Įkraunama...
Įkraunama...

MODELINAS

QUOTE(justess22 @ 2008 07 13, 15:37)
Žinau, bet aš tada kepiau visiškai vienspalvį vieną transparentą...tai tokio kažkokio efekto nebuvo...spalva vos vos pasikeitė, nei kad pakelyje buvo...Aš čia apie tai blush2.gif Nes pati esu dariusi ir su keliais transparentais - tai tikrai įdomių ir netikėtų vaizdelių gaunasi 4u.gif

Aha, jei viena, tai nelabai turbut rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikutės ax.gif
žemai lenkiu galvą prieš jūsų meistriškumą. Kažkaip maniau, kad lengvai man viskas pavyks, bet nė velnio biggrin.gif tiek fimo sugadinau, kol pagaliau padariau kelis darbelius. Labai jau nesisekė su spalvom...buvau jau visai savim nusivylusi, bet dar jau senai sumąsčiau, kad brolienei gimtadienio proga dovanosiu papuošalus iš fimo, tai nori nenori reikėjo padaryt, nes kaip visada laiko turėjau vos kelias dienas lotuliukas.gif šie darbeliai padaryti iš atliekų, likusių po bandymų laugh.gif nedrąsiai rodausi ir atsiprašau už foto kokybę - mano fotike nėra macro funkcijos doh.gif

user posted image
user posted image
user posted image
įkvėpta justess22 4u.gif
user posted image
dėžutė
user posted image

dabar turiu dar dvi savaites sesei dovanų padaryt biggrin.gif tik neturiu idėjos dar

Atsakyti
Oho smile.gif
Man pirmo verinio pakabukas labai patiko, labai grazus itrukimai thumbup.gif
Atsakyti
mijaka, nu jeigu čia pirmieji darbai iš fimo...... unsure.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Morta_Morta @ 2008 07 14, 21:05)
Oho smile.gif
Man pirmo verinio pakabukas labai patiko, labai grazus itrukimai  thumbup.gif

ačiū biggrin.gif skaldžiau su laku kurį dekupaže naudoju, bet kad nusivyliau, nes palikau pusei dienos vėrinuką ant palangės ir taaaaaaip sutrūkinėjo vėl, kad net visą laką pakėlė blink.gif o su apyranke, buvau tokia protinga, kad plaukiau su baidarėm doh.gif tai taip atidrėko, visa pabalo...tiesa kai išdžiuvo tai lig ir nieko, jau bijojau, kad lakas nusilups

QUOTE(Jutare @ 2008 07 14, 21:24)
mijaka, nu jeigu čia pirmieji darbai iš fimo...... unsure.gif  wub.gif

aha pirmi kuriuos kepiau ir suvėriau. Nupirkau "pradžiai" 10 fimo gabaliukų ir visus sunaudojau,o turiu tik va šiuos darbelius, kuriuos parodžiau ir pilną dėžutę visokių nesąmoningų dešrų kuriom vieta šiukšlyne laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(mijaka @ 2008 07 14, 21:35)

aha pirmi kuriuos kepiau ir suvėriau. Nupirkau "pradžiai" 10 fimo gabaliukų ir visus sunaudojau,o turiu tik va šiuos darbelius, kuriuos parodžiau ir pilną dėžutę visokių nesąmoningų dešrų kuriom vieta šiukšlyne laugh.gif

tai tada gerai tongue.gif hihihi.gif
O nei vienai fimo kruopelytei negalima į šiukšlyną - negali žinot, kur ką panaudosi biggrin.gif
Atsakyti
Kokie nuotykiai, ir su baidarem, ir su laku biggrin.gif
O desru tikrai nemeskit
Atsakyti
Mijaka, saunuole, grazus darbeliai thumbup.gif O sutrukinejimai tikrai super atrodo, bent jau man smile.gif
Atsakyti
Mijaka

liuks thumbup.gif
tikrai verta pagirimo smile.gif
o del desru Juraye teisi mirksiukas.gif
niekada nezinai kas i galva saus doh.gif
Atsakyti
sakot gali kada prireikt rudų gėlyčių su violetiniais lapeliais ? laugh.gif tada nemesiu hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(mijaka @ 2008 07 15, 00:26)
sakot gali kada prireikt rudų gėlyčių su violetiniais lapeliais ?  laugh.gif tada nemesiu hihihi.gif

parodyk.... ax.gif ir nemesk
kaip pirmi darbai tai liuksiški,kai prisimenu savo iš vaikiško modelino doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mijaka @ 2008 07 14, 23:26)
sakot gali kada prireikt rudų gėlyčių su violetiniais lapeliais ?  laugh.gif tada nemesiu hihihi.gif

na, derinys įdomus biggrin.gif Bet..... vis tiek nemesk nail.gif Gal kokį kaleidoskopą sugalvosi padaryti, ar dar kokį biesą biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jutare: 14 liepos 2008 - 22:44