Įkraunama...
Įkraunama...

MODELINAS

Morta tu cia prirasiai labai daug smile.gif
ale nieko nesupratau ka tu cia norejai pasakyti g.gif g.gif
gal dar neatsibudau doh.gif
reik eit kavos

laba ryta darbstuoles mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ItaBita: 05 liepos 2008 - 10:34
labas rytas smile.gif (o gal diena)
Morta kada miegot eini.... rolleyes.gif .....
Atsakyti
Labas rytas,
aj, cia truputi pratrukau, bet jei nesuprantamai parasiau, tai neesme. O einu miegot, kaip ir visi pareigingi, dirbantys valdiskuose dabrbuose zmones, tiesiog vakar tai penktadienis, o reiskias siandien i darba nereikia smile.gif.
geriu kava, rodykit graziu vaizdu biggrin.gif
Atsakyti
tai kai pati sakai vakar buvo penktadienis tongue.gif
tai negi lipdysi mirksiukas.gif
Atsakyti
Prisipazinkit geruoju, kas paskutinius ziedu pagrindus is "Artmanijos" nupirkot? user posted image user posted image
Atsakyti
O jau nupirko? Ot velnias. O nesake, kada bus kitu?
Atsakyti
Aga, nupirko... verysad.gif Nesake, siandien nauja pardaveja dirbo, tai nelabai ka zinojo...
Atsakyti
as artmanijoje buvau vakar, bet pirkau tik dekupazui visko smile.gif ziedu nepirkau tikrai tikrai 4u.gif blink.gif
Atsakyti
Tiek jau to - tikiu biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,
gal zinot kur Kaune kursai modelino vyksta?
Atsakyti
Tikiuosi, nesupyksit, kad isiterpsiu, bet mano nuomone nereiktu taip niekinti to ore stingstancio modelino blush2.gif visokio jo buna. Dauguma is jusu minetuju isties nera labai geri(sunkiai formuojasi, skyla), bet va atradau toki Paperclay thumbup.gif (cia tokios paieskos vyko, nes turejau tik tokia klaikia sena orkaite, kurioje fimo perkepdavo, kad ir kaip stengdavausi palaikyti tinkama temperatura). Geris zinokit rolleyes.gif Formuojasi man daug maloniau nei fimo, yra ekologiskesnis, netoksiskas, neskyla... Zinoma, netinka rastu darymui, nes tik vienos spalvos, bet kai kuriems mano projektams liuks. Kaina panasi kaip fimo, kiek brangesne.
O ziedu pagrindais, jei labai reikia, galeciau pasidalinti blush2.gif Prisisiunciau kalna, greit vis tiek nesunaudosiu, tai jei kam labai labai reikia, gali brukstelt blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rūta Elzė: 05 liepos 2008 - 20:50
tai mes ir nepeikiame to ore stingstancio modelino, bent jau smile.gif ax.gif
atvirai sakau kad nemoku su juo dirbti smile.gif
todel ir nenaudoju smile.gif
o siaip zinok yra ir spalvoto ore stingstancio modelino smile.gif
tiksliai nepamentam kaip vadinasi smile.gif giotto ar kazkaip panasiai ax.gif

net zinau kur yra jo vilniuje pirkti tongue.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ItaBita: 05 liepos 2008 - 21:00