Įkraunama...
Įkraunama...

MODELINAS

nu ir būk tokia beee.gif aš tada pudra nesidalinsiu beee.gif nail.gif
Atsakyti
Ai, ka ten Jurate... Ji toli... biggrin.gif ItaBita, o gal mes susitarsim del fotografo? blush2.gif Vis arciau nei Juratei? ax.gif
lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bjauruska @ 2008 06 21, 21:13)
Ai, ka ten Jurate... Ji toli... biggrin.gif ItaBita, o gal mes susitarsim del fotografo?  blush2.gif  Vis arciau nei Juratei?  ax.gif
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

irnesakyk.gif jutare šoka į mašiną, ir po valandos vietoj tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
ot kokios, gi negalima fotografais dalintis mirksiukas.gif mirksiukas.gif, neatgnybsiu gabaliuko smile.gif blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ItaBita: 21 birželio 2008 - 20:20
tai mes gi ir neprašom gabaliuko blink.gif mums viso reik, ir dar su objektyvu blink.gif

Ita, mums tavo vyro nereik, tik fotografo tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jutare: 21 birželio 2008 - 20:23
aaaa, nu tadu su juom paciu reikia tartis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ItaBita @ 2008 06 21, 21:02)
nu nea user posted image
situo geriu nesidalinsiu user posted image

lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

O, pagaliau pamaciau Itos tikra veida. Ir su bigudukais. lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Mergicos, atsiprasau, kad ne i tema, bet pro langa toookia vaivorykste.... Ir dar dviguba... Noriu pasidalinti ax.gif

user posted image
Atsakyti
nulekiau ziureti user posted image, gal ir man matosi, ale man nesimato verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Bjauruska @ 2008 06 21, 21:30)
Mergicos, atsiprasau, kad ne i tema, bet pro langa toookia vaivorykste.... Ir dar dviguba... Noriu pasidalinti  ax.gif

user posted image

Bjauruska, Fabuose gyveni? bigsmile.gif Tai ir man tada turetu matytis?
Atsakyti
Aga, Fabuose ax.gif Tik vaivorykste jau pabego... verysad.gif Bet seniai tokios ryskios nebuvu maciusi... rolleyes.gif
Atsakyti
matau reik į eilę stot ,kad gerą fotografą gaut laugh.gif
Atsakyti