Įkraunama...
Įkraunama...

MODELINAS

labas rytas,

Mijaka laaabai grazu bigsmile.gif

Imesiu dar viena is pirmu savo terlioniu, tik dabar suveriau. Nelabai matosi rastas foto, bet nieko ten ir ner mandro smile.gif
user posted image

Papildyta:
user posted image
Atsakyti
Sveikos, visos!
Mijaka, labai gražūs darbeliai. Pasisekė tavo brolienei!
Jutarė teisi, negalima išmesti fimo nė gabalėlio. Net gi visai nevykusį, netinkamą gabalėlį gali panaudoti pvz. kokio štampuko gamybai, ar kaip pagrindą ir aplipdyti tinkamu (aš dažniausiai taip darau su rutuliukais - vidui bet kas, o išorėje aplipdau dešra, ar tinkamos spalvos "blynu") mirksiukas.gif

Chimera, man va tokie "marmaliniai" raštai labai patinka ir spalvos gražios. O tavo šita apyrankė "ant gumos" ar susisega?
Atsakyti
QUOTE(smilga246 @ 2008 07 15, 11:41)
Chimera, man va tokie "marmaliniai" raštai labai patinka ir spalvos gražios. O tavo šita apyrankė "ant gumos" ar susisega?

Man irgi marmaliniai patinka, bet kiek marmaliavau, ziuriu, kad jau man vis panasiai gaunasi, tai jau nebeidomu pasidare, reiks kazka kito sugalvot g.gif
Ant silikoninio siulo suverta.

Rnakdarbiu parduotuveles savininke siandien pastebejo sita apyranke ir isgyre blush2.gif nors nelabai daili mano akim...

Tiesa, norejau paklaust, kaip isgaut simetriskai isgaubta pavirsiu, na pvz kaip pakabuko, auskaru ir pan, maciau labai dailu komplektuka, bet niekaip nesuprantu kaip graziai taip isgaubtas pavirsius ir ar dar reikia slifuot tada ar tik vos vos papoliruot g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
siaip apsidairyk buityje smile.gif
viska galima rasti wink.gif

pvz isgaubimams galima panaudoti alaus skarbonkes dugna smile.gif

ir t.t.
tik paieskok wink.gif
Atsakyti
arba lempute ax.gif
sveikos visos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(o-pa-pa @ 2008 07 15, 14:07)
arba lempute ax.gif
sveikos visos 4u.gif

Labai gera ideja su ta lempute, tik ar neavojinga kepti orkaitej lemutes.
Atsakyti
QUOTE(Morta_Morta @ 2008 07 15, 17:03)
Labai gera ideja su ta lempute, tik ar neavojinga kepti orkaitej lemutes.

o koks cia gali but pavojus? temperatura tai neauksta tongue.gif
Atsakyti
Sveikos SUPER mamytės, visu jūsų papuošaliukai TOKIE nuostabus! thumbup.gif Nu va pagaliau pabaigiau skaityt Modelino temas, bet dar nebandydama, jau sapnuoju kaip dirbsiu su Fimo blink.gif Taigi dabar kažkiek sukaupiu teorinės info, tad ryt BANDYSIU pereit prie praktikos, labai jau knieti nagai išbandyt. Bet gal pirmą išbandyt šį baltą modeliną (tikros spalvos parduoda). Kaip jis? http://www.tikrosspa...p?l=prod&id=407 Nes greitai dukrytės gimtadienis, tai norėčiau padaryt tokia dėžutė su rankyčių ir kojyčių antspaudais blush2.gif
Ir dar kilo vienas klausimėlis vilnietėm, ar jus visus tos užsegimus ir t.t. užsakinėjot rankdarbiuose ar vis dėl to parduotuvėse perkat? Nes čia kurioj temoj rašėt kad yra šių smulkmenėlių "Jūratės akmenėliai", "Silver City", bet šiandien ten buvau, tai išskirus GATAVU papuošaliuku nieko ir nemačiau
Atsakyti
siaip tai cia yra kur rodei man regis ore kietejantis modelinas smile.gif
as su juo nelabai dirbu, tai nelabai ka ir galiu pasakyti, zodziu cia ne fimas

o del tu uzsegimu, tai jos pasisleousios stalciuse laiko smile.gif
rekia klausiti ir prasyti, kad istrauktu ir parodytu tuo visus uzsegimus wink.gif

Atsakyti
QUOTE(ItaBita @ 2008 07 15, 18:19)
siaip tai cia yra kur rodei man regis ore kietejantis modelinas smile.gif
as su juo nelabai dirbu, tai nelabai ka ir galiu pasakyti, zodziu cia ne fimas

o del tu uzsegimu, tai jos pasisleousios stalciuse laiko smile.gif
rekia klausiti ir prasyti, kad istrauktu ir parodytu tuo visus uzsegimus wink.gif

Tai pirksiu ir Fimo spalvotus, o rankytėm turbūt ir tas turi tikt? Dar noriu rėmeliu, magnetuku, papuošalu pridaryt... P doh.gif ažiūrėjus į pamokas, atrodo kad taip lengva, bet kaip bus, pamatysiu.
Ačiū 4u.gif O aš kažkaip tai nesugalvojau paklaust, jos dar tokios užimtos buvo blush2.gif Tai ir Akropolyje tada turi būt?
Atsakyti
QUOTE(nataliuncik @ 2008 07 15, 19:43)
Tai pirksiu ir Fimo spalvotus, o rankytėm turbūt ir tas turi tikt? Dar noriu rėmeliu, magnetuku, papuošalu pridaryt... P doh.gif ažiūrėjus į pamokas, atrodo kad taip lengva, bet kaip bus, pamatysiu.
Ačiū 4u.gif  O aš kažkaip tai nesugalvojau paklaust, jos dar tokios užimtos buvo  blush2.gif Tai ir Akropolyje tada turi būt?

sveika,o tų visų smulkmenėlių užsisakyk rankdarbiai.com ir gali vietoj pas jas atsiimti ,tik darydama užsakymą parašyk ,kad nori pati pasiimti (nurodydama banką šalia parašyk)ir sumokėsi vietoj,tai tikrai pas jas viskas pigiau nei "Silver City" ,"Jūratės akmenėliuos"...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo miegutis: 15 liepos 2008 - 17:57
QUOTE(miegutis @ 2008 07 15, 18:56)
sveika,o tų visų smulkmenėlių užsisakyk rankdarbiai.com ir gali vietoj pas jas atsiimti ,tik darydama užsakymą parašyk ,kad nori pati pasiimti (nurodydama banką šalia parašyk)ir sumokėsi vietoj,tai tikrai pas jas viskas pigiau nei "Silver City"  ,"Jūratės akmenėliuos"...

O kur jie randasi? Nes saite neradau adresiuko blush2.gif
Atsakyti