Įkraunama...
Įkraunama...

MODELINAS

Chimera, grazu mirksiukas.gif
Atsakyti
oho kad supuole kompiuterastes ir prisviesino smile.gif
Chimera, matai koki furora sukeliai su savo grozybem lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Saunuole bigsmile.gif
Atsakyti
kaip pirmi blynai tai labai liuks thumbup.gif
Atsakyti
Nu taip taip, foto, neapdirbtos, tik apkarpiau ir viskas ax.gif bet, kai jau prastai fotkina, tai kazi ko ir nebeisgausi, manau... g.gif

Aciu uz ivertinimus, nors dar toli iki dailumo... rutuliukai nevienodi ir pan...
Atsakyti
geri norai puse darbo mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif vis ilendu, radus laisva minute, ale pati prisest visai neturiu laiko, tad ir mano mokslai su modelinu vis nusikelia doh.gif turiu padarius dar viena pakabuti - bet va, nera kada nuslifuot ir nulakuot doh.gif Ir siaip, paziurejus kitu naujokiu darbus, jau net nekyla rankos daryt kazka, nes man taip graziai nesigauna blush2.gif
Atsakyti
Chimera, del to nelygumo, tai nesijaudink, man tokie idealus rutuliukai i fabrikinius nesa, o cia matosi - ranku darbas. thumbup.gif

Elika
, viska mes matom, kuo uzsiemus, kad neturi laiko nuslifuot prisest g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Morta_Morta: 08 liepos 2008 - 13:08
ziuriu i nuotraukas ir nesuprantu nu jus man pasakykit kaip jus tuos blynukus lygius padarot? as kol susipjaustau man jie taip issisleivoja ir saldziau ir vistiek nieko gero... nu ka gi darau ne taip?
Atsakyti
O tai kas ten issisleivuoja? Desra? Ir ka daryt norit, nelabai suprantu.
Atsakyti
QUOTE(chimera @ 2008 07 08, 10:06)
labas rytas  4u.gif

Aha, as cia visad, apacioj patupiu  blush2.gif  groziuosi ka Jus padarot, o siandien, kaip tik ir ruosiausi parodyt savo pirmus blynus, zinoma, truksta dar dailumo... O ir siaip, kaip supratau, mane modelinas zavi, ne technikos visais imantrumais, o paprastai, netycia, gaunamais groziais, aisku, su laiku gal ir as daugiau ka pabandysiu  ax.gif
Nu tai va idedu savo keverzones, tik foto, tai nekokybisko, nes fotikas jau gal pagyvenes truputi  g.gif
user posted image
Situose padariau skylutes neapgalvojus, tai niekaip nesumasciau kitaip, kaip itaisyt auskarus...
user posted image
Cia eksperimentai...
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
dar yra tokiu, kuriuos nzn kaip prikabint...  smile.gif

gražu. saunuolė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Morta_Morta @ 2008 07 08, 14:06)
Chimera, del to nelygumo, tai nesijaudink, man tokie idealus rutuliukai i fabrikinius nesa, o cia matosi - ranku darbas.  thumbup.gif

Elika
, viska mes matom, kuo uzsiemus, kad neturi laiko nuslifuot prisest  g.gif  lotuliukas.gif

na, va, pvz, sis savaitgalis buvo skirtas neeilinei progai wub.gif wub.gif tapau kriksto mama wub.gif
user posted image

o dabar jau sedziu ir slifuoju tv isijungus lotuliukas.gif bet va, ir cia knieti ilyst, jusu grozybiu paziuret ax.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elika: 08 liepos 2008 - 17:42