sugalvojau kaip vienkomponenti lakasendinimo paversti dvikomponenciu
va jei akrilinaia dazai skaldo ta laka tai logiskai galvojant akrilinis lakas irgi turetu skaldyti ta krakli
tai tau teriaikai savo zvakide nutepti krakliu o tada padengti akriliniu laku , atsirastu skilinejinai ir piesidys nepasisleps
siaip teoriskai turetu pavykti , kadangi vistiek panuoji ji ismesti tai gal geriau paeksperimentuok ir mums papasakok kaip sekesi
Ita, susapnavai?
aciu Ita, einu bandyti
QUOTE(ItaBita @ 2008 07 12, 10:02)
va jei akrilinaia dazai skaldo ta laka tai logiskai galvojant akrilinis lakas irgi turetu skaldyti ta krakli
tai tau teriaikai savo zvakide nutepti krakliu o tada padengti akriliniu laku , atsirastu skilinejinai ir piesidys nepasisleps
siaip teoriskai turetu pavykti , kadangi vistiek panuoji ji ismesti tai gal geriau paeksperimentuok ir mums papasakok kaip sekesi
taip galima daryti, tik man, asmeniskai, visai negrazus sutrukinejimai buna
Noriu dabar vel paklausti.
Pasidariau darbeli, ir pagal instrukcija kepiau ji orkaiteje 110C temperaturoje 35min. bet jis vistiek toks minkstokas. Toks jausmas, kad kaip kieta guma. Ar taip turi buti? Gal per trumpai kepiau (nors buvo parasyta 15-30min.)?
beje, nusipirkau vistik laka ne vandenini, o skirta visu tipu pavirsiams. Ir dar nugriebiau sendinanti laka, mat buvo pigiau. reiks isbandyti.
ir dar tos transparentines spalvos. tai jos ir gaunasi permatomos? nes mano zydra po kepimo liko lygiai tokia pati kaip ir pakelyje.
Pasidariau darbeli, ir pagal instrukcija kepiau ji orkaiteje 110C temperaturoje 35min. bet jis vistiek toks minkstokas. Toks jausmas, kad kaip kieta guma. Ar taip turi buti? Gal per trumpai kepiau (nors buvo parasyta 15-30min.)?
beje, nusipirkau vistik laka ne vandenini, o skirta visu tipu pavirsiams. Ir dar nugriebiau sendinanti laka, mat buvo pigiau. reiks isbandyti.
ir dar tos transparentines spalvos. tai jos ir gaunasi permatomos? nes mano zydra po kepimo liko lygiai tokia pati kaip ir pakelyje.
kakarieku, mesk viska i salta vandeni, darbelis atves ir sukietes. Del skaidraus, tai turi ne visai tokia pati buti, ne visai ir skaidri zinoma, bet truputi keiciasi ta spalva.
Man atrodo, kad labiausiai transparent efektas išryškėja, kai raštai daromi naudojant ir transparent, ir paprastą modeliną Aš kažkada bandžiau tik iš transparent, tai nieko gražaus nesigavo
laba diena
labai noriu uzsimti gamyba modelino
zadu pradziai uzsisakyti sio
http://www.rankdarbi...roducts_id=1461
dvi pakuotes ar uzteks ?kas panasiai iseina is vieno kokio dydzio?
QUOTE(Irdange @ 2008 07 13, 15:59)
laba diena
manau pradžiai užtenka ir dviejų ,o kiek išeina matysi begamindama...
Juste, transparentas grazus ne tik su paparstu, bet ir tarpusavy maisant transparentus. Bet tai ateina su praktika.
Irdange, tikrai dvieju pakaliu jei negaminsi, zinoma, Lenino biusto, uzteks pasipraktikuot
Irdange, tikrai dvieju pakaliu jei negaminsi, zinoma, Lenino biusto, uzteks pasipraktikuot
QUOTE(Morta_Morta @ 2008 07 13, 15:18)
Juste, transparentas grazus ne tik su paparstu, bet ir tarpusavy maisant transparentus. Bet tai ateina su praktika.
Žinau, bet aš tada kepiau visiškai vienspalvį vieną transparentą...tai tokio kažkokio efekto nebuvo...spalva vos vos pasikeitė, nei kad pakelyje buvo...Aš čia apie tai Nes pati esu dariusi ir su keliais transparentais - tai tikrai įdomių ir netikėtų vaizdelių gaunasi