Įkraunama...
Įkraunama...

MODELINAS

QUOTE(Jutare @ 2008 07 04, 13:47)
aš parsisiunčiau tokį sidabrinį žiedo pagrindą, ir mąstau, ką čia gražaus padarius biggrin.gif

user posted image

manau bus kažkas labai gražaus smile.gif
Atsakyti
ne nu prisijuokiau is to vyru iamzinimo lotuliukas.gif jus cia gerai primastet hihihi.gif
o miegucio (jei neklystu) tas pakabutis ar sagiukas grazus liabai ir baltas ziedas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aurelija_ma @ 2008 07 04, 16:43)
ne nu prisijuokiau is to vyru iamzinimo  lotuliukas.gif jus cia gerai primastet hihihi.gif
o miegucio (jei neklystu) tas pakabutis ar sagiukas grazus liabai ir baltas ziedas  thumbup.gif

dėkui ,nors norėčiau ,kad parašytumėt ,kas jums ir nelabai gerai atrodo ,ką keistumėt ir pan..... 4u.gif
Atsakyti
kritikuoti tai kazkaip, o juk pas kiekviena skonio suvokimas irgi individualus, yra paprasciausiai grazu ir negrazu, niu dar normaliai, cia as kalbu apie save tongue.gif
vien grozio supratimas, pvz nusipirkau bliuskute, man nereali grazi, o vyras kai pamate pasake kad su manim niekur neis blink.gif cia as aisku ne i tema prirasiau cool.gif liabai nepykit uz nusisnekejimus, miego trukumas cool.gif
Atsakyti
As tai kai nusiperku, tai atvirksciai sako, kad be jo niekur neleis doh.gif lotuliukas.gif
Bet cia vel nusisnekejimas
Atsakyti
mano vienai meninei vizijai uzsireike modelino (gal butu geriau molis, bet kadangi nera spec. krosnies apsiribosiu modelinu) gaminiu..

Nusipirkau modelino, o ant pakelio parasyta, kad modelino gaminius uztenka para dziovinti kambario temperaturoje g.gif

na padariau as reikalingas detales ir palikau dziuti. Po paros apvalus gaminiai puikiai isdziuve ir patvarus, o ploksti trupa..kiek zinau is savo patirties su moliu, tai manu kad kalta dziovinimo temperatura (nes jei molis isdeginamas per zemoje temperaturoje jis irgi trupa).

Tai, klausimas butu, ar man bandyti ta modelina dziovinti orkaiteje (jei taip, tai kokioje temperaturoje ir kiek? - gaminiai mazu parametru) ar mesti lauk ir pirkti kitoki (bet siandien parduotuveje ziurejau kitkios firmos modelina ir ant jo pakuotes isvis nera informacijos kokioje temperaturoje ir kiek kepti)?

Tikiuosi jus zinosite ir budamos modelino meistres galesite man padeti. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo coliuke_edita: 04 liepos 2008 - 16:01
QUOTE(coliuke_edita @ 2008 07 04, 18:01)
mano vienai meninei vizijai uzsireike modelino (gal butu geriau molis, bet kadangi nera spec. krosnies apsiribosiu modelinu) gaminiu..

Nusipirkau modelino, o ant pakelio parasyta, kad modelino gaminius uztenka para dziovinti kambario temperaturoje  g.gif

na padariau as reikalingas detales ir palikau dziuti. Po paros apvalus gaminiai puikiai isdziuve ir patvarus, o ploksti trupa..kiek zinau is savo patirties su moliu, tai manu kad kalta dziovinimo temperatura (nes jei molis isdeginamas per zemoje temperaturoje jis irgi trupa).

Tai, klausimas butu, ar man bandyti ta modelina dziovinti orkaiteje (jei taip, tai kokioje temperaturoje ir kiek? - gaminiai mazu parametru) ar mesti lauk ir pirkti kitoki (bet siandien parduotuveje ziurejau kitkios firmos modelina ir ant jo pakuotes isvis nera informacijos kokioje temperaturoje ir kiek kepti)?

Tikiuosi jus zinosite ir budamos modelino meistres galesite man padeti. 4u.gif

jei džiovinsi orkaitėje manau rezultatas bus tas pats
jei ant pakuotės nėra užrašo ,kad kepamas ,tai ir nekepamas...gali būti ir paprasčiausias plastelinas ten mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(miegutis @ 2008 07 04, 18:06)
jei džiovinsi orkaitėje manau rezultatas bus tas pats
jei ant pakuotės nėra užrašo ,kad kepamas ,tai ir nekepamas...gali būti ir paprasčiausias plastelinas ten mirksiukas.gif

na jis va toks:

user posted image

o kur kaune gauti kepamo modelino?
Atsakyti
QUOTE(coliuke_edita @ 2008 07 04, 17:10)
o kur kaune gauti kepamo modelino?

senamiestyje Vilniaus gatvėj ax.gif raštinių reikmenų parduotuvėj ax.gif ir dar kažkur senamiesty yra lyg dailininkų prekėse rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kitty*** @ 2008 07 04, 18:17)
senamiestyje Vilniaus gatvėj  ax.gif raštinių reikmenų parduotuvėj  ax.gif ir dar kažkur senamiesty yra lyg dailininkų prekėse  rolleyes.gif

DIDELIAUSIAS ACIU 4u.gif
Atsakyti
laba vakara smile.gif
kadangis nuostabus vakaras siandiena tai pasliaziojau as po Vilniu ir kiek man dziaugsmo atsitiko, kai radau cernit modelino thumbup.gif wub.gif
pasirodo artmanija juo prekiauja blink.gif blink.gif o dar meno muzoje aptikau lyra vokisko modelino smile.gif
ir tada man i galva sove kad gerai ir toj Lietuvoje visko ir cia yra tik paieskoti reikia doh.gif doh.gif mirksiukas.gif

tai va pas mane namie jau visas zverinas to modelino, jau net nezinau kiek rusiu beturiu g.gif
Atsakyti
Sveikos, visos! Kad užderėjo šiandien grožio! Man tai Jutarės žiedas su svarovskiais labai gražus, nes gražiai blizga. Ir miegučio tas pats pirmas rudas pakabukas wub.gif , toks a-la-gintars su inkliuzais.

QUOTE(ItaBita @ 2008 07 04, 17:33)
tai va pas mane namie jau visas zverinas to modelino, jau net nezinau kiek rusiu beturiu  g.gif

Pasisekė, tau... Davai daryk muziejų, kuriame eksponatus galima rankomis liesti - dabar tokie madingi. hihihi.gif Aš būsiu pirmasis lankytojas pioneer.gif

Turiu vieną klausimą. Gal kas žinot kaip padaryti:
user posted image
Mane domina tos "rievės" ir kaip padaryti tuos "suskilimus" (ne tą raudonumą, o patį skilimą, kraštus tokius nelygius)
Atsakyti