Įkraunama...
Įkraunama...

MODELINAS

Ačiū už išsakytą nuomonę 4u.gif Dėl knygos , taj netyčia man tajp gavosi atversti tokį puslapį 4u.gif
QUOTE(o-pa-pa @ 2008 07 04, 07:37)
wysnia tvarkingas darbelis,o auskariuku spalva skiriasi todel kad tokia ideja? ax.gif

4u.gif Auskariukų spalva skiriasi , nes man per žioplumą taip išėjo doh.gif ax.gif Viena auskarą padariau su skaidriu mėlynu , o kitą mėlyną sumaišiau su baltu metalizuotu ir taip gavosi biggrin.gif

QUOTE(Morta_Morta @ 2008 07 04, 08:18)
O, kaip pas Wysnia greitai viskas vyksta  thumbup.gif .
Man tas pirmas blinukas patiko visai, tik del auskaru siulyciau su viela buti atsargiau, nes ziuriu vienoj vietos ten toks nemenkas gabalas atsikises, reiketu ji nukast ar uzlenkt, nes gali kelti pavoju paciai ar aplinkiniams  biggrin.gif

Nemoku gražiai tos vielos užsukti.Iš trijų kartų bandžiau doh.gif bet kadangi tai pirmas mano bandymas , manau , kad man tai atleistina 4u.gif blush2.gif
Rankos niežti , kaip noriu pabandyti dekupazinti ant modelino bigsmile.gif bet spauzdintuvas neveikia doh.gif
Atsakyti
Ita, o kur artmanija Vilniuj, ir ka ten gero yr, egzotisko be modelino? biggrin.gif
Atsakyti
smilga as kai mano parsitrenksiu paieskosiu savo favorituos smile.gif
kazkada kazka esu uzmaciusi, bet tikslaiai neatsimenu, gal ir kazka painioju smile.gif
siaip sita daikta jei daryciau iskociau kazko kuom ispaudimus tokius daryti tarkim rieves tiktu medis zinai kai buna tokie seni daiktai is medzio kai minkstesni medzio sluoksniai nusidilina o kietesni truputi iskile lieka ( nors pati nelabai supratau ka cia aiskinu smile.gif )

Morta artmanija yra einant nuo Lietuvos kinoterto link stotioes salia sinagogos kazkokios smile.gif
o yr ten etusmarija visko, net akis apsisuko smile.gif, laku dazu mediumu servetku ai na zodziu nulek padabok pati smile.gif
tik pinigo gryno pasiimk, jie kolkas kortelem neima , tai teko krapstyti paskutini pinigeli smile.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ItaBita: 04 liepos 2008 - 18:41
va kur radau žiedų pagrindų http://www.artmanija.../lt/products/36
Nauja ARTmanijos parduotuvė Vilniuje, Pylimo g 33
Atsakyti
sorry Smilga apsimelavau ax.gif blush2.gif 4u.gif
nerandu niekaip tos pamokeles, gal ka prisisapnavau doh.gif doh.gif g.gif
Atsakyti
Mieguti, aciu uz nurodymus, ryt begsiu pirkti ziedu pagrindu thumbup.gif
Atsakyti
uztat va ka radau 4u.gif

vat tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(o-pa-pa @ 2008 07 04, 08:37)
pastebejau,kad kai kurie zmones temose pasirodo tada kai "kvepia"  gincu,arba isreikst savo kazkokia negatyvia nuomone.

taip taip, as baisi kale, turinti kitokia nuomone ir tuo patenkinta biggrin.gif

QUOTE(miegutis @ 2008 07 04, 09:23)
visiškai sutinku,o modelino turbūt net nebandę minkyt,o ateina "pamokint"visus ir pasakyt kas ką ne taip padarė.............

zinok, bandziau ir net rodziau, ir siaip kartais ka padarau, tik cia nededu, nes man nelabai reikia, kad kas sakytu "grazu, grazu; ne mano spalvos, bet siaip nieko ir pan."
Atsakyti
man smalsu, o tai ko tau reikia ?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ItaBita: 04 liepos 2008 - 22:33
aha...aha...man ir smalsu....
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2008 07 05, 00:07)
taip taip, as baisi kale, turinti kitokia nuomone ir tuo patenkinta  biggrin.gif
zinok, bandziau ir net rodziau, ir siaip kartais ka padarau, tik cia nededu, nes man nelabai reikia, kad kas sakytu "grazu, grazu; ne mano spalvos, bet siaip nieko ir pan."

aš čia nevien tave turėjau omenį rolleyes.gif
o aš manau mes čia šia tema diskutuojam ir rodom ką prigaminam,man pvz.įdomu išgirsti kitų nuomonę
o tu imk ir parodyk ką padarei smile.gif
Atsakyti
O vat man tai truputi keista, kai zmogus sako, kad as va tokia anokia, man kitu nuomones nereikia, ka cia kiti peza. Ir pasijunti durnium, nes katik tave pacetavo doh.gif . schmoll.gif
Kazkaip tas stilius, kai issakoma savo nuomone ir tuo paciu sumenkinami kiti temos dalyviai, man nelabai. Siaip, Kunigunda, visai nieko pries jus neturiu, ir gincu nesu tokia jau priesininke biggrin.gif , bet tokie pasisakymai rolleyes.gif, nu kazinau
Atsakyti