Morta tu cia prirasiai labai daug
ale nieko nesupratau ka tu cia norejai pasakyti
gal dar neatsibudau
reik eit kavos
laba ryta darbstuoles
labas rytas (o gal diena)
Morta kada miegot eini.... .....
Morta kada miegot eini.... .....
Labas rytas,
aj, cia truputi pratrukau, bet jei nesuprantamai parasiau, tai neesme. O einu miegot, kaip ir visi pareigingi, dirbantys valdiskuose dabrbuose zmones, tiesiog vakar tai penktadienis, o reiskias siandien i darba nereikia .
geriu kava, rodykit graziu vaizdu
aj, cia truputi pratrukau, bet jei nesuprantamai parasiau, tai neesme. O einu miegot, kaip ir visi pareigingi, dirbantys valdiskuose dabrbuose zmones, tiesiog vakar tai penktadienis, o reiskias siandien i darba nereikia .
geriu kava, rodykit graziu vaizdu
tai kai pati sakai vakar buvo penktadienis
tai negi lipdysi
tai negi lipdysi
Prisipazinkit geruoju, kas paskutinius ziedu pagrindus is "Artmanijos" nupirkot?
O jau nupirko? Ot velnias. O nesake, kada bus kitu?
Aga, nupirko... Nesake, siandien nauja pardaveja dirbo, tai nelabai ka zinojo...
as artmanijoje buvau vakar, bet pirkau tik dekupazui visko ziedu nepirkau tikrai tikrai
Tiek jau to - tikiu
Sveikos merginos,
gal zinot kur Kaune kursai modelino vyksta?
gal zinot kur Kaune kursai modelino vyksta?
Tikiuosi, nesupyksit, kad isiterpsiu, bet mano nuomone nereiktu taip niekinti to ore stingstancio modelino visokio jo buna. Dauguma is jusu minetuju isties nera labai geri(sunkiai formuojasi, skyla), bet va atradau toki Paperclay (cia tokios paieskos vyko, nes turejau tik tokia klaikia sena orkaite, kurioje fimo perkepdavo, kad ir kaip stengdavausi palaikyti tinkama temperatura). Geris zinokit Formuojasi man daug maloniau nei fimo, yra ekologiskesnis, netoksiskas, neskyla... Zinoma, netinka rastu darymui, nes tik vienos spalvos, bet kai kuriems mano projektams liuks. Kaina panasi kaip fimo, kiek brangesne.
O ziedu pagrindais, jei labai reikia, galeciau pasidalinti Prisisiunciau kalna, greit vis tiek nesunaudosiu, tai jei kam labai labai reikia, gali brukstelt
O ziedu pagrindais, jei labai reikia, galeciau pasidalinti Prisisiunciau kalna, greit vis tiek nesunaudosiu, tai jei kam labai labai reikia, gali brukstelt
tai mes ir nepeikiame to ore stingstancio modelino, bent jau
atvirai sakau kad nemoku su juo dirbti
todel ir nenaudoju
o siaip zinok yra ir spalvoto ore stingstancio modelino
tiksliai nepamentam kaip vadinasi giotto ar kazkaip panasiai
net zinau kur yra jo vilniuje pirkti
atvirai sakau kad nemoku su juo dirbti
todel ir nenaudoju
o siaip zinok yra ir spalvoto ore stingstancio modelino
tiksliai nepamentam kaip vadinasi giotto ar kazkaip panasiai
net zinau kur yra jo vilniuje pirkti