O cia mano pakabukas...
aciu merginos
Bjauruska o cia gi kaip daryta? kas per technika
idomiai ir graziai atrodo
Bjauruska o cia gi kaip daryta? kas per technika
idomiai ir graziai atrodo
Nieko ten mandro... Uzklijuota folija ant plonai iskocioto modenino, supjaustuta juostelm ir priklijuota ant pagrinto
tai man turbut jau reikia eiti migti
o tai man pasirode kad ten is desros daryta
o tai man pasirode kad ten is desros daryta
Gal dar nereikia eiti... Gal cia mano fotografavimo talentas islindo
QUOTE(ItaBita @ 2008 07 06, 22:43)
Na, ir fantazija tamsta turi, is desros Bjauruska, tikrai labai faina, as irgi veliau savo ekperimentaparodysiu, siandien eksperimentu sekmadienis
Morta, rodyk greiciau, smalsu As dar zieda turiu, bet kabo dar, dziuna... Niekur neradau ziedu pagrindu, tai teko visa is modelino daryti... Truputi gaila, kad masyvus isejo...
Aj, ten nieko mandro, atspaudas, nepalyginti su jusu keverzonem , nezinau kokius uzsegimus pritaikyt, tai dar mastau
Su musu keverzonem??? Na, as jau pasipiktinus, as keverzoniu nedarau
Tuoj ikelsiu nuotrauka, negaliu su tais uzsegimais apissprest
Va. Su tuo iveriamu graziau bendrai atrodo, bet man jie tokie, nu tarsi ilgesni turetu but.
Va cia gal geriau matosi tie uzsegimai. Bet man kazkaip nei taip, nei taip, gal su viela reikes pazaist.
Graziai ir idomiai atrodo Su kabliuku tikrai geresnis vaizdas, tik as buciau dariusi siek tiek kitaip - ideciau metaline kilpele is virsaus ir tada i ja auskara verciau. Dabar lyg kazko ten truksta... Arba i auskariuka iverciau kelis ziedelius ir tada jau verciau auskaro kilpele Bet cia tik mano nuomone, nesupyk
Tai kokie cia pykciai? Tam ir idejau, kad pakomuntuotumet, tai tik aciu galiu pasakyt . Man irgi kazkaip norisi pailgint, tai, matyt, viela dar suraistysiu, paziuresiu.