Įkraunama...
Įkraunama...

MODELINAS

O cia mano pakabukas... blush2.gif

user posted image
Atsakyti
aciu merginos smile.gif

Bjauruska o cia gi kaip daryta? kas per technika blink.gif blink.gif
idomiai ir graziai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
Nieko ten mandro... smile.gif Uzklijuota folija ant plonai iskocioto modenino, supjaustuta juostelm ir priklijuota ant pagrinto smile.gif
Atsakyti
tai man turbut jau reikia eiti migti g.gif
o tai man pasirode kad ten is desros daryta doh.gif doh.gif
Atsakyti
Gal dar nereikia eiti... Gal cia mano fotografavimo talentas islindo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ItaBita @ 2008 07 06, 22:43)
tai man turbut jau reikia eiti migti  g.gif
o tai man pasirode kad ten is desros daryta  doh.gif  doh.gif

Na, ir fantazija tamsta turi, is desros doh.gif lotuliukas.gif Bjauruska, tikrai labai faina, as irgi veliau savo ekperimentaparodysiu, siandien eksperimentu sekmadienis thumbup.gif
Atsakyti
Morta, rodyk greiciau, smalsu smile.gif As dar zieda turiu, bet kabo dar, dziuna... biggrin.gif Niekur neradau ziedu pagrindu, tai teko visa is modelino daryti... Truputi gaila, kad masyvus isejo...
Atsakyti
Aj, ten nieko mandro, atspaudas, nepalyginti su jusu keverzonem biggrin.gif , nezinau kokius uzsegimus pritaikyt, tai dar mastau g.gif
Atsakyti
Su musu keverzonem??? Na, as jau pasipiktinus, as keverzoniu nedarau lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
tongue.gif
Tuoj ikelsiu nuotrauka, negaliu su tais uzsegimais apissprest
Va. Su tuo iveriamu graziau bendrai atrodo, bet man jie tokie, nu tarsi ilgesni turetu but. g.gif
user posted image
Va cia gal geriau matosi tie uzsegimai. Bet man kazkaip nei taip, nei taip, gal su viela reikes pazaist.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Morta_Morta: 06 liepos 2008 - 22:48
Graziai ir idomiai atrodo ax.gif Su kabliuku tikrai geresnis vaizdas, tik as buciau dariusi siek tiek kitaip - ideciau metaline kilpele is virsaus ir tada i ja auskara verciau. Dabar lyg kazko ten truksta... Arba i auskariuka iverciau kelis ziedelius ir tada jau verciau auskaro kilpele g.gif Bet cia tik mano nuomone, nesupyk smile.gif
Atsakyti
Tai kokie cia pykciai? Tam ir idejau, kad pakomuntuotumet, tai tik aciu galiu pasakyt smile.gif. Man irgi kazkaip norisi pailgint, tai, matyt, viela dar suraistysiu, paziuresiu. 4u.gif
Atsakyti