tikrai pigiau
ale man kazkodel nedasuti, kad galima is karto atsiimti
as visada siunciausi ir laukdavau kol pristatys, nors galejau gi nors ir kita diena pasiimti
QUOTE(ItaBita @ 2008 07 15, 19:16)
tikrai pigiau
as visada siunciausi ir laukdavau kol pristatys, nors galejau gi nors ir kita diena pasiimti
O kur atsiimt? Adresiuką į studiją
tai gi as nezinau
sakau, kad as vista, visada siunciausi
sakau, kad as vista, visada siunciausi
Sveikos visos
QUOTE(nataliuncik @ 2008 07 15, 16:21)
Nes čia kurioj temoj rašėt kad yra šių smulkmenėlių "Jūratės akmenėliai", "Silver City", bet šiandien ten buvau, tai išskirus GATAVU papuošaliuku nieko ir nemačiau
JA viskas prie kasos yra, neimanoma nepastebeti, o Akropolio SS tai lyg ir nera furnituros, bet galima rasti Banginyje, taciau pigiausia rankdarbiuose
QUOTE(nataliuncik @ 2008 07 15, 18:15)
O kur jie randasi? Nes saite neradau adresiuko
Atrodo, Ignoto gatvėje, centre
pAprašyk per meilą telefono, susitarsit
Didelis ačiū
QUOTE(nataliuncik @ 2008 07 15, 20:21)
O kur atsiimt? Adresiuką į studiją
čia pažiūrėk
tiesiog padaryk užsakymą internetu ir tada skambink tarkis ,pasakys kokiu adresu atsiimti
QUOTE(chimera @ 2008 07 15, 11:41)
Nuotraukoje šiek tiek matosi nepaslėptas spaustukas, tai aš pagalvojau kad ten užsegimas, tai kilo įtarimas, kad kažkas ne taip - kaip tokius mažus užsegimus užsisegt ant rankos... Aš tai tame karoliuke, kuris bus prie sujungimo padarau šiek tiek didesnę skylutę ir kai jau sukabinu, tai įlašinu klijų ir įstumiu ten spaustuką - kad nesimatytų
Ita, buvau šiandien ir aš Gedimino 9. Tų formelių buvo, bet nepirkau. Labiausiai man norėjosi apskritos, kvadratinės ir trikampės. Nu tokių ir buvo, bet tik kai iš viršaus žiūri, o ta dalis, kur pjauna, tai vingiuota Gerai, kad pastebėjau, o tai būtų pinigai kaip šiknon... Pas tave irgi tokios?
aga tokia
as nepastebejau
bet neskaitau kad siknon
tu apvaliu ir kvadratinius turejau
man kaip tik norejosi laso sirdeles menulio ir kitokiu
as nepastebejau
bet neskaitau kad siknon
tu apvaliu ir kvadratinius turejau
man kaip tik norejosi laso sirdeles menulio ir kitokiu
Labas rytas,
Aha, matosi Aciu uz patarima.
Vakar isbandziau isgaubimus padaryt pagal patarimus
QUOTE(smilga246 @ 2008 07 16, 22:01)
Nuotraukoje šiek tiek matosi nepaslėptas spaustukas, tai aš pagalvojau kad ten užsegimas, tai kilo įtarimas, kad kažkas ne taip - kaip tokius mažus užsegimus užsisegt ant rankos... Aš tai tame karoliuke, kuris bus prie sujungimo padarau šiek tiek didesnę skylutę ir kai jau sukabinu, tai įlašinu klijų ir įstumiu ten spaustuką - kad nesimatytų
QUOTE(chimera @ 2008 07 17, 09:17)
Labas rytas,
niu i kaip sekesi?