Įkraunama...
Įkraunama...

MODELINAS

tikrai pigiau smile.gif
ale man kazkodel nedasuti, kad galima is karto atsiimti doh.gif doh.gif
as visada siunciausi ir laukdavau kol pristatys, nors galejau gi nors ir kita diena pasiimti mirksiukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ItaBita @ 2008 07 15, 19:16)
tikrai pigiau smile.gif
ale man kazkodel nedasuti, kad galima is karto atsiimti  doh.gif  doh.gif
as visada siunciausi ir laukdavau kol pristatys, nors galejau gi nors ir kita diena pasiimti  mirksiukas.gif  doh.gif

O kur atsiimt? Adresiuką į studiją clap.gif
Atsakyti
tai gi as nezinau tongue.gif
sakau, kad as vista, visada siunciausi doh.gif
Atsakyti
Sveikos visos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nataliuncik @ 2008 07 15, 16:21)
Nes čia kurioj temoj rašėt kad yra šių smulkmenėlių  "Jūratės akmenėliai", "Silver City", bet šiandien ten buvau, tai išskirus GATAVU papuošaliuku nieko ir nemačiau

JA viskas prie kasos yra, neimanoma nepastebeti, o Akropolio SS tai lyg ir nera furnituros, bet galima rasti Banginyje, taciau pigiausia rankdarbiuose ax.gif
Atsakyti
QUOTE(nataliuncik @ 2008 07 15, 18:15)
O kur jie randasi? Nes saite neradau adresiuko  blush2.gif

Atrodo, Ignoto gatvėje, centre smile.gif
bigsmile.gif
pAprašyk per meilą telefono, susitarsit smile.gif
Atsakyti
Didelis ačiū notworthy.gif
Atsakyti
QUOTE(nataliuncik @ 2008 07 15, 20:21)
O kur atsiimt? Adresiuką į studiją clap.gif

čia pažiūrėk
tiesiog padaryk užsakymą internetu ir tada skambink tarkis ,pasakys kokiu adresu atsiimti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo miegutis: 16 liepos 2008 - 13:41
QUOTE(chimera @ 2008 07 15, 11:41)
Ant silikoninio siulo suverta.

Nuotraukoje šiek tiek matosi nepaslėptas spaustukas, tai aš pagalvojau kad ten užsegimas, tai kilo įtarimas, kad kažkas ne taip - kaip tokius mažus užsegimus užsisegt ant rankos... doh.gif Aš tai tame karoliuke, kuris bus prie sujungimo padarau šiek tiek didesnę skylutę ir kai jau sukabinu, tai įlašinu klijų ir įstumiu ten spaustuką - kad nesimatytų ax.gif

Ita, buvau šiandien ir aš Gedimino 9. Tų formelių buvo, bet nepirkau. Labiausiai man norėjosi apskritos, kvadratinės ir trikampės. Nu tokių ir buvo, bet tik kai iš viršaus žiūri, o ta dalis, kur pjauna, tai vingiuota dry.gif Gerai, kad pastebėjau, o tai būtų pinigai kaip šiknon... Pas tave irgi tokios?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smilga246: 16 liepos 2008 - 21:02
aga tokia smile.gif
as nepastebejau smile.gif
bet neskaitau kad siknon smile.gif blush2.gif
tu apvaliu ir kvadratinius turejau smile.gif

man kaip tik norejosi laso sirdeles menulio ir kitokiu smile.gif
Atsakyti
Labas rytas,
QUOTE(smilga246 @ 2008 07 16, 22:01)
Nuotraukoje šiek tiek matosi nepaslėptas spaustukas, tai aš pagalvojau kad ten užsegimas, tai kilo įtarimas, kad kažkas ne taip - kaip tokius mažus užsegimus užsisegt ant rankos... doh.gif Aš tai tame karoliuke, kuris bus prie sujungimo padarau šiek tiek didesnę skylutę ir kai jau sukabinu, tai įlašinu klijų ir įstumiu ten spaustuką - kad nesimatytų  ax.gif

Aha, matosi blush2.gif Aciu uz patarima.

Vakar isbandziau isgaubimus padaryt pagal patarimus ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chimera: 17 liepos 2008 - 07:18
QUOTE(chimera @ 2008 07 17, 09:17)
Labas rytas,

Aha, matosi  blush2.gif  Aciu uz patarima.

Vakar isbandziau isgaubimus padaryt pagal patarimus  ax.gif

niu i kaip sekesi?
Atsakyti