Chimera, grazu
oho kad supuole kompiuterastes ir prisviesino
Chimera, matai koki furora sukeliai su savo grozybem
Chimera, matai koki furora sukeliai su savo grozybem
Saunuole
kaip pirmi blynai tai labai liuks
Nu taip taip, foto, neapdirbtos, tik apkarpiau ir viskas bet, kai jau prastai fotkina, tai kazi ko ir nebeisgausi, manau...
Aciu uz ivertinimus, nors dar toli iki dailumo... rutuliukai nevienodi ir pan...
Aciu uz ivertinimus, nors dar toli iki dailumo... rutuliukai nevienodi ir pan...
geri norai puse darbo
Sveikutes vis ilendu, radus laisva minute, ale pati prisest visai neturiu laiko, tad ir mano mokslai su modelinu vis nusikelia turiu padarius dar viena pakabuti - bet va, nera kada nuslifuot ir nulakuot Ir siaip, paziurejus kitu naujokiu darbus, jau net nekyla rankos daryt kazka, nes man taip graziai nesigauna
Chimera, del to nelygumo, tai nesijaudink, man tokie idealus rutuliukai i fabrikinius nesa, o cia matosi - ranku darbas.
Elika, viska mes matom, kuo uzsiemus, kad neturi laiko nuslifuot prisest
ziuriu i nuotraukas ir nesuprantu nu jus man pasakykit kaip jus tuos blynukus lygius padarot? as kol susipjaustau man jie taip issisleivoja ir saldziau ir vistiek nieko gero... nu ka gi darau ne taip?
O tai kas ten issisleivuoja? Desra? Ir ka daryt norit, nelabai suprantu.
QUOTE(chimera @ 2008 07 08, 10:06)
labas rytas
Aha, as cia visad, apacioj patupiu groziuosi ka Jus padarot, o siandien, kaip tik ir ruosiausi parodyt savo pirmus blynus, zinoma, truksta dar dailumo... O ir siaip, kaip supratau, mane modelinas zavi, ne technikos visais imantrumais, o paprastai, netycia, gaunamais groziais, aisku, su laiku gal ir as daugiau ka pabandysiu
Nu tai va idedu savo keverzones, tik foto, tai nekokybisko, nes fotikas jau gal pagyvenes truputi
Situose padariau skylutes neapgalvojus, tai niekaip nesumasciau kitaip, kaip itaisyt auskarus...
Cia eksperimentai...
dar yra tokiu, kuriuos nzn kaip prikabint...
Aha, as cia visad, apacioj patupiu groziuosi ka Jus padarot, o siandien, kaip tik ir ruosiausi parodyt savo pirmus blynus, zinoma, truksta dar dailumo... O ir siaip, kaip supratau, mane modelinas zavi, ne technikos visais imantrumais, o paprastai, netycia, gaunamais groziais, aisku, su laiku gal ir as daugiau ka pabandysiu
Nu tai va idedu savo keverzones, tik foto, tai nekokybisko, nes fotikas jau gal pagyvenes truputi
Situose padariau skylutes neapgalvojus, tai niekaip nesumasciau kitaip, kaip itaisyt auskarus...
Cia eksperimentai...
dar yra tokiu, kuriuos nzn kaip prikabint...
gražu. saunuolė
QUOTE(Morta_Morta @ 2008 07 08, 14:06)
Chimera, del to nelygumo, tai nesijaudink, man tokie idealus rutuliukai i fabrikinius nesa, o cia matosi - ranku darbas.
na, va, pvz, sis savaitgalis buvo skirtas neeilinei progai tapau kriksto mama
o dabar jau sedziu ir slifuoju tv isijungus bet va, ir cia knieti ilyst, jusu grozybiu paziuret