji man labai patiko. bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
Gražiai pasidarbavai. Įdomiai atrodo.
Morta, o kodėl jie mėnuliai?
Man kažkodėl asociacijos su maistu... dešra su pelėsiais, ar kažkas pavoliotas miltuose. O blogoji pusė - sena medinė pjaustymo lentutė, kuri labai ilgai nebuvo naudota
Atsakyti
Aciu lotuliukas.gif , su pelesiai man labai patiko thumbup.gif
O menuliai, nes kazkas temelej parase, kad nesa i menuolio akmenis.
Atsakyti